Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט, רק שהוא כתב שמקום בקובו לא מספיק לו, ב C3 פיקאסו אין יותר מקום באופן משמעותי.

פורסם

לפי התאור שלו, נראה שהמקום שהוא זקוק לו זה בבגאז'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם מושכים קדימה את כל הכסאות, הבגאז גדול מאוד.

אני כבר לא מדבר על השכבת הכסאות שאז זה נהיה חלל ענק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לשימוש שלך, הייתי טס לרכוש C3 פיקאסו חדשה 0 ק"מ יד 2.

הכסאות האחוריים נעים על מסילה כמו הקדמיים כך שאתה יכול לשחק עם גודל הבגאז' ואיכות הנסיעה הן מול הדוקר והן מול הברלינגו היא שמיים וארץ.

היא גם דיזל, ידנית, חסכונית (מאוד), מאובזרת ובמחיר סופר מעולה של 83.500 ש"ח (לרכב חדש!!!).

http://www.motodeal.co.il/deals/C3_%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%95

בדקתי עכשיו, C3 פיקאסו כבר לא מופיעה באתר של יבואן סיטרואן.

מעניין האם הקישור מעודכן, האם יש עדיין מלאי ב "0 ק"מ?

לא רואים כמעט מכוניות כאלה עם רישוי 2017.

פורסם

דוקר רכב מרווח מקדימה ומאחורה, תא מטען גדול . מנוע מרגיש קצת חלש .

פנים הרכב מרגיש פשוט ולא הכי מודרני אך כל האבזור הנחוץ קיים.

בכללי הרכב עושה את עבודתו בצורה יעילה ונותן תמורה טובה למחיר.

פורסם

מלא הצעות. כבר לא מצליח לעקוב.

ה-C3 פיקאסו לא אופציה. ראינו את הרכב. הוא מאוד נחמד, אבל ממש מתאים לכלבים. הם יכנסו, אבל לא יכלו לזוז ואחרי כמה נסיעות ארוכות הם יתחילו לסרב להיכנס לאוטו. אני משוכנע שהנסיעה תרגיש יותר טוב על רכב שהוא באמת משפחתי ולא מסחרי שמשווק בקטגוריה של פרטי (כמו הדוקר), אבל חווית הנסיעה עבורינו לא ממש מטרידה אותנו.

כל מי שדיבר על דלת אחת מול 2, זה באמת מאוד משמעותי עבור אשתי. הכלבה הזקנה שלנו כבר בקושי שומעת ורואה רק מה שבא לה. אם היא תצא מהרכב לכיוון כביש, זה יהיה מסוכן ומסובך. אנחנו לא פוסלים את המיני מסחריות (ברלינגו/פרטנר/קנגו וכו'), אבל מההמלצות פה, אני מקבל את הרושם שאני לא מרוויח הרבה אם אני מחליט לעבור מהדוקר אליהן.

בנוגע לבטיחות, אני באמת שמתי לב שהיא מאוד בסיסית - 2 כ"א, ABS ובקרת יציבות. מכיוון שאף רכב לא מספק בטיחות ל"מטען" שלנו, זה בסוף לא הספיק כדי להרחיק אותנו.

בכל אופן, אני מבין שאין דגל אדם (פרט אולי לבטיחות) בדוקר. רכב סופר בסיסי ולא מפנק (למרות שמי שנסע על קובו, יכול לאכול הכל), אבל לא צרה צרורה.

אני אסתכל עליו למול ההמלצות שלכם על רכבי 0ק"מ יד שניה.

תודה.

פורסם
לדוקר בטיחות ירודה, היעדר כ"א מאחורה. זה רכב שמתאים אולי לעסק ולא להסיע משפחה.

אתה יכול להגיד את זה על רוב הקטגוריה, כי זה הייעוד של הרכבים האלה, ורובם קיבלו ציון בינוני במבחני ריסוק.

• תוכן חדש...