Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 0 ק"מ או מהיבואן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מספר 2 הוא פרטי בפועל. היה בשימוש של בעלים פרטי, לא ניתן למישהו ממקום עבודה, לא הושכר למישהו וכו'.

הוא היה רכב פרטי של מי שרכש אותו.

זה לא "רכב מליסינג" מהסביה הפשוטה שהוא לא שימש לליסינג. הוא נקנה על ידי חברת ליסינג, לא נסע מטר אחד ומיד נמכר האלה לאותו בן אדם פרטי.

נכון שנרשמה יד נוספת ברישיון אבל כל שאר הדברים - "רכב חברה", "רכב לינסינג" לא רלוונטיים. זאת אומרת ברור שאפשר לראות על שם מי היה רשום הרכב ביד הראשונה אבל אין לכך שום השפעה על מצב הרכב מכיוון ש"יד ראשונה" לא עשו בו שום שימוש.

לא מבין מדוע רכב כזה לא עדיף על רכב ש 3 שנים היה באמת בליסינג - זאת אומרת מי שנהג בו הוא לא הבעלים שלו ופחות היה איכפת לו מהרכב, טופל בטיפולים מינימליים של חברת ליסינג, וגם כנראה עשה יותר ק"מ.

מה יותר מעניין אותך - מצב הרכב או ספרה ברישיון?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקי זה לא משנה מה מעניין אותך אלא איך הדברים עובדים.

נכון להיום הם עובדים לפי מר לוי יצחק והוא מורה על הפחתה די משמעותית.

תוסיף לזה את העובדה שרוב האנשים אינם מבינים בתחום פלוס עצם העובדה שבלוחות לא קיימים פילטרים לליסינג מסוג זה - והרי קיבלת רכב שיותר קשה למכור.

פורסם (נערך)

יותר קשה למכור, אבל יש לו מרחב תמרון של 15 אלף ₪ שהוא קיבל כהנחה כאשר קנה מליסינג 0 קילומטרים.

אני כמו בוקי לא חושב שהקונה העתידי יהיה מוכן לשלם 15-20 אלף ₪ יותר על רכב פרטי 00 בעלים קודמים, מאשר על בדיוק אותו רכב פרטי 01 בעלים קודמים מליסינג 0 קילומטרים. ההפרש גדול מדי, ולדעתי הוא יגרום לרכב פרטי 00 בעלים קודמים לרדת במחיר כדי להתחרות בתופעה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני עם בוקי. קיבלת הנחה של 15 אלף ש"ח. לאחר 3 שנים שווי הרכב לפי ירידת ערך של 45 אחוז הוא 72,600. קשה לי להאמין שבעל היד הפרטית לא יתייבש המון זמן כאשר יהיו הרבה מוכרים באותו מצב במחיר נמוך יותר.

פורסם

הבעיה הלוגית כאן לא מדברת על רוכש שיש 2 אופציות מולו והוא מתלבט איזה מהאופציות טובה יותר,

מדובר על על כמות רוכשים פוטנצאילים אדירה שמסננת אותך עוד לפני שראו אותך.

נניח מאזדה 3, הוא אחד הרכבים הנפוצים בליסינג. קונה שאינו מעוניין רכב מליסינג (אמיתי) ישר שם פילטר של בעלות פרטית ו-הופ, גם אתה כבר לא מופיע.

תוסיף לזה בורות של רוב האכלוסיה בתחום הספיצפי (ולהזכירך, רוב הקונים הם כאלו) וקיבלת בעיה.

דבר נוסף שכבר אמרתי קודם. ההפרש הוא לא 15 אלף!! וזה מהסיבה הפשוטה שעל פי רוב תקבל רכב שמועד העליה שלו לכביש היה לפני חודשיים שלושה... כלומר קנית רכב שכבר קיבל ירידת ערך כתוצאה ממועד העליה.

פורסם

מי שמוכר רכב אשר נקנה מליסינג 0 קילומטרים לרוב לא מפרסם אותו כרכב ליסינג כדי לא להיות "מסונן". לכל היתר רושמים בגוף המודעה שנקנה מליסינג ממוני. הרבה פעמים גם רשמים יד ראשונה , ורק בשיחת טלפון מספרים על אופן הרכישה.

זה לא רכב ליסינג, ולא רשום ברישיון הרכב "השכרה/החכר ".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא לא מפרסם אותו כרכב ליסינג כי זה לא רכב ליסינג...

נכון לדעתי לפרסם כפרטי, לרשום שזה יד שניה ולציין בגוף ההודעה שנרכש בשיטת 0 ק"מ.

