Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וודא שלמות מבנית. ודא שאין נזילות. ודא שאין פגיעות ועקמומיות. ודא שבעת הפעל כוח ידני אינך יכול להזיז את הבוכנה ושיש התנגדות.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אצלי יש בולמים של KYB בקופסה והם לא מתנהגים כמו קפיץ.

אני יכול בקלות לסגור את הבוכנה עד הסוף, והיא תישאר סגורה.

יותר קשה לי לפתוח אותה מלסגור.

פורסם

זה תקין, בולם לא צריך להתנהג כמו קפיץ.

אתה יכול בכוח היד לפתוח ולסגור אותו, צריך להרגיש התנגדות מסויימת כמובן.

פורסם

ישנם בולמים מדוחסים בגז, הם אכן שואפים להפתח והכיווץ שלהם מרגיש כמו כיווץ של קפיץ.

לבולמים הידראולים פשוטים אין את התכונה הזו.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה לעונים, עכשיו אני יכול להרכיב בראש שקט יותר.

עבור מה שאתם מזהים בתמונה בהכרח יש צורך לנתק צירה מהנאבה כדי להוציא תא מכולול הבולם+ קפיץ?

בספר היינס שיש ברשותי אין אזכור לכך.

IMG-20170816-WA0020.jpg

פורסם

אין צורך,

פתח את הבורג+אום של החבק שאוחז את הבולם לנאקל ושחרר את הבולם (מרכז התמונה שלך).

אולי ידרשו קצת דפיקות פטיש בשביל לנתק בינהם

יום טוב גם לך

פורסם

מומלץ ביותר ואפילו בגדר החובה לנתק את הציריה מהצד המתחבר לנאבה. מכיוון שהנאבה חובקת את הבולם וכדי להחליף אותו יש צורך להחליק את הנאבה כלפי מטה אז אם הדבר ייעשה שהציריה מחוברת עלול להיגרם לה נזק בצד המחובר לגיר ואף היא עלולה להישלף מהגיר. במיקרים שכאלה אין לקחת צאנס וכן לפרק אום מרכז גלגל ולהוציא את הציריה מהנאבה וכן להשאיר אותה עדיין מחוברת לגיר.

• תוכן חדש...