Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי רישיון 02 מלפני 1 לינואר 2007 בו 4 טון ירד ל 3 וחצי. אני צריך לנהוג על רכב מסוג דוקאטו שלא שמשקלו לא עולה על 4 טון. 3.5-3.9 טון. הרכב מן הסתם הוא רכב להובלות לא גדולות אבל יש לו נפח. לנהוג עליו אני יודע שאני יכול, השאלה היא ברגע שמעמיסים עליו הובלה לדוגמא ומשקלו עולה על ב 4 טון. האם זה אוטומטית שולל ממני את האפשרות לנהוג עליו. אם התשובה היא כן אז מה ההגיון לאפשר לרישיון 02 לנהוג על רכב משא שמשקלן גבולי ולא עובר את ה 4 טון אם הוא לא יכול לקחת עליו כלום? אז מה הרעיון? מי חשב שאני סתם יסע ברכב משא ריק לכיף שלי?

תודה לעונים.

פורסם

הרשיון מתייחס למשקל כולל של הרכב.

לכן זה שולל ממך את האפשרות לנהוג על רכב שמשקלו הכולל מעל 4 טון.

אף אחד לא חשב שתנהג בשביל הכיף שלך על רכב משא, אבל 500 קילו לא באים ברגל, בכל מקרה זה הופך לפרקטי יותר מ3.5 טון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תודה על התגובה המהירה. עוד שאלה בבקשה.

ונניח ואני נוהג על 3.5 טון מה שמשאיר לי חצי טון להעמסה. איך אני יכול לדעת כמה להעמיס ומתי אני עובר את ה 4 טון כדי לא לעבור אותם? לשקול כל דבר לפני שאני מעמיס?

מכונה כביסה- 20 קילו

ארון- 5 קילו

משהו פה לא הגיוני לי....

שוב תודה.

פורסם

ההגיון אומר שמה שקובע הוא המשקל הכולל הרשום ברשיון הרכב, שהוא משקלו העצמי של הרכב + משקל המטען המקסימלי שהרכב מורשה לשאת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

למיטב הבנתי, הנתון מתייחס לרשום ברישיון הרכב. כלומר למשקלו הכולל של הרכב, ולא למשקלו העצמי.

לדוגמה, אם משקלו העצמי של הרכב הוא 2500 ק"ג ומשקלו הכולל כמוגדר ברישון הוא 4500 ק"ג, משמעות הדבר היא שאתה לא יכול לנהוג בו, גם אם העמסת על הרכב פחות.

פורסם

כשמדברים על משקל - מדברים על משקל של הרכב כולל המטען האחריות שלך כנהג לדאוג שהמשקל לא יחרוג מהמשקל הכולל המותר

המשקל העצמי של הדוקטו הגדול ביותר הוא 2.1 טון ומשקל המטען המותר הוא כ1.9 טון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מציע שתיקח את רישיון הרכב ותבדוק מה המשקל הכולל של הרכב.

אם יש לך בהיתר ברישיון נהיגה עד 4 טון והמשקל הכולל של הרכב נמוך מכך - אתה יכול לנהוג.

לצורך העניין, אם המשקל הכולל הוא 4,001 (בכוונה בהקצנה) - אתה לא יכול לנהוג.

• תוכן חדש...