Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא ממש אוהב רכבים בצבע אדום, אבל אני מוכן להתפשר ולקנות רכב כזה (ראית אחד שעונה לצרכים שלי).

האם צבע כזה משנה את המחיר של הרכב כאשר אמכור אותו?

אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

תודה,

עמרי

פורסם

לדעתי שינוי פעוט, לרעה. הסיבה: אתה לא היחיד שלא אוהב את הצבע הזה. מצד שני לקונים רבים לא אכפת מה הצבע של הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין ממש תשובה.

יש צבעים שמיועדים יותר לנשים כמו ורוד למשל שיכול להיות בעייתי ומייעד את רכב לפלח מסוים.

אבל אדום הוא צבע לדעתי רגיל. אם אתה לא אוהב זה בסדר אבל לא יורידו במחיר בגלל זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מעלה ולא מוריד - היו לי רכבים אדומים בעבר, כיום יש לי רכב אדום, ולא נתקלתי מצד אחד בשום מחסום במכירה ומצד שני בהתלהבות יתרה מהצבע. סתם עוד צבע לצורך ערכו של האוטו כמשומש.

פורסם

עד שהתחלתי למכור רכבים משומשים לפרנסתי לא הבנתי את חשיבות הצבע.

לצבע יש חשיבות מכרעת על המחיר.

צבעים כמו: צהוב, אדום, כחול, ירוק וכו' מצמצמים את קהל היעד בצורה מכרעת.

ישנם כמובן יוצאים מן הכלל אך הלקוח הישראלי עבר לצבעים: לבן, כסף, אפור שחור

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למיטב ידיעתי הביטוח מקיף לרכב עם צבע אדום יקר יותר (לפחות כך היה בעבר בחלק מהחברות)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

השאלה החשובה היא באיזה רכב מדובר. אם זו פיאט 500 או פיקנטו זו לא ממש בעיה. אם זו ב.מ.וו 3 או וולבו S60 בהחלט יכול להיות קושי במכירה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מעניין שהזכרת ב.מ.וו סדרה 3 כי יצא לי לראות כמה כאלה אדומות (חדשות) בזמן האחרון, משהו שהיה מחזה די נדיר בארץ עד לא מזמן.

פורסם

צבעים כמו: צהוב, אדום, כחול, ירוק וכו' מצמצמים את קהל היעד בצורה מכרעת.

ישנם כמובן יוצאים מן הכלל אך הלקוח הישראלי עבר לצבעים: לבן, כסף, אפור שחור

לא חושב שהקהל הישראלי עבר לצבעים האלא, הוא תמיד היה שם...

קהל שמרני מאוד בהשוואה לאירופה למשל.

אני אגב לא בטוח שהייתי שם צבעים כמו צהוב וירוק באותה קטגוריה של אדום או כחול שהם צבעים שכיחים יותר (בטח כחול היום).

פורסם

תלוי באיזה רכב מדובר. ברכב "נשי" אדום יכול להיות יתרון דווקא, ברכב מנהלים, בד"כ זה יהיה חסרון. לפני שנות דור כמעט רכשתי וולוו 740 חדשה בצבע אדום. ההנחה שהסכימו לתת היתה קרוב ל-25% ממחיר הרכב הרשמי (כנראה שמישהו הזמין במיוחד והתחרט) בסוף קניתי כחול כהה בהנחה דומה. את האדומה פגשתי לאחר שנים אצל לקוח שלי שקנה אותה בהנחה כמה ימים אח"כ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שכתבו, תלוי איזה רכב. זה דין שונה בהתאם לסוג רכב, אם למשל זו פרארי אדומה, למבו צהובה או רכב ליסינג טיפוסי.

אם לחשוב על מכירה עתידית של רכב טיפוסי, כניראה אחת מצבעים מונוכרומטיים יהיה יותר מבוקש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...