Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר חדש נגד לובינסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. טוב שיש מי שיוצא נגד היבואנים אשר מצפצפים על הצרכן, ולא מקיימים את הוראות היצרן (למשל recalls ).

ב. הרבה מאוד אנשים נתקעו עם רכבים צרפתיים שעשו להם בעיות מהיום הראשון ועד שהם נפטרו (מהרכב...). ברב המקרים היבואן החליף את החלק הפגום כל פעם מחדש כל עוד היה במסגרת האחריות. ולאחר מכן, התחיל לדרוש תשלום עבור התיקונים.

גם צ'מפיון נוהגים בשיטה זו אבל משום מה נהנים מתדמית אמינה בקרב הציבור.

ג. תיבות ההילוכים האוטומטיות של פולקסווגן-אודי-סיאט -סקודה אמינות ועמידות ביותר. גם במומנט עוקר הרים (ע"ע טוארג TDI V10). יעידו על כך כל בעלי מוניות הסקודה, וניידות המשטרה (פאסאט ואוקטביה).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואם יורשה לי , הימור אישי : האתר ייסגר בתוך ימים בודדים. כרגע ,לדעתי , האתר מהווה השמצה והוצאת דיבה.

אין בו שום הוכחה ממשית לאי תקינות הרכב ו/או התנהגות קלוקלת של היבואן.

יכול להיות שהוא צודק במאה אחוז לגבי טיב הרכב והטיפול - אבל המקום לטפל בעניין הוא בבית המשפט.

אני מריח כאן תביעה עסיסית מצד היבואן ופשרה כלשהי - אבל זה רק חוש הריח שלי...:roll:

אני מקווה שאני לא נכלל באלה שעליהם נאמר את מה שנאמר לגבי הנבואה :

http://www.car2cry.co.il/

פורסם

האתר ירד בצדק, כי לא זו הדרך להתמודד עם יבואן חצוף.

עליו למכור את הרכב ליבואן, ואז לתבוע בבית-משפט את שמגיע לו.

לפני כחודש היתה כתבה על מישהי שעשתה זאת עם סי5.

חבל על האנרגיה שבהבעת המחאה הזו, גם כי זה לא היבואן היחיד בארץ שעושה צחוק מהלקוחות. וגם כי בארצות נוספות יש בעלי סיטרואן עצבניים שמקבלים שירות מחפיר.

גם אני הפסדתי הרבה ימי עבודה ודלק על נסיעות למוסך עם ה- סי5 שלי, וזכיתי לתשובות מתחמקות מהיבואן. אבל חוץ מלתעד הכל אין לי מה לעשות כרגע. בסך הכל הרכב נפלא ואני לא מצטער על הרכישה. אם וכאשר תקרה תקלה חמורה נוספת, ייתכן ואפנה לערכאות.

מסיפורים של אחרים, הבנתי שלובינסקי מציעים במקרים אלו לבצע טרייד-אין, שלדעתי זו חוצפה נוספת. מדובר לרוב ברכבים שלא הצליחו לתקן אותם. אז הם מוכרים את הרכב הפגום למישהו אחר, ומרוויחים שוב על מכירת רכב חדש, למרות ההנחה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל לי היתה c5 למשך 4 חודשים והיא לא עשתה בעייה אחת, נפלתי על אחת מיוחדת ניראה לי :-P .

פורסם

כך תריצו את יבואנית הרכב שלכם לבית המשפט / מאת : ענת רואה

מה המשותף לאחים בטיטו, לבני הזוג בוטא ולאבשלום פרל? כולם הצליחו להריץ את יבואניות הרכב לבית המשפט, בבקשות בהולות לצווי מניעה שיאסרו עליהם להמשיך ולהכפיש את שם היבואנית ממנה רכשו את כלי רכבם.

האחים אשר ומאיר בטיטו מחו נגד יבואנית צ'מפיון מוטורס, יבואנית פולקסוואגן, אודי וסיאט; בני הזוג אורן ורויטל בוטא התמרמרו על הטיפול שקיבלו בחברת דוד לובינסקי, יבואנית פיג'ו וסיטרואן; ואילו פרל יצא למלחמת יחיד נגד חברת מאיר, יבואנית וולבו.

האחים בטיטו ופרל הציבו במכוניותיהם שלטי מחאה נגד היבואניות, והחנו את מכוניותיהם - הפגומות לטענתם - בפתח אחד המוסכים או הסוכנות של היבואנית. בני הזוג בוטא אף הקימו אתר אינטרנט מיוחד, בו שטחו את טענותיהם נגד יבואנית סיטרואן והפיצו ממנו מכתבים לציבור. באתר קראו השניים ללקוחות נוספים המעוניינים להצטרף לתביעה ייצוגית נגד לובינסקי ליצור עמם קשר.

