Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב הבנתי, אחד התנאים בשביל רשיון נהיגה שצריך לדעת לקרוא.

תקנו אותי אם אני טועה.

תקנו

עולים שהיגיו בעבר קיבלו ישר רישיון מול רישיון מארץ המקור. יש כאלה שלא למדו לקרוא ולכתוב עברית.

מתישהו בשנות ה-90 היה שינוי והעולים עם רישיון מהרץ המקור שלהם היו צריכים לעבור מבחן מעשי בלבד.

אחרי 3 שנים היו צריכים לעבור קורס רענון ללא צורך להיבחן.

פורסם
עולים שהיגיו בעבר קיבלו ישר רישיון מול רישיון מארץ המקור. יש כאלה שלא למדו לקרוא ולכתוב עברית.

זה לא קשור כיוון שאפשר להיבחן בשפה שונה מעברית: אנגלית, ספרדית, ערבית, רוסית, צרפתית ואולי עוד.

פורסם

אפשר להיבחן בעל פה בתיאוריה, אבל אין לי מושג איך קוראים את השלטים בעולם האמיתי

אם מדובר בהטרלה, אני חושב שאפשר לעשות תיאוריה בברייל

פורסם
אפשר להיבחן בעל פה בתיאוריה, אבל אין לי מושג איך קוראים את השלטים בעולם האמיתי

השלטים העיקריים הם פיקטוגרמות, אין צורך לדעת לקרוא.

שלטים שהם מלל, מופעים תמיד ב 3 השפות הרשמיות של ישראל - עברית, ערבית, אנגלית.

אם מישהו לא יודע לקרוא באף אחת מהן, אז לא יקרא. גם מי שנוסע לחו"ל למדינה שדוברת שפה שהוא לא מכיר, לא יקרא את השלטים.

פורסם

ניתן לקבל רשיון נהיגה ללא ידיעת קריאה וכתיבה בדיוק כמןו שאתה יכול לנהוג בארץ בה השלטים בשפה שאתה לא מבין כלל (בוא נגיד סין).

מה שכן, אי יכולת הקריאה של הנהג היא לא תירוץ או סיבה מזכה (או אפילו מקילה) מעבירות שיבצע עקב הליקוי שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא חושב שאפשר "לעבור" על שלט שהוא הוראה בכתב.

בכתב זה או שמות הערים או תוספת לשלטי פיקטורגמה.

למשל שלט "אין חניה" ומתחת כתוב "לרכב מעל 4 טון".

אם מישהו לא מבין את הכיתוב, יפעל לפי השלט ולא יחנה בכלל במקום זה.

פורסם
כמו שהוא עשה בתיאוריה.

ואם עבר הרבה זמן ושכח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...