Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולהיות רגוע?

השאלה בכותרת.

הרכב זה פיאסטה 14 וצמיגים 195/55/15

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=D29F11E5DF1B5CA75A3A4A22&Attribute1=195&Attribute2=55&Attribute3=15&search=%E7%F4%F9

מכל אלה, מה הכי מומלץ? מעדיף לא לשחק עם הצמיגים וללכת על צמיגים טובים ולא על הסינים.

תודה על העזרה.

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב?

בגדול הייתי מחליף את כל הרביעיה במשהו איכותי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב עבר 48ק. הוא אצלי כחצי שנה והבעלים הקודם אמר שהוא החליף צמיגים, אם כי לא זכור לי מתי בדיוק, או שלא שאלתי אותו.

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=16423&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=D29F11E5DF1B5CA75A3A4A22

מה דעתכם על הצמיגים האלה של גודייר? מחיר לא הכי יקר ואולי שווה להחליף כבר את כל הרביעיה.

יש גם טאיו ופאלקן מהחברות המוכרות לי אבל הם טיפה יותר יקרים.

פורסם

עזוב מה שהבעלים הקודם אמר, תסתכל על שנת הייצור, היא מוטבעת על הצמיג עצמו -

ארבע ספרות, המציינות חודש ושנה.

טוב, בעצם, אני אחסוך לך את ההתכופפות, תחליף רביעייה וזהו.

במידות האלה המחירים מצחיקים, לך על חברה מוכרת. גודייר סבבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עזוב מה שהבעלים הקודם אמר, תסתכל על שנת הייצור, היא מוטבעת על הצמיג עצמו -

ארבע ספרות, המציינות חודש ושנה.

הספרות מייצגות מספר שבוע (01-51) ושנה.

מחזק את ההמלצות על החלפת רביעיה.

לא לפזול למותגים זולים.

מותגים איכותיים: מישלין, פירלי, יוקוהמה, גודייר, דנלופ, בי אף גודרידג', ברידגסטון, קונטיננטל.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הכי קל להגיד - תחליף!

אם הצמיגים האחוריים ממותג איכותי, במצב סביר וגיל סביר, אפשר להשאיר אותם (אבל יש להעביר אותם קדימה).

אם הבעלים הקודם החליף את כל ארבעת הצמיגים יחד, בהחלט סביר שהקדמיים יהיו שחוקים והאחוריים במצב תקין לעוד ק"מ רבים.

:turn-l:
פורסם

תצלם לנו את מצב הצמיגים התקינים.

בהצלחהתחשב שלא מדובר ברכב ספורטיבי יש מצב שאחוריים הם עדיין שמישים אפילו לפטנדטים שבינינו.

פורסם

ממליץ על הFALKEN ZE914 בכל אופן, ומחירים נוחים יותר תוכל למצוא בצמיגי המושבה בפ"ת בר כוכבא 70, תבצע הזמנה מראש.

פורסם

אוקיי, בדקתי והצמיגים באמת ישנים ובמצב חצי כוח. הקדמיים מ 2013 והאחוריים מאמצע 2014.

היום אבצע את ההזמנה של הרביעיה החדשה.

תודה לכולם. אלי, מה אתה אומר, ללכת על הפאלקן האלה שהצעת או על הגודייר שאת הלינק אליהם שמתי למעלה?

פורסם

לפי מה שאתה אומר - נראה שהבעלים הקודם לא החליף כלום.

הייתי מוודא שהרכב מטופל היטב ואולי עושה יישור קו של שמנים ופילטרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה בסדר כבר עשיתי טיפול בקיץ. חוץ מהצמיגים הרכב במצב מעולה.

ועוד משהו. כל הצמיגים שבדקתי בקוד מהירות שלהם מופיע v וברישיוו רכב מופיע h. מה עושים במקרה כזה?

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

פורסם

קונים צמיגים עם קוד h כי הם בדרך כלל פחות יקרים באותה המידה.

ואם אין H במלאי, אז קונים עם קוד V כי אין שום בעיה בקוד מהירות גבוה מהנדרש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...