Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי סיטרואן c3 picasso 2013 רכב מאוד שמור עומד על 137K מאז שקניתי אותו יש בעיה חשמלית ברכב.. כמעט בכל נסיעה יש לפחות פעם אחת שהוישר האחורי עובד ומשפריץ מים לניקוי השמשה.

בעיה מאוד מוזרה ומתסכלת כי אני ממלא בעקבות זה לפחות פעם בשבוע את מיכל המים של הוישרים.

בחודש האחרון הבעיה החמירה, והוא לא מפסיק להשפריץ מים לפעמים מבלי להזיז את הוישר.

אם יש למישהו מושג מה זה או לפחות לתת לי כיוון אני אשמח.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אצלך מופעלת האופציה של ניגוב אוטומטי בזמן הכנסה להילוך אחורי אם המגבים הקדמיים פועלים או שאתה במצב AUTO?

זו אכן תופעה מרגיזה.

אם כן, כנס לתפריט ההגדרות דרך הרדיו ושנה את ההגדרה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כן אני מכיר את זה אבל ביטלתי את זה בהגדרות.אז כנראה שזה לא בגלל זה, צריך לציין שהתופעה מתגברת כשאני עולה על במפרים.

פורסם

דרך המקלדת לא אפשרי לאבחן בעיות כאלה.

צריך להכנס למוסך לבדיקה

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...