Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כשאני מפעיל מתא הנהג את השפריצר לחלון האחורי (משאבת המים) לא יוצאים ממנו מיים.

הנחתי שזו סתימה אך בכל זאת המשכתי קצת לנבור בזה.

מה מסתבר - הצינור קרוע/חור בצינור כך שכאשר אני מפעיל את שהפריצר נוזלים מיים מתחת לרכב באזור הגלגל הקדמי שמאלי.

 

שאלתי- איכן עובר הצינור הזה? האם הוא מתחת לרכב ואם אני אכנס מתחתיו אני אמור לראות אותו (למרות שניסיתי ולא מצאתי) או שהוא עובר בתוך תא נוסעים והמים שנוזלים יוצאים מאיזה חור (כנראה יעודי כי כמות המים שנוזלת גבוהה)?

 

אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי את המסלול שלו ואיך אני אמור להגיע ולראות את כל מסלולו של הצינור (רפי?!).

 

תודה רבה.

פורסם

בצנור מתיז המיים האחורי יש מחבר שסתום אל חוזר בתא המנוע באזור הפינה השמאלית ביותר של "קיר האש". הרם את מכסה המנוע, בין המצבר לקיר האש תראה מכסה פלסטיק שחור שעליו כתוב בגדול FUSE, הסר מכסה זה ע"י פרוק בורג הצלב. יחשפו לעיניך נתיכים וממסרים ותראה טוב יותר את צנור המתיז האחורי העשוי גומי בצבע שחור. תוכל למשכו ולהזיזו מעט בעדינות. או שהמחבר עצמו נוזל או שהוא התפרק. ניתן להוציא המחבר (שהנו שסתום אל חוזר) ולחבר מחבר של צנור טפטפות השקיה.

הכי טוב זה, כמובן, לרכוש בחנות חלקי פיאט או מוסך מורשה פיאט, מחבר שסתום כזה חדש.

על השמחבר/שסתום מסומן בחץ כוון זרימת המיים (הקפד על הרכבתו בכוון הזרימה לאחורנית).

אני מקוה שתמצא ותאתר ותתקן הכל. נא עדכן תוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אז כך, כפי שרפי אמר, פתחתי את קופסת הנתיכים בחלל תא המנוע ואכן זיהיתי שהצינור פשוט התנתק - המחבר פשוט נשבר לשתיים.

הנקודה היא - הוא ממש היה מופנה לעבר הנתיכים, ממש נס שלא ניגרם קצר הקירבה הייתה ממש כמה סנטימטרים בודדים!

תודה רבה רפי!!!

אחרי שקניתי מחברים של 7מ"מ בחנות טמבור ועשיתי הארכה קטנה לצינור בתקווה שאם יתנתק שוב זה יהיה רחוק מהפיוזים, הפעלתי את המשאבה ומהשפריצר - נאדה... שלולית מתחת לבאגז' - המחבר שבתוך הדלת גם התנתק אז פרקתי גם את כיסוי של הדלת (השלישית - של הבגאז').

אחרי שהייתי בטוח שהצינורות עצמם סתומים גיליתי שפשוט המחברים נשברו - ושוב - תודות לרפי!

×
×
  • תוכן חדש...