הבהלה של היבואניות בולטת: כך למשל, בבקשה שהגישה בשבוע שעבר חברת לובינסקי נגד בני הזוג בוטא, היא ביקשה גם צו איסור פרסום שיחול גם על עצם הגשת הבקשה לצו מניעה נגד בני הזוג, בטענה שכל פרסום יגרום נזק נוסף למוניטין ולשמה הטוב של היבואנית. השופט יהודה זפט דחה את הבקשה לאיסור הפרסום, אך במקביל הוסר אתר האינטרנט.

לובינסקי טענה בבקשה לצו מניעה - שהגישה באמצעות עו"ד ניסן שאוליאן - כי היא "נפלה קרבן לשרשרת ארוכה ויוצאת דופן של מעשי סחיטה, איומים, הכפשות והפצת שקרים ולשון הרע". בבקשה נטען כי בני הזוג החלו במעשי ההכפשה כ"סנקציה", רק מאחר שלובינסקי סירבה לציית לדרישתם להחליף את הרכב שרכשו ממנה ב-2001 ולהחליפו בחדש, "מפתח תמורת מפתח".

בקשה נוספת הגישה בשבוע שעבר יבואנית וולבו, מאיר חברה למכוניות ומשאיות, נגד אבשלום פרל, נכה צה"ל מיהוד שהציב שלטים במכוניתו מול סוכנות וולבו ברחוב יצחק שדה בתל אביב. בבקשה נטען כי על השלטים נכתב: "וולבו מודל 4,000 2005 ק"מ, גיר אוטומט פגום דפוק והחברה מסרבת להחליף את האוטו".

במקרה זה הגיעו הצדדים להסכמה לפיה יחדל פרל מפעולות המחאה שלו. השופט זפט אישר את ההסכם ונתן לו תוקף של פסק דין, אך הוא לא הוגש לביהמ"ש. לטענת משרד עוה"ד ישראל קנטור, שייצג את וולבו בבקשה, תוכן ההסכם חסוי והצדדים התחייבו לשמור בסודיות את כל פרטיו.

לפני כחודש וחצי הגישה חברת צ'מפיון מוטורס, יבואנית פולקסוואגן, אודי וסיאט, בקשה דחופה לצו מניעה נגד האחים בטיטו, שעמדו מול המוסך המרכזי של החברה בבני ברק, הניפו שלטים שעליהם נכתב "פולקסוואגן אין שירות אין אמינות, רכבים בעייתיים" וסיסמאות דומות, וסירבו לעזוב את המקום. האחים בטיטו טענו כי הרכב שרכשו סובל מ"פגם ביצור" ותבעו להחליפו בחדש.

במקרה זה חשפה צ'מפיון מוטורס בבקשתה את ההטבות שהציעה לאחים בניסיון לגרום להם לחדול ממחאתם הקולנית - אך ללא הועיל. בין ההטבות שפורטו בבקשה: מימון הטיפולים השוטפים לרכב והארכת תקופת האחריות.

לטענת החברה, האחים דחו את כל ההצעות וסירבו לעזוב את פתח המוסך. לטענתה, הם גם "עצרו את הבאים והזהירו אותם מהטיפול והשירות הלקוי שהם עומדים לקבל במוסך". גם

במקרה זה ניתן צו מניעה זמני שאסר על האחים בטיטו להמשיך ולהניף את השלטים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני יכול לצין שהיום, החליפו לי את המסגרת של הרדיו (חתיכת פלסטיק שחורה, שמותאמת לכפתורים של המיזוג והאיוורור) - בדש בורד של האוטו (איביזה 2004). לפי מה ששמעתי מחיר החלק הוא 100 ש"ח. (זה מה ששמעתי כשהבחור שביצע את העבודה שאל את המחסנאי לגביי מחיר החלק..)

החלק הוחלף רק אחרי שבא בחור מצ'מפיון (ובמוסך היה מישהו שהתעקש שהסדק הוא כתוצאה של מכה). בכל מקרה, בסוף הם אישרו את זה (באתי באותו יום יותר מאוחר), אחרי שהראיתי להם שאין שום בעיה ואין שום שריטה (חוץ מזה, לפי הבנתי אין אחריות על שברים וסדקים אלא אם זה פגם בייצור...).

אז, לפעמים יש נקודות חיוביות שצריך לציין אותן. זה לא רק שחור או לבן.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם הוא החליף גיר כל שלושה חודשים, למה לא להחליף כבר לידני? זה אפילו יהיה יותר זול...

רוני

הוצאת לי את המילים מהפה.:-)

כנראה היתה כאן הגזמה "קלה" מצד המחבר....

• תוכן חדש...