Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 0 ק"מ או מהיבואן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לתווך ארוך יותר משתלם מ 0 קילומטרים ליסינג.

הכוונה ל 5 שנים ויותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה אותה רמת איבזור שהיבואן נותן דגם sport

ואחריות מהיצרן הרכב נאסף מהיצרן רק שהוא רשום על שם חברת ליסינג ואני כאילו קונה אותו ממנה

פורסם
דבר שני לא בטוח שליסינג משתלם, וגם יהיו לך קשיים במכירה
למה שיהיו קשיים במכירה?

אם בעוד 3 שנים אני ארצה לקנות מאזדה 3, ונגיד מצאתי שתי מכוניות שהן יד ראשונה פרטי בפועל.

אצל אחד מהן רשום ברישיון 00 בעלים, אצל השניה 01 בעלים. זה ההבדל היחיד.

למה אני צריך לשלם עוד נניח 10.000 ש"ח על רכב עם 00 בעלים ואיזה סיבה יש לי להעדיף אותו?

פורסם

יש דבר אחד שאתה חייב לשים לב אליו בזמן עסקת "יד 2 0 ק"מ".

פעמים רבות מועד העליה לכביש של הרכב שתרכוש יהיה כמה חודשים לפני התאריך שבאמת תקבל את המפתח.

כלומר שצריך לבדוק טוב שאתה לא רוכש בחודש אוגוסט רכב שעלה לכביש בפברואר - כי אז ההנחה שקיבלת מתכווצת פלאים לעומת ה"הנחה" שאתה מקבל תמורת העוד יד.

דבר שני -

לבדוק היטב את רמת האבזור, פעמים רבות האתרים והחברות "0 ק"מ" מטעות ובסופו של דבר אתה מקבל מוצר אחר ממה שחשבת.

דבר שלישי -

כמו שנאמר זה משתלם רב לטווח הארוך.

כאשר אתה תמכור את הרכב לא רק שתהיה יד שניה, אלא גם המחירון יצביע להפחית עוד ב12% לעומת רכב זהה שהיה בבעלות פרטית בכל הידיים.

אגב לגבי כך שתהיה יד 2 - אמנם לוי יצחק לא מפחית על כך יותר מדי אך בשוק אתה כבר נחשב "נחות" ומצפים ממך להוריד יותר את המחיר.

פורסם

עניתי לך בשרשור הקודם הזהה שפתחת,ושוב,שים לב לרמת האבזור.

אם אתה יודע שלא תחזיק ברכב לפחות 5-6 שנים,תפסיד הרבה כסף במכירה כי תהיה יד 2 מליסינג ודרך אגב,מה שמוצע ב 0 ק"מ זה לא הדגם הכי מפואר (ספיריט/פרימיום, אתה מקבל רכב ללא גג נפתח ואני אישית מוכן לשלם כבר עוד 5-6 בחברה על כזה ולהוציא חדש -אם כבר עושים את הטעות הכלכלית הזו...).

מאזדה כזו מאובזרת עד הסוף אתה יכול לקנות כבר בת שנה מיד פרטית אז למה עם עבר ליסינג ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תפסיד הרבה כסף במכירה כי תהיה יד 2 מליסינג ודרך אגב,מה שמוצע ב 0 ק"מ זה לא הדגם הכי מפואר

על מה זה מבוסס?

הוא מקבל עכשיו הנחה של 18.000 ש"ח, שזה 15% בערך.

משווים דגם פחות מאובזר 0 ק"מ לדגם פחות מאובזר ישירות מיבואן. אין טעם להשוות דגם מאובזר יותר, זו לא השוואה נכונה.

כשירצה למכור, ימכור ב 15% פחות גם כן.

מה שחשוב, עכשיו הוא צריך להוציא 18.000 פחות.

פורסם

בוקי יקר,החשבון פשוט.

אני בתור לקוח פרטי,אעדיף רכב יד 1 פרטי (בוא נניח לרגע את עניין רמות האבזור- אתה צודק שלא משווים בין רמות שונות) אבל אני וכל לקוח פרטי אחר,נעדיף לקנות ישירות מליסינג ולא רכב שכבר עבר 2 ידיים ולא להיות היד השלישית שלו ולדעתי,יש עוד רבים שחושבים כמוני.מזכיר לך,שחברות הליסינג נותנות מימון/השבחה/אחריות/טרייד אין עתידי- אלו דברים שכמוכר פרטי הוא אינו יכול לספק.

הוא יוכל למכור את הרכב (אלא אם חלילה יעבור תאונה קשה/עז כלשהיא אחרת) אבל יצטרך להוריד יותר מ-18,000 בשביל למכור.

זה כמו להשוות היום בין מאזדה 3 דור חדש 2013-17 בין רכב יד 1 לבין יד 2 מליסינג (ד"א יש המון רכבים כאלו בחברות הליסינג) ואז ככל שהשוק רווי,אתה צריך להוריד יותר בשביל למכור.

אין מה לעשות כוחות השוק חזקים יותר ממחירון של שמאי כזה או אחר וברגע שיש הרבה היצע,הביקוש יורד,זה עניין של כלכלה פשוטה ביותר.

פורסם

אני אשאל שאלה אחרת, בתור קונה רכב משומש:

1. רכב פרטי מבעלים פרטי, שמיום עליה לכביש עד יום המכירה היה אצל אותם בעלים. רשום ברישיון 00 בעלים. מחיר X.

2. רכב פרטי מבעלים פרטי, שמיום עליה לכביש עד יום המכירה היה אצל אותם בעלים, רשום ברישיון 01 בעלים. מחיר X פחות 15%.

שניהם זהים לגמרי, אותה רמת איבזור, אותו ק"מ.

מה תעדיף?

פורסם

הבעיה היא שרכב מס' 2 אינו פרטי- 0 ק"מ זה כבר ליסינג/חברה לשעבר גם אם לא רשום ברישיונות בפועל כרגע אבל,במשרד הרישוי במקוריות זה מה שיירשם ומה שקובע.

זה לא אומר,שהרכב פסול או מוקצה חלילה (גם אני קניתי רכב מליסינג) אבל יד 2 מליסינג אצל בן אדם פרטי לא יעמוד בתחרות עתידית מול רכב יד 1 ישירות מליסינג עם הנחה דומה וכל התנאים הנלווים שפרטתי קודם ולכן,הוא יצטרך לרדת יותר במחיר כדי למכור.

לכל סיר יש מכסה וכל רכב יש מחיר.

• תוכן חדש...