Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מאזדה 323F שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים !

אתם בטח זוכרים אותי עם מקרים מוזרים מאוד שדיווחתי שהרכב נחנק בנסיעה ושבדקתי הכל והכל היה תקין...

אז בנוסף לתקלה התפוצץ לי צינור דלק בתוך תא המנוע.

אתמול בלילה הלכתי עם חבר שהוא גם מכונאי רכב והלכנו לבדוק את העניין מצאנו את הצינור המפוצץ וניתקנו אותו ואת הפילטר דלק וגם מצאנו עוד צינור שיוצא מהפילטר שעומד להתפוצץ... בקיצור הצינור כניסה לפילטר היה מפוצץ לגמרי והצינור יציאה עומד גם הוא ללכת.

אנשים בכל מקום אמרו לי לבדוק מספר דברים והתעקשו שאני אחליף את מספר דברים החלפתי משאבת דלק צינור אויר וחיישן אויר בטענה שהרכב נחנק בנסיעה... אמרו לי גם להחליף את הפילטר דלק אבל לא החלפתי אותו כי כשקניתי את הרכב נאמר שהפילטר חדש ומסתבר שזה הפילטר הכי מלוכלך וסתום שתראו בחייכם,חבר שלי אומר בלי להגזים שלא החליפו אותו לטענתו לפחות עשור.

שניערנו אותו יצא ממנו מעט דלק עם קורוזיה והמון בוץ חולי !

חבר שלי אמר לי תשמע יש מצב שאם נחליף את הפילטר זה ייפתור את הבעיה כולי בציפייה אני קצת יותר מאוחר אלך לקנות את הפליטר וחבר שלי יביא לי את הצינורות החדשים להחלפה.

אעדכן בהזדמנות הראשונה כשאסיים לסדר את זה ולראות אם הבעיה הראשונה והגרוע מכל נעלמה(שהרכב נחנק).

פורסם (נערך)

התקנתי את הפילטר דלק חברים והבעיה נמשכת...

החלפתי משאבת דלק פילטר דלק צינור אויר חיישן אויר והרכב עדיין בנסיעה נחנק המצערת לא מגיבה לאיזה 1-3 שניות ואז חוזר לנסוע כאילו יש ניתוקים כאלה במוסך אמרו לי שהכל תקין וזה חשמל הייתי אצל חבר שיש לו חנות לחלקי חילוף ואמר לי ללכת לכיוון של המצערת.

דבר נוסף שזה מישהו שעובד על הרכב שלו בחניה אמר לי שזה המערכת פליטה אבל הרבה אמרו שלא נראה להם שזה יגרום לזה.(מותקנת מערכת פליטה 2.5 צול אגזוז פתוח)

עריכה אחרונה על ידי Maor Hananayev
נ.ב
פורסם

קשה לייעץ כאשר רחוקים מהרכב.

אתה צריך לגשת למוסך טוב, רצוי של הזרקות דלק.

יבדקו את ערכי העבודה של המנוע ומצב המצערת, ומשם ימשיכו.

הרכב קצת ישן, צריך לבדוק את כלל צנרת הגומי של הוואקום,

במידה והיא ישנה צריך להחליף הכל.

ולבדוק את חיבורי החשמל של המצערת, ומערכת ההצתה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...