Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפרדתי מהפולו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם ככה הרכב באחריות 3 שנים. אין פה שום קשר לראש שקט. יכולת ליהנות ממנו עוד שנה ואז למכור.

בנוסף, 65000 זה לא קילומטרז גבוה.

כמו שאמרו יחסית לממוצע לשנה מדובר בקילומטראז' גבוה, בנוסף לגרמניות יש סה"כ שנתיים אחריות ולא 3 כמו בשאר.

פורסם
גם ככה הרכב באחריות 3 שנים. אין פה שום קשר לראש שקט. יכולת ליהנות ממנו עוד שנה ואז למכור.

לא גבוה? זה מאוד גבוה! בטח לבנזין.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
עשית בשכל, צעד נכון.

אם אתה מחפש חוויה מנהיגה מאזדה יכולה לענות לדרישות בכל קטגוריה שהיא מציעה, וכמובן איכות וראש שקט.

מזדה חווית נהיגה ? באותו משפט?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לא יודע על איזה חווית נהיגה מדובר בפולו, יצא לי כמה נסיעות בין עירונית עם פולו מהדור היוצא, לא מצטיינת בבידוד רעשים ולא בנוחות. הדבר היחיד שטוב זה חסכון וזריזות.

לדעתי 208 נותנת יותר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא גבוה אולי בשביל קורולה או פריוס.

בשביל תוצרת VAG זה זמן לגרוט ולקנות חדש :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

65000 זה גבוה ביחס לממוצע השנתי אבל לא גבוה למנוע שיכול לגמוע 200000 או יותר. יש סידרה של מנועי TSI בעייתית , למיטב זכרוני המנוע בפולו GTI הוא לא חלק מאותה סידרה בעייתית.

למרות שאני לא מחובבי היצרן לא צריך להגזים , זה לא מנוע שהולך לגריטה אחרי 70000 , ובכל מקרה מהקונצרן הנ"ל לסיאט ולסקודה יש שנתיים אחריות, ככה שאם משהו היה מתקלקל בשנת שהאחריות האחרונה זה היה מכוסה ע"י היבואן .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
עשית בשכל, צעד נכון.

אם אתה מחפש חוויה מנהיגה מאזדה יכולה לענות לדרישות בכל קטגוריה שהיא מציעה, וכמובן איכות וראש שקט.

חבל שאתה לא קורא את התגובות כי אז היית מבין שהוא מכר את הפולו בגלל שהוא עוזב את הארץ. אתה במקרה עיתונאי? כי אצלם יש חוק שאומר לא לתת לעובדות להרוס סיפור טוב. לי יש פולו שניה כבר כמה שנים. אחלה אוטו שבעולם תמורה מלאה לכסף. אפס תקלות. ירידת ערך יש בכל אוטו למעט בודדים כמו לנדקרוזר דיפנדר ועוד איזה דגם אחד או שניים. כל השאר מאבדים מערכם והרבה בגלל כוחות השוק והאפשרויות שהוא נותן כיום לקניית רכב חדש בקלות.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
חבל שאתה לא קורא את התגובות כי אז היית מבין שהוא מכר את הפולו בגלל שהוא עוזב את הארץ. אתה במקרה עיתונאי? כי אצלם יש חוק שאומר לא לתת לעובדות להרוס סיפור טוב. לי יש פולו שניה כבר כמה שנים. אחלה אוטו שבעולם תמורה מלאה לכסף. אפס תקלות. ירידת ערך יש בכל אוטו למעט בודדים כמו לנדקרוזר דיפנדר ועוד איזה דגם אחד או שניים. כל השאר מאבדים מערכם והרבה בגלל כוחות השוק והאפשרויות שהוא נותן כיום לקניית רכב חדש בקלות.

סורי אני לא עיתונאי, אם היית קורא התגובות בהמשך השרשור הייתה רואה שהוא מכר אותה גם בגלל ראש שקט, מוח גיר, קלאצים, וטורבו.

פורסם

קודם כל מכרתי בגלל שאני עוזב לתקופה את המדינה.

לגבי אחריות שנה שלישית,אתם צריכים להבין משהו,אני שילמתי 1700 שקל כדי לקבל אותה,היא מגיעה עם שנתיים אחריות.

אז גם אם לא הייתי מוכר לא הייתי מודאג ייתר על המידה.

גילוי נאות : לא הייתי מחזיק אותה שנה רביעית.

חברה,אני באמת נהניתי מהרכב,בכל פרמטר,אבל ממה שאני הרגשתי,הרכבים האלו לא בנויים לקריעה.

אלה לא מכוניות ספורט כמו שהרבה צעירים עושים מהם.

• תוכן חדש...