Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקובו החביבה שלי בדרך לפח. כרגע במורשה ממליצים לי להחליף מנוע (אוכלת יותר שמן מדלק).

בגלל שהיא לא שווה את העלות של המנוע, אני חושב להיפטר ממנה ולקנות רכב חדש.

מבין הרכבים שמתאימים לי, רק דאצ'יה דוקר נכנסת לי בתקציב (94000, חדשה).

יש למישהו המלצות בעד או נגד הדוקר? אני בעיקר מעוניין באמינות שלה.

זה רכב לצרכים ביתיים, לא עבודה.

פורסם

בעקרון בדגם הדיזל מדובר באותם מכלולים של הקנגו והם דיי אמינים.

(לאבא שלי היה קנגו 5 שנים ועשה עליו 190 אלף ק"מ בלי תקלה אחת).

אולי היה פה מקרה שהוחלפה תיבת הילוכים באחריות , אבל אני לא מוצא אותו.

פורסם
הדוקר משתמשת במנוע 1.5 דיזל של רנו שידוע כאמין מאד.

סתם שאלה למה מסחרית כרכב פרטי?

אני ואשתי מגדלים הרבה כלבים ועוד משמשים כאומנה לכלבים נוספים מדי פעם. בכל רגע נתון הרכב משרת 4-6 כלבים + אני ואשתי והתינוקת. אנחנו אוהבים לסוע לכל מני מקומות בהרכב מלא.

הקובו בקושי מספיקה. בגלל שהדוקר מאפשרת לקפל את המושבים האחוריים באופן מודולארי (אפשר לקפל 1, 2 או את כל השלושה) כמו קנגו, היא מתאימה בול.

תודה על ההמלצה.

בעקרון בדגם הדיזל מדובר באותם מכלולים של הקנגו והם דיי אמינים.

(לאבא שלי היה קנגו 5 שנים ועשה עליו 190 אלף ק"מ בלי תקלה אחת).

אולי היה פה מקרה שהוחלפה תיבת הילוכים באחריות , אבל אני לא מוצא אותו.

תודה על ההמלצה. אתה בטוח שזה באמת אותו מכלול? שמעתי שזה אותו מנוע, אבל כל המכלול זהה, סגרת לי את ההתלבטות.

אם אתה קונה בשבילך לאורך זמן לא רואה סיבה לקנות דוקר מיושן כשאפשר באותו מחיר לקנות ברלינגו

לדוגמא: http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95

הלינק נראה קצת טוב מכדי להיות אמיתי, ברלינגו וקנגו היו כל הזמן מחוץ לתקציב. אני אתעניין ואבדוק אם האתר הזה באמת עומד מאחורי הפרסום שלו.

אבל כמו ש-yoav911 שאל, מה מיושן בדוקר חדשה?

פורסם

היי,

הדוקר שלנו אכן המכונית הכי משתלמת בקטגורייה. 2 דלתות צד (ולא אחת כמו בחלק מהמתחרים), מנוע דיזל חסכוני ומאוד אמין.

לכן, לקוחות רבים - פרטיים ועסקיים בוחרים בו. נשמח לארח אותך באחד ממרכזי המכירות שלנו. חסכון בהוצאות ותמורה טובה למחיר - זה דאצ'יה :-)

פורסם

הדוקר יושב על פלטפורמה שונה של קונצרן רנו ניסאן לעומת הקנגו.

המנוע אותו מנוע, תיבת הילוכים לא יודע , ההיגיון אומר שכן אבל לך תדע.

פורסם
אם אתה קונה בשבילך לאורך זמן לא רואה סיבה לקנות דוקר מיושן כשאפשר באותו מחיר לקנות ברלינגו

לדוגמא: http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95

בקישור הזה נמכרת ברלינגו עם 75 כ"ס.

נשמע לי מעט מדי

פורסם

לשימוש שלך, הייתי טס לרכוש C3 פיקאסו חדשה 0 ק"מ יד 2.

הכסאות האחוריים נעים על מסילה כמו הקדמיים כך שאתה יכול לשחק עם גודל הבגאז' ואיכות הנסיעה הן מול הדוקר והן מול הברלינגו היא שמיים וארץ.

היא גם דיזל, ידנית, חסכונית (מאוד), מאובזרת ובמחיר סופר מעולה של 83.500 ש"ח (לרכב חדש!!!).

http://www.motodeal.co.il/deals/C3_%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%95

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בקישור הזה נמכרת ברלינגו עם 75 כ"ס.

נשמע לי מעט מדי

הבעיה של ברלינגו בדגם הזה היא לא המנוע 75 כ"ס. המנוע בסדר גמור, הוא חזק מספיק וסוחב מצויין.

הבעיה היא שיש רק דלת צד אחת לעומת 2 בדוקר וזה חסירון משמעותי בשימוש משפחתי.

ברלינגו עם 2 דלתות צד מגיעה עם עוד איבזור ועולה הרבה יותר יקר. את הדגם הבסיסי לא ניתן להזמין עם 2 דלתות צד.

את הברלינגו ניתן לקנות בהחלט במחיר שפורסם פה בלינק, זה מחיר למה שנקרא "יד 2 עם 0 ק"מ".

מדור בדגם חצי מסחרי עם אובזור בסיסי מאוד וכאמור דלת צד אחת. לחיוב, הוא מאוד חסכוני, צריכת דלק ריאלית 1 ל 16-17.

פורסם

גם קנגו בגרסה זו רק עם דלת צד אחת.

הברלינגו וגם הקנגו פחות ספרטניות מהדוקר, בעלות מיקום ידית הילוכים נוח יותר, בקנגו יש קיפול מושבים אחוריים נוח יותר, בשתיהם דלתות נוחות יותר ועיצוב חיצוני מושקע יותר

אבל חיסרון של דלת צד נוספת הוא חיסרון גדול.

פורסם

ה C3 פיקאסו הרבה יותר מתאימה לרכב משפחה, כולל 2 דלתות אחוריות סטנדרטיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...