Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפים למחסן ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב מדפים במחסן הביתי

זה מחסן בגודל 2X3 מטר.

אני מחפש פתרון זול ולא יקר ( אפשר גם מוצרים יד 2 ).

למי יש רעיונות לפתרונות זולים.

תודה.

פורסם

זה מחסן בגודל 2X3 מטר.

תודה.

לא ציינת מהיכן אתה בארץ.

עקרונית, אם אתה מחפש זול תיקח בלוקים ותניח עליהם קרשים ממשטחים (כפי שכבר נאמר קודם).

אם אתה מוכן להשקיע קצת, יש בדרום תל אביב עסקים של מידוף מתכת, לחלקם יש גם יד 2.

פורסם

~

סדר העדיפויות שלך ברור - שיהיה זול, כי איכות ובטיחות זה לחלשים.

אתה גם יודע מה צריך לעשות - ללכת לגוגל ו/או לאתר יד2 ולבדוק מה יש להם להציע.

סה"כ נשמע שהגיע הזמן לגשת לעבודה, ולתת לדרווין לעשות את שלו.

פורסם

...

קצת הלכת רחוק, לא? :roll:

לפות"ש,

בלוחות יד2 יש לפעמים מדפים למכירה מחנויות ומחסנים - בלי להתפשר על שום איכות.

אופציה שנייה, בהנחה שהמחסן בנוי מבטון/בלוקים - לקנות מחזיקי מדף / מסילות (עדיף), ובנגריה לקנות מדפי סנדביץ' (עדיף, או שבבית, בהתאם לעומס הצפוי) לפי מידה.

:turn-l:
פורסם
~

אתה גם יודע מה צריך לעשות - ללכת לגוגל ו/או לאתר יד2 ולבדוק מה יש להם להציע.

איזו הקצנה

סה''כ ביקש

זול

זה לא חייב לבוא על חשבון איכות ובטיחות

לפחות לא ברמה שפוגעת משמעותית

בעיקר זה יבוא על חשבון יופי או פרקטיות

לא בכל דבר בחיים אפשר להשקיע את המקסימום

וצריך לדעת לנתב את המשאבים המוגבלים שלנו בצורה נבונה מהעיקר לטפל

עדיף חוג פסנתר לילד ומדפים חלטורה במחסן מאשר להפך

מי שיכול גם וגם מה טוב

אבל שלא יעקוץ אחרים

אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו

ולגופו של עניין

מסילות בקיר + מדפי עץ (בהזמנה או מאיסוף בריהוט שנזרק) יהיו לדעתי הפתרון הזול והנוח ביותר במסגרת התקציב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו.

נאום מרגש, הזלתי דמעה, אבל ממישהו שיושב בפורום כבר קרוב לעשור הייתי מצפה לקצת יותר היכרות עם המגיבים הקבועים באוף טופיק. מה גם שפות"ש ביקש עזרה עם מדפים למחסן, לא פת לחם ומחסה לילדיו הרעבים, אז אפשר להרגיע עם הדרמה.

כאמור, הבחור הגיע עם כל התשובות בכיס. חיפוש קצר בגוגל או ביד2 היה נותן לו את השלב הבא של הפתרונות המעשיים, כמו גם שלל דיוני עבר בפורומים יעודיים בנושאי DIY. אילו רק היה טורח לבדוק, היה מבין שסט מדפים חדשים או משומשים במצב טוב למחסן בגודל הזה לא יעלה יותר מכמה מאות שקלים. אבל כשאלו השיקולים וזהו סדר העדיפויות, באמת שאין לי שום מוטיבציה לעזור או להנחות, ולא נותר אלא להביט מהצד ולעודד מהיציע.

בתור בונוס, התגובות שלי נוטות לשפר את הטראפיק בשרשורים ולמשוך אידיאליסטים שעדיין לא נשבר להם משאלות כאלה, כך שבסוף כולם מרוויחים.

פורסם

זה מחסן בגודל 2X3 מטר.

תודה.

מה המשקל שהמדף אמור לשאת?

רכשנו באיקאה מדפי מתכת נהדרים למחסן שניתנים לקיבוע לקיר.

https://www.ikea.co.il/catalogue/Secondary_storage/Secondary_storage_units/00278578

פורסם

יש מדפי פלסטיק של כתר, סד"ג 150-200 ש"ח לכוננית. יש בכמה מידות. ההתקנה אורכת דקות בודדות, הדבר הזה עומד על הרצפה, לא מצריך קידוחים ועוגנים. חפש בזאפ. אני משתמש ב-3 כונניות כאלה כבר למעלה מ-4 שנים, עומדות בכבוד בהתעללות של מה שאשתי מעמיסה עליהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ לך על מדפי סיגמא 18 של כתר. רכשתי 6 סטים כאלו למחסן, והם יציבים וטובים. ניתן להעמיס 50 קילו על כל מדף. כרגע בהומו סנטר ב 160 שח, אבל ניתן להשיגם בהרבה פחות, אפילו 120 (עריכה- בשז"ר 129 שח)

אצלי הם עושים את העבודה מצויין.

חוץ מזה פותש לא אמר מאיזה חומר בנוי המחסן... אם הוא מחסן פח, אז לא ניתן לקבע מסילות או זויות לקיר.

דריש ידידי... חליק, תהיה קליל.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)
יש מדפי פלסטיק של כתר, סד"ג 150-200 ש"ח לכוננית. יש בכמה מידות. ההתקנה אורכת דקות בודדות, הדבר הזה עומד על הרצפה, לא מצריך קידוחים ועוגנים. חפש בזאפ. אני משתמש ב-3 כונניות כאלה כבר למעלה מ-4 שנים, עומדות בכבוד בהתעללות של מה שאשתי מעמיסה עליהן.

^ גם אצלי במחסן (מפח, אי אפשר לעגן לקירות) יש כאלה.

יש כמה סוגים. המאסיביים יותר מצויינים, ולא יקרים.

עריכה: לפי התמונות בגוגל, כנראה ששם הדגם הוא אכן "סיגמא" כמו שכתב לוקי (בזמן שכתבתי...)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...