Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקי לגולש המתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסקו מאוד מומלצת לפעם הראשונה, עדיף להזמין חבילה כיוון שאתה עוד לא יודע מה צריך ומה חשוב. מבחינת תקופה, בפברואר בדרך כלל קשה לפספס.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תלוי עד כמה אתה מיומן ובכושר.

כן... זה תלוי בכושר.

תודה על המענה, כושר יש, פשוט חבל לי על הנעליים אם זה בכלל עושה להם משהו.

בשעה טובה (לעצמי) קבלתי אתמול 2 חבילות חשובות - נעליים ומכנסיים.

הנעליים התגלו כהימור מוצלח מאד, הן מתאימות לרגל כמו כפפה.

המכנס טיפונת גדול במותן אבל מתיחת רצועות ושכבות תחתונות בטח יאזנו זאת.

יש עוד כמה ממתקים שנמצאים כרגע באיזה מחסן או מטוס להשלמת סט מלא.

IMG_20171127_175732.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם (נערך)
ברשותכם אתעלק על השרשור ואשאל:

אני מתחיל להרהר לגבי חופשת סקי, הראשונה שלי אי פעם.

לגבי קור וכו', לא מדאיג אותי (פוקד את אירופה אחת לסילבסטר כבר מספר שנים), מחפש אתר שיקבל בברכה NEWBIE כמוני. כולל השכרת ציוד וכל מה שצריך.

מוכן ללכת פחות על גיוון נופים/סקי פס שנותן מלא אתרים בשביל להשאר בBUDGET.

העדפתי למדינות דוברות גרמנית, אבל זה פחות משנה (סתם בונוס נחמד).

אשמח לקבל המלצה, סדרי גודל של מחירים שאתם מכירים (עלות הסקי עם השכרת הציוד, עלות של הלינה והטיסה בערך מניסיונכם.. לגבי כל השאר כבר אברר בעצמי), מיקום כמובן והכי חשוב, מתי בעצם העונה לעשות כזה דבר?

קור צריך להפחיד אותך,אירופה בסילבסטר זה לא הר של 3 ק"מ גובה ומינוס 10 מעלות ביום יפה.

השאלה העיקרית פה היא התקציב,כמה אתה מתכנן להוציא על החופשה בלבד ללא ביזבוזים?

איזור ה600 -800 יורו - בנסקו בולגריה כולל הכול מלבד הוצאות מחייה,שזולות בטירוף.

איזור ה1000 ומעלה יורו - ואל טורן,מאיירהופן אישגל ולא חסר אתרים,אבל ההוצאות מחייה שם גבוהות בהרבה.

לחופשה הראשונה - בנסקו בלי לחשוב פעמיים,אתר קומפקטי וזול,די גבוה מגיע לאיזור ה2600 מטר.

טוב למתחילים,שלג זה קצת הימור שם אבל ינואר פברואר די בטוח.

אישית אני נוסע כל שנה עם פינגווין,חברה לא רעה,דואגים לך להכול,רק תגיע,אםן יש לך ציוד גלישה בבית,הטסה חינם.

הדרכה זה בתשלום,וכדאי לקחת(אתה לא רוצה לשבור עצם ביום הראשון).

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

נשמע טוב.

יש מה לעשות בסביבה? איך האווירה מסביב? בולגריה אף פעם לא משכה אותי, אבל אם הסביבה מעניינת בהחלט אשקול את זה, בעיקר מסיבת הBUDGET.

גם 1000 יורו לאדם זה סבבה, יותר מזה כבר מתחיל להיות לא נעים בכיס.

מבחינת התקופה, מה נחשב הקצה המאוחר של התקופה? פברואר? מרץ? ואיפה כמובן?

עריכה אחרונה על ידי SuperBamba

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בבנסקו אין יותר מידי חיי לילה,מקיסמום בירה באיזה דאנס באר,יש קצת מסיבות לא משהו משוגע,האמת אני פחות בקטע.

ואל טורן אני נוסע בינואר לא הייתי אף פעם,אומרים שיש שם חיי לילה טובים בהרבה.

ב1000 יורו אתה יכול להשיג בואל טורן מלון דירות,די קטן אין ספא ושאר פינוקים,מה שכן אתה מקבל אתר פגז עם כמויות של שלג החל מנובמבר ועד מאי,170 ק"מ מסלולים,עם סקי פס מורחב 600 ק"מ,בבנסקו זה באיזור ה70 לצורך השוואה.

בנסקו באיזור ה600 יורו אתה מקבל מלון דירות,ארוחת בוקר,ועלויות מחייה נמוכות,בערך 800 ש"ח לשבוע לאוכל ובירה וקצת ביזבוזים ואתה באמת לא צריך יותר מזה.

בנסקו תקופות מומלצות זה ינואר עד תחילת אמצע מרץ,כמובן שהאתר בגלל שהוא יותר נמוך ונמצא במקום קצת פחות טוב גאוגרפית אז המזג אוויר שם קצת הפכפך ואתה יכול למצוא את עצמך גולש בברד אחרי יומים של שמש,פחות כיף.

מה אתה מחפש לעשות בסביבה? בדרך כלל באתרי סקי,אין יותר מידי מה לעשות חוץ מסקי,יש אולי כל מיני אטרקציות כמו מצנח רחיפה ושאר קשקושים,חוץ מזה אין יותר מידי,וגם אין לאיפה לנסוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפעם הראשונה אתה לא צריך 170 ובטח לא 600 ק"מ של מסלולים, גם את בנסקו אתה תהיה רחוק מלמצות בפעם הראשונה. באתרים במערב אירופה אתה לא תגמור ב- 1000 יורו אם תכניס הדרכה שיקרה משמעותית ביחס לבולגריה.

פורסם

אנחנו לא טיפוסים של חיי לילה גם ככה.

מספיק שיש איפה לטייל בסביבה (נשכור רכב ואולי גם נסתובב קצת) ומסעדות טובות ואנחנו מסודרים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפעם הראשונה אתה לא צריך 170 ובטח לא 600 ק"מ של מסלולים, גם את בנסקו אתה תהיה רחוק מלמצות בפעם הראשונה. באתרים במערב אירופה אתה לא תגמור ב- 1000 יורו אם תכניס הדרכה שיקרה משמעותית ביחס לבולגריה.

תלוי, אם סוגרים לבד אפשר לגמור בואל טורנס בפחות מ1000 יורו כולל הדרכות, ציוד וסקי אין-אאוט (בלי בזבוזים).

פורסם

326 יורו זה חבילת ההדרכה הזולה (בצהריים) כולל סקי פס

טיסה מצאתי עם טורקיש ב- 300 דולר, שבת לשבת בפברואר, זה 250 יורו.

השכרת ציוד זה בערך 100 יורו

דירה אפשר למצוא ב- 250 יורו לאדם במקרה של 4 אנשים, או כ- 320 כזוג, וזה ממש להתכלב.

נשאר פחות מ- 100 יורו לאדם להעברות, לא סביר.

בקיצור, נראה ממש גבולי, וזה עם הדרכות בצהריים שזה באסה, אם תחליף לבוקר זה עוד 45 יורו. עם יותר אנשים בדירה ובהעברות אולי אפשר להוריד את זה קצת.

פורסם

אם סוגרים מספיק מוקדם (תחילת אוקטובר) אפשר להשיג מחירים טובים:

- הדרכה קבוצתית (אתה ציינת מחירים של אישית) בבוקר - 180

- טיסה - 190 יורו

- דירה ל4, על השלג, לא התכלבות, דירוג 8.5 - 150 יורו

- סקי פס שלושת העמקים - 240 יורו

- ציוד - 100

העברות - 100

אלה מחירי ינואר, במרץ יעלה קצת יותר יקר.

פורסם

מחיר ההדרכה שכתבתי כולל סקי פס, זהה למה שאתה כתבת.

החיסכון אצלך בטיסה ובדירה, שתלויים במועד ההזמנה. כיוון שסופר במבה שאל לגבי השנה, מחירי הזמנה של אוקטובר לא כל כך רלוונטיים כרגע...

• תוכן חדש...