Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתוך דף הפייסבוק של משטרת ישראל -

" הנתיב השמאלי נועד לעקיפה בלבד - לפי החוק, אי שמירה על הנתיב הימני הינה עבירה הגוררת בצידה קנס של 250 ש"ח ו-6 נקודות לחובתו של הנהג.

במסגרת פעילות האכיפה נגד עבירות בריונות כביש ועבירות מסכנות חיים, אגף התנועה מגביר בימים אלה את האכיפה נגד עבירת אי שמירה על הימין, במטרה לאפשר זרימה רציפה ומיטבית של התנועה בכבישים.

אנו קוראים לנהגים לשים לב לשמירה על הימין ובסיום העקיפה בנתיב השמאלי, לחזור ולשמור על הנתיב הימני בצורה בטוחה וזהירה. "

סוף סוף מישהו בקודקודים הבין שנסיעה בנתיב השמאלי מסוכנת יותר מנסיעה ב120 קמ"ש בכביש של 90

עריכה אחרונה על ידי mrPinky
פורסם

פרסמתי זאת בשרשור של "שמאלנים נמאסתם"

בשעה טובה. אני מקווה שאשמע על דוחות שכאלו בחודשים הבאים כשמוסר ההשכל הוא " אחרי שעוקפים, חוזרים לימין"

פורסם

לפני כמה שנים טובות שמעתי שבמשטרה הולכים למגר את תופעת הפרוטקשן והגניבות החקלאיות.

אז שמעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אכיפה איכותית אך גם מצריכה כח אדם איכותי ובעיקר, הרבה ממנו. לדעתי מדובר בספין לקראת החגים שיישכח מיד לאחר תום התקופה.

Keep your hopes low, בשורה התחתונה.

פורסם

ספין בעקבות הטור בעיתון

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

״עבירות רציניות״ עלאק.

כמובן שאם המשטרה חושבת שיש לאל ידה לאכוף את זה מבלי לפגוע באכיפה של עבירות אחרות, רציניות יותר, מה טוב.

שוטר שבודק אלכוהול לנהגים - זו אכיפה של עבירות רציניות.

שוטר שבודק תקינות ומשקל של רכב כבד - זו אכיפה של עבירות רציניות.

שוטר שעוצר על עבירות ביריונות חמורות (חיתוך אגרסיבי של נהגים בתנועה זורמת) - זו אכיפה של עבירות רציניות.

מצלמה שאוכפת מעבר ברמזור אדום - זו אכיפה של עבירות רציניות.

שמירת ימין זה חשוב. אבל לדבר כאילו זו עבירה ״רצינית״ כאילו עד כה המשטרה אכפה זוטות - שטויות. זה מרגיז? כן. מסוכן - גם כן, אבל לא מאוד.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מבלי להמעיט בחומרת ההתנחלות בשמאלי.

יש כל כך הרבה עבירות שדורשות אכיפה עוד לפני שיגיעו למצב שהסבתא בשמאלי תקבל ולו נקודה אחת לרעתה.

זיגזג בפקק כדי להתקדם 2 רכבים.

חיתוך של הפקק דרך כביש שירות רק כדי להשתלב לאותו כביש פקוק בדיוק (ולהפריע לתנועה).

אלו ש"נזכרים" ברגע האחרון שמדלגים על הפקק בנתיב הימיני, ונזכרים ברגע האחרון להשתלב לפנייה.

כל אלו, עד האחרון שבהם צריכים לקבל קנס כבד מאוד עוד לפני שיתפנה שוטר תנועה להתעסק עם המתנחל השמלאני.

אני כבר לא מדבר על הנהיגה של בני דודינו בדרום.

סכנת נפשות שמי שלא נוהג בדרום בשעות הערב לא יבין לעולם כמה "בטוח" זה לנהוג במרכז.

פורסם

יש כל כך הרבה עבירות שדורשות אכיפה עוד לפני שיגיעו למצב שהסבתא בשמאלי תקבל ולו נקודה אחת לרעתה.

זיגזג בפקק כדי להתקדם 2 רכבים.

חיתוך של הפקק דרך כביש שירות רק כדי להשתלב לאותו כביש פקוק בדיוק (ולהפריע לתנועה).

אלו ש"נזכרים" ברגע האחרון שמדלגים על הפקק בנתיב הימיני.

גם אלו לא עבירות "רציניות.״

סדר העדיפויות לאכיפה צריך להיקבע לפי:

שיעור גרימת ההתנגשויות.

שיעור הקטלניות של ההתנגשויות.

שלוות נפשם של חברי הפורום - זו עדיפות שניה, ובפער ניכר.

פורסם

כן אבל אין לך דרך לדעת כמה התנחלות בשמאל גורמת להתנגשות. זה תמיד יקוטלג כמו דברים אחרים בחל מסטייה מנתיב ועד לאי שמירת מרחק ונהיגה בקלות ראש. רוצה לומר שאני חולק עליך שזו לא עבירה רצינית. סביר שהיא פחות חמורה ממעבר באדום, אך היא כן מגדילה עומסים באופן מהותי, גורמת להמון עצבים ומצבים מסוכנים. כל מצב כזה פחות מסוכן ממעבר באור אדום, אבל אם ניתן ביטוי לתדירות של התנחלות בשמאל (שהיא עבירה מאוד שכיחה), אז אני משוכנע שסביר לכנות אותה עבירה רצינית. במיוחד אם מבחינת במשטרה מהירות מופרזת בכביש בין עירוני ישר וסלול היטב היא עבירה רצינית.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

סביר להניח שזה הגורם ללפחות חלק מההתנגשויות שמקוטלגות כ״סטיה מנתיב״, כן. אבל לא ברור לי כמה. ומה לעשות, סדרי עדיפויות של אכיפה צריכים להתבסס על משהו מוצק, לא להניח שעבירה היא הכי חמורה ever עד שיוכח אחרת.

אי שמירת רווח קיימת בכל הנתיבים והמהירויות. כמעט לעולם לא תוכל להוכיח שהיא נגרמה עקב היעדרה של משמעת נתיבים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם (נערך)

צר לי לאכזב, מדובר ככה"נ ב"לוחמה פסיכולוגית" מבית אלשיך. "הרתעה" ושאר בולשיט שלצערי העיתונאים קונים ומשמשים ככלי לכתבות יח"צ על מבצע אכיפה זה או אחר.

באותו כיוון מחשבה, לאחרונה המשטרה החלה להחנות ניידת תנועה ריקה, נטושה, אחרי תחנת האוטובוס של מכון וינגייט. אחלה "הרתעה". כבוד!

עריכה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4941592,00.html

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני רק שאלה, איך נסיעה איטית בנתיב השמאלי יוצרת עומסים?

איילון,כביש 5,כביש 4 וכל השאר עמוסים בכל נתיב ובכל כיוון. זה אם יקפידו לנהוג בימין אז הפלא ופלא לא יהיו דיווחי עומסי תנועה בבוקר. בשעות שהכבישים כבר פנויים ויש מישהו שמתנחל בשמאל אני לא רוצה שנוצר עומס, רק האטה לנהג מאחור. אבל באופן כללי התנועה זורמת.

פורסם (נערך)

סע לאירופה ותבין.

ה"מתנחלים" בכל נתיב גורמים ל"ממהרים" צורך בהחלפת נתיבים תדירה ודי כאוטית, מה שמצריך לא מעט תשומת לב מצד כל משתמשי הדרך. שימוש בנתיב הנכון מאפשר זרימה הרבה יותר חלקה של התנועה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, כמו שלא כל נהג שנוסע מהר יותר בנתיב הימני מאשר טור המכוניות שנוסע יותר לאט בטור השמאלי.

וחוצמזה, לעולם לא תדע האם הניידת מימינך היא בנסיעה מבצעית (שקטה) או שסתם ממהרים לאנשהו.

וכמו שכתהו לפני, אי שמירה על הימין היא בחלקה הגדול מסכנת חיים ובחלקה הקטן עבירת בריונות כביש (לדעתי)

• תוכן חדש...