Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג 5 שנים על פיאסטה 2001, ידנית בסוף ימיה, הנהיגה בה לא הכי נעימה אבל אני מאד מסתדר איתה ועם רכבים קטנים בכלל כך שכל רכב שאקנה יהיה שדרוג גדול עבורי.

העדפותי:

רכב שירגיש כמו חדש בן עד 4-5 שנים (2013 ואילך).

שעבר פחות מ40אלף ק"מ.

אני טיפוס של בערך 7000 ק"מ בשנה. 15 דק' נסיעה לאוניברסיטה או חצי שעה לעבודה.

מעדיף אוטומט אבל לא אכפת לי להמשיך עם ידני.

והדברים הרגילים של חסכון בדלק והוצאות אחזקה נמוכות ככל הניתן.

מהחיפושים ביד2, ענו על הדרישות בעיקר C1, אלטו, ספארק , 107.

בנוסף ראיתי i10 בודדת ומעט פיקנטו ידניות.

אני לא מצליח לבחור ולכן היעוץ שאני צריך הוא,

*מי מבין הדגמים הכי מומלץ?

*האם אני מחפש נכון? או שאולי עדיף לי לרדת בשנתונים ולעלות בקילומטראז' לרכבים טובים יותר?

*להבנתי i10 ופיקנטו טובות מהשאר. האם שווה למתוח בשבילן את התקציב שלי?

תודה רבה!

פורסם

למה חשוב דווקא 40000 ק"מ ?

לדעתי מבין הנ"ל I10 ידנית אבל רק מ2014 .

יש היצע יפה ביד2 במתיחת התקציב וכישורי מו"מ

ספארק נסחרת במחירים נמוכים . לא יודע אם בצדק או לא.

אני מכיר מישהו שקנה עכשו ספארק 2014ק"מ לא גבוה ובדיקה בסדר מיד שנייה , יד ראשונה היתה 0 ק"מ ליסינג ב25K

פורסם (נערך)

גם אני לא חושב שהתנאי "40 אלף קילומטרים" הכרחי למי שמתכוון לנסוע 7000 בשנה. הייתי מחפש קיה פיקנטו מאדם פרטי ( שיש לה 7 שנות אחריות על מנוע וגיר ) וסוגר את הסיפור לכמה שנים טובות, גם אם צריך להוסיף קצת לתקציב לטובת רכב שמור.

משהו בסגנון :

yad2.co.il/s/c/g1oshf

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באזור ה 40 אלף יש לך פיגו 108, מעבר לצריכת דלק מדובר על רכב מיני זריז לעומת השאר, מוקב הנהג די נוח ונוחות הנסיעה טובה, מאחור צפוף גם ביחס לקטגוריה וגם תא המטען קטן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות.

כשקצת הרמתי את התקציב שמתי לב למצובישי ספייס סטאר שנכנס לתמונה. איך הוא עומד מול הI10 והפיקנטו וה108?

אני פשוט לא ככ מבין בזה, אם 40אלף ק"מ היתה דרישה לא נכונה, מה כן הגבול שאני צריך לשים כשאני מחפש?

פורסם

מיצובישי לא רעה. היא גם הכי חסכונית בגרסה האוטומטית.

נסיעה שנתית ממוצעת בארץ כ 17 אלף קילומטרים בשנה. זה אומר, רכב בן 4 עם 70 אלף קילומטרים אופציה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הספייס רועשת יותר ועם מושב נוקשה יותר אבל מציעה מרווח טוב יותר ותא מטען גדול יותר, דווקא את הספייס כדאי לקחת בגירסה אוטומטית ולא הידנית מהסיבה שהאוטומטית זריזה מהידנית ומאובזרת יותר.

כמו כן היא חיסכונית במיוחד בבין עירוני עם צריכה דלק של ה1/18-19 ואם מדובר על שיוט תוכל לראות גם תוצאות של 1/20-21.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כבעל פיאט פנדה מהדור החדש אני מזכיר כאן את שמה ..

מהאופציות הידניות היותר מוצלחות, כישורי מו"מ יקנו לך גם אחת כמעט חדשה מבחינת וקילומטרז'

עריכה אחרונה על ידי spidrman

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

למה שלא תתקדם לפיאסטה מהשנתונים האחרונים?

תוכל לקבל אחת ידנית מהשנתונים 13-14 (אחרי המתיחה)

או אוטומטית משנתונים 12-13 (טרום המתיחה, שם התיבה רגילה ולא רובוטית).

הרכבים האלה נוחים ובטוחים לאין שיעור לעומת רכבי המיני.

האמינות טובה, הנוחות מעולה, אפילו תוכל להעלות לעצמך חיוך בנהיגה בסיבובים.

אמנם יש רכבי מיני טובים אך השוואה תהיה מגוחכת.

• תוכן חדש...