Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד שהתחלתי למכור רכבים משומשים לפרנסתי לא הבנתי את חשיבות הצבע.

ההבדל בינך ובין המוכר הפרטי הוא שאתה עובד על כמות, אתה צריך להזיז כמה שיותר מכוניות, כמה שיותר מהר, ובאופן שחוזר על עצמו כל יום - בעוד שמוכר רכב פרטי צריך למכור רכב אחד, פעם בהמון זמן, ללקוח אחד בלבד. במקרה של רכבים אדומים, גם אם בשוק שמרני כמו שלנו הביקוש להם נמוך יותר, הרי שההיצע גם נמוך יותר, ומבין האנשים שלא אכפת להם הצבע, האנשים ש"לא אוהבים את הצבע, אבל זה רכב יד שניה והוא שמור ומטופל טוב", והאנשים שדווקא מחפשים את הצבע המיוחד, אין בעיה למצוא פעם בחמש-שמונה שנים קונה גם לרכב אדום (או ירוק, או ורוד, או כחול, או כל צבע חריג אחר). יש לי חברה מהעבודה הקודמת שראתה בזמנו את האלטו הורודות ורצה לקנות בדיוק אחת כזו - היה לה קשה למצוא אחת גם ורודה וגם טובה.

אני, אגב, ממש לא מזלזל בתובנות שלך, אבל יש הבדל בין מכירה של רכב בודד לבין מי שעוסק במכירת רכב למחייתו, ולהפוך את זה לשיקול כשקונים רכב (כלומר לא לקנות צבע שאוהבים רק בגלל מה שאולי יקרה ביום המכירה הרבה שנים אחרי) זה קצת הזוי בעיני.

פורסם

חד משמעית צבע בעיייתי למכירה. אני זוכר בזמנו הייתה פה מודעת מכירה של I20 ידנית אדומה שהתפרסמה תקופה ארוכה מאוד. אדום זה רכב שימכר אם הוא על נישה מסוימת כמו למשל פרארי או קורבט:)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אדום הוא אחד אם לא הצבע הכי פופולארי של הרנו קליאו מהדור האחרון כמו גם קיה פיקנטו. מה ההבדל בין הטעם של לקוח חדש (שיש לו אפשרות לבחור כל צבע זמין) ובין לקוח יד שניה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אין בעיה למצוא פעם בחמש-שמונה שנים קונה גם לרכב אדום (או ירוק, או ורוד, או כחול, או כל צבע חריג אחר).

.

קצת מצחיק להגיד שאדום או כחול הם צבעים חריגים היום. אי אפשר לשים אותם באותה קטגוריה של ירוק או ורוד למשל.

אני רואה כחול בלי סוף, וכמו שכתבתי יש דגמי מכוניות מסוימים שאדום מאוד פופולארי איתם.

מסכים אתך לגבי מה שכתבת על קניית רכב חדש. קנה מה שבא לך ואיזה צבע שאתה אוהב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה תלוי רכב ותלוי ביקוש.

אני למשל, כשחיפשתי לפני כמה חודשים מאזדה 6, רציתי דווקא באדום ואפילו הייתי מוכן לשלם קצת יותר בשביל זה.

בסוף לא מצאתי אקזמפלר ראוי בצבע הזה אז "התפשרתי" על לבן (לימים השתכנעתי שזה ממש לא התפשרות, להיפך).

ועדיין, רכבים בשחור/כסף/מטאלי פסלתי לחלוטין ואפילו לא הסתכלתי עליהם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
תלוי באיזה רכב מדובר. ברכב "נשי" אדום יכול להיות יתרון דווקא, ברכב מנהלים, בד"כ זה יהיה חסרון. לפני שנות דור כמעט רכשתי וולוו 740 חדשה בצבע אדום. ההנחה שהסכימו לתת היתה קרוב ל-25% ממחיר הרכב הרשמי (כנראה שמישהו הזמין במיוחד והתחרט) בסוף קניתי כחול כהה בהנחה דומה. את האדומה פגשתי לאחר שנים אצל לקוח שלי שקנה אותה בהנחה כמה ימים אח"כ...

גדול!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני אישית הייתי רוכש אדום/ צהוב, ההפך הוא הנכון אני מחפש צבעים מיוחדים.

לא מזמן הייתה לי מאזדה ספיריט אדומה, היא הייתה מסובבת ראשים ביחס לנפיצות הדגם, אנשים כל הזמן שאלו איך אני שומר על הצבע, מוכר, היא גם נמכרה 3000 של מעל המחירון

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

בסופו של יום שוב, הכל מסתכם בדעות ומעטים כאן היו להם נסיונות כאלו ואחרים ורובנו, לקוחות פרטיים שמוכרים רכבים פעם בכמה שנים - הצבע לא קריטי כלל כל עוד הוא שמור כמובן.

עבור סוחרי רכב או אנשים המחליפים מדי 2-3 שנים באופן קבוע, הצבע יכול להיות שיקול קל עבורם כיוון שהם יעדיפו למכור מהר יותר ולרכוש את הרכב הבא - דרוש כסף בסופו של יום ועדיף לא להתקע עם מכירה אלה לנסות לגלגל את העסק בצורה חלקה יותר.

כפי שניתן לראות, צבעים אלו מתאימים קצת יותר לרכבים כאלו ואחרים ואולי קצת פחות לרכבים כאלו ואחרים.

הבעיה העיקרית עם צבעים שכאלו, זה העניין שהפגמים עלולים ואכן ייראו היטב עליהם, זה החסרון היחידי בדיוק כמו בצבע שחור.

פורסם

אדום לדעתי צבע סבבה לגמרי ולא רואה בו שום בעיה.

ירוק לדוגמא.. מתחבר לי עם טבע, גבעולים, צמחים ירוקים ועוד..

הצבע הזה נראה לי הכי לא קשור לרכב.

אפילו לא על ה911

214247_2015_Ford_Fiesta.jpg

d7446f07209ae23557c3f671a4e1d979.jpg

e58aaaf44f50cd870474b1f031a62f56--body-wraps-porsche-carrera.jpg

download.jpg

green-grass-car.jpg

פורסם

תלוי מאוד איזה אוטו.

חוץ מזה צבע אדום דורש יותר טיפול,דוהה יותר,ויותר קשה להתאים תיקוני צבע.

אני ממש לא מחבב מכוניות בצבע אדום,אולי זה ישתנה שתהיה לי פרארי.

פורסם

יש בקריות סוזוקי אלטו ורודה, ידנית, למכירה וכבר, אני לא צוחק, משהו כמו 6-8 חודשים שאני יודע עליהם אולי לפני שהיא עדיין למכירה.

זה פשוט הורס אותי כל פעם שאני רואה את הרכב הזה כמה מצומצם קהל היעד שיהיה מוכן לרכוש רכב כזה.

וכמו טיול סקס בתאילנד, אנשים פשוט לא חושבים על היום שאחריי. מדהים.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 5.9.2017 בשעה 10:56, edanj כתב:

עד שהתחלתי למכור רכבים משומשים לפרנסתי לא הבנתי את חשיבות הצבע.

לצבע יש חשיבות מכרעת על המחיר.

צבעים כמו: צהוב, אדום, כחול, ירוק וכו' מצמצמים את קהל היעד בצורה מכרעת.

ישנם כמובן יוצאים מן הכלל אך הלקוח הישראלי עבר לצבעים: לבן, כסף, אפור שחור

עידן

הי

האם אתה סוחר ?

• תוכן חדש...