Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי i30 שנת 2009. בקצרה, האוטו התחמם, היו חסרים מים ברדיאטור כי הצינור אליו היה סתום. מפה לשם לקחתי לבדיקה במוסך מורשה שגילו שיש לחץ אוויר במערכת הקירור ולדעתם מדובר באטם ראש מנוע שצריך להחליף. (לא פירקו לעומק)

העניין הוא ששמעתי מכמה אנשים שביונדאי לא מומלץ לשפץ ראש מנוע בלבד כי זה לא יחזיק לאורך זמן ובסופו של דבר צריך להחליף מנוע חדש.. מישהו יודע/מכיר??

תודה רבה

פורסם

שמועה לא נכונה שמעת עשיתי לא מעט ראשים כאלה ומחזיקים מעולה

כמובן שהכל גם עניין של מחיר ,במוסך המורשה של החברה העלות מאד גבוהה לכן המלצה שלי חפש מוסך כללי מומלץ ותעשה ראש בראש שקט

מחיר של ראש כזה עבודה ,אטמים ,גומיות שסתומים ושטח צריך להיות עד 2000 ש"ח (אין רצועת טיימינג ,קיים אצלך שרשרת)

מנוע מיבוא קומפלט כולל עבודה ואישורים סביב ה4500 ש"ח

מקווה שעזרתי

בהצלחה

רמי

פורסם

אצלי על הרבה יותר מזה כולל התחממות רכב לא הגעתי לראש מנוע כי עצרתי בזמן (פלאנץ מים כלשהו מברזל שמסר נשמתו לאלוהי הקוריאנים).

לעצם עניינך- הייתי נגש למכון רדיאטורים/מוסך כללי לבדיקת לחץ ולחץ הפוך במערכת הקירור ומשם מסיק מסקנות אם יש דליפה(יש הרבה נקודות תורפה במע' הקירור של הרכב הזה: צלעות רדיאטור/פלאנצים למיניהם ולסוגיהם שמתים בטרם עת) או שבאמת הבעיה בראש המנוע.

אם מדובר בראש מנוע תלוי כמה ק"מ עבר הרכב ויתכן שמעל ק"מ מסויים/בגלל שחיקה מסוימת תיאלץ לבצע חצי אוברול (ראש מנוע +החלפת טבעות בוכנה כי יש מקרים בהם דווקא לאחר ראש הרכב מתחיל לאכול שמן- זה קרה ביפניות של שנות ה 90 המוקדמות וגם בקוריאניות שונות עד 2006 בדיוק אותה מחלה- א5ת זה אפשר לדעת רק אם באמת הבעיה בראש המנוע ורק לאחר פירוקו מהרכב ואז מבחינה כלכלית חצי אוברול שקול כמעט להחלפת מנוע מייבוא).

).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ומהבחינה המעשית חצי אובראול יותר טוב ממנוע מייבוא זשם לא יודעים מקבלים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...