Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חברה שלי רוצה לקנות רכב אז כמובן שאני עוזר לה..

98% מהנסיעות הן עירוניות של 5קמ בערך (בית-עבודה)

הדרישות הן כמה שיותר אמין, ועד כמה שאפשר חסכוני.

אוטומט..

האופציות שיש לי בראש הן בגדול יפניות משנת 2000 ומעלה:

טויוטה: יאריס, קורולה

יונדאי: גטס, אקסנט, אלנטרה

הונדה סיוויק

מאזדה: 3, לאנטיס 323

וסביר להניח שיש עוד שלא חשבתי עליהן..

בכל מקרה, מבין הרעיונות האלה יש המלצה לכיוון טוב?

תודה :)

פורסם

הרכבים ציינת לא ממש חיסכונים, אבל לנסועה כול כל נמוכה ההבדל בין רכב חיסכוני לפחות לא גדולה בכלל.

הייתי מחפש רכב כמו גטס עדיפות לרמת איבזור gli/glx/gls.

אולי טיפה מגדיל את התקציב לדייהטסו סיריון.

היאריס רכב טוב, אבל בגלל שמירת ערך תהיה ישנה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא. סבירות גבוהה לתיקונים יקרים.

עוד אופציה שאפשר לשקול - ניסן אלמרה 2005-6 או מיצובישי לנסר מאותן שנים בערך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

+1

לנטיס אל תיקח

סיוויק: אם שמרו יפה, האוטו יסע מצויין והשוק רווי חלקי חילוף. אם לא שמרו יפה, זה יהיה מיצג טבע דומם, זה אוטו קצת מפונק. יש כאלה יד 1 או 2 שטיפלו בהן יפה וזה יכול להיות דיל לא רגיל. אצלי יש 2006 יד 3 שמשרתת נהדר, כל הסוד זה טיפולים תכופים וטובים (נוזלים, פילטרים מקוריים, צמיגים סבירים, רפידות טובות, פלגים טובים וכו'), זה הכל. במהלך 7 שנים הוחלפו גומיות לציריות, משאבת הגה (מפרוק) וצינורית לחץ שמן הגה (זה חלק ככשהוא מתקלקל זה כואב).

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...