Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לדעת האם קיה פיקנטו ידנית 1 ליטר לא חדשה (2013) תצליח לעלות נסיעות יומיות לירושלים בלי להתקע באמצע הדרך או שזו מעמסה גדולה מדי?

בנוסף, אם הייתם צריכים לבחור בין פיקנטו 2013 לבין סוויפט 2012 והסוויפט הייתה יקרה בכ-8 אלף ש״ח, במי הייתם בוחרים? הכל כמובן ביחס לגרסה הידנית.

פורסם

יש על זה מילין שירשורים, תריץ חיפוש.

בקצרה, הפיקנטו תסחוב אבל לשימוש כזה סוויפט עדיפה בבירור. מכוניות 1 ליטר הן בהגדרתן מכוניות עירוניות לטווחים לא ארוכים. זה לא שאי אפשר לנסוע רחוק, זה פשוט לא היעד שלהן, לא לזה הן תוכננו.

מנוע 1.2 יעשה את העבודה הרבה יותר טוב.

פורסם

Jerusalem100, אין שום רכב שנמכר בארץ ב20 השנים האחרונות שתהיה לו בעיה לעשות את זה, חלק יעמדו בזה יותר בגבורה מאחרים, בחלק יהיה לך יותר נעים.

בהגדרה - רכב קטן עם מנוע קטן לא מיועד לנסיעות כאלה, אבל לא תהיה לו שום בעיה לבצע אותן.

אני לאחרונה מוצא את עצמי עושה רחובות חיפה במכוניות פחות טובות ללא שום בעיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נסעתי לפתח תקווה מאיזור בית שמש כל יום במשך 8 חודשים בפיקנטו 1.0 ונשברתי הרכב לא נתקע ונוסע יופי אבל כל עלייונת משפיעה עליו והוא פשוט חלש,

במישור בצבירת מהירות הפיקנטו נוסעת בסדר.

פורסם

תעמוד גם תעמוד, אבל אל תבנה על ביצועים מטורפים וקח בחשבון שבימי הקיץ ייתכן ותצטרך לכבות את המזגן לפעמים בעליות או למשוך הילוכים יותר.

אני הייתי ממליץ לחפש סופר מיני ידנית צעירה יחסית, גם נעימה יותר לנסיעה, גם מרווחת יותר, ייתכן גם בטיחותית יותר ורובן גם יסחבו יותר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסוויפט גם לא תטוס..

אבל הסוויפט בטיחותית הרבה יותר. טיפה יותר גדולה. והרבה יותר קל למכור אותה ביחס לפיקנטו. וגם כנראה שתמכור במחיר טוב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

מבין השתיים לצרכיך, הסוויפט מתאימה הרבה יותר.

הייתי ממליץ לשקול פיאט פנדה 2014-2015, לא פחות אמינה,נעימה יותר לנסיעה ותפעול גיר/מצמד מהטובים שבנמצא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רכב שעולה יום יום לירושליים, רצוי שיהיה לו מספיק מומנט לעשות את כל העליה בהילוך הגבוה או בזה שלפניו.

אם צריך לרדת להילוך 3 ולטפס ל 4500-5000 סל"ד זה כבר לא זה. צריכת דלק עולה מעוד, בלאי עולה, רעש.

• תוכן חדש...