Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות נת"צ - כביש החוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו, בתקווה שאתם יודעים.

היום (שישי) באיזור 22:20 בטעות עליתי על נת"צ ביציאה למחלף רבין (כפר שמריהו) לכיוון דרום. באמת שלא היתה לי כוונה לעלות על הנת"צ, משום חשבתי שחייבים לעלות עליו כדי לצאת מכביש החוף לכיוון המחלף. הבעיה שבדיוק בנקודה בה יצאתי היתה מצלמה, ואני חושב שחלפתי על פניה. יש לכם מושג אם מצלמות נת"צ פעילות מחוץ לשעות התחבורה הציבורית? הרי בשעות האלה הנת"צ משמש כשול הדרך, ולכן תיאורטית ייתכן שארצה לרדת לשולי הדרך ממש ליד המצלמה במקרה ויש לי פנצ'ר פתאומי.

אני שואל את זה בגלל שיש לי בעיה לקבל דואר לדירה שלי, ואני רוצה לדעת אם ייתכן וקיבלתי דו"ח, כדי שאוכל לברר את זה.

תודה רבה,

רועי.

פורסם (נערך)

אין נת"צ בשאבעס (אם כי לא סגור על יאושלים והכניסה אליה, שם המצלמות נתנו בראש בכל מיני שעות הזויות).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אין נת"צ בשאבעס (אם כי לא סגור על יאושלים והכניסה אליה, שם המצלמות נתנו בראש בכל מיני שעות הזויות).

השאלה אם המצלמות עובדות..

פורסם

על פי השילוט, הנת"צ תקף גם בשישי, בין 6:30-10:30. מחוץ לשעות הנתיב אסור לנסיעה לכל כלי רכב.

מצד שני, המצלמות עדיין אינן פעילות (עמודים ריקים בלבד). אתה יכול להרגע.

:turn-l:
פורסם

יש ואמור להיות שילוט כפי שכתוב על המצלמות או בנתיבים או בצידיהם, תלוי כיצד יישמו את זה.

באיילון לדוגמא, רשום בבירור את שעות העבודה של הנת"ב, כאשר זה לא בשעות הרשומות, ניתן לנסוע בנתיב, לעקוף וכו'.

בהתחלה באיילון, הרבה אנשים לא היו טורחים להסתכל למעלה ולקרוא את השילוט והיו מסתכלים בבוז או בזלזול על אלו שנוסעים שם ועוקפים אותם והנתיב השמאלי היה ריק לחלוטין, היה מחזה מעניין.

עד היום הרוב לא טורח להסתכל וחושבים שב 14:00 אחר הצהריים עדיין אסור לנהוג למשל... חבל.

היו דיבורים כלשהם על הפיכת המצלמות הללו למצלמות מהירות או לכל הפחות, מצלמות שיוכלו למדוד מהירות ממוצעת (הן פזורות כל כמה מאות מטרים) ולכן, לעולם אי אפשר לדעת מה יעשו איתן.

למן הסר הספק, כל עוד נהגת בשעות שבהן הנת"צ לא פעיל, אין חשש ולזה זה מיועד, להגביל אותך לשעות השיא ומחוצה להן, סע חופשי.

בהתאם לשילוט המקומי כמובן.

פורסם

למן הסר הספק, כל עוד נהגת בשעות שבהן הנת"צ לא פעיל, אין חשש ולזה זה מיועד, להגביל אותך לשעות השיא ומחוצה להן, סע חופשי.

בהתאם לשילוט המקומי כמובן.

טוב שהוספת. לגבי נת"צ כביש החוף השילוט קובע בבירור שבשעות הנת"צ, הנסיעה בנתיב מותרת לאוטובוסים בלבד, ומחוץ לשעות הנת"צ אסורה לכל כלי רכב.

:turn-l:
פורסם

נכון, הוספתי את זה בכוונה והדגשתי כיוון שזה משתנה ממיקום למיקום, נגיד באיילון או במקרה שלו, כביש החוף.

• תוכן חדש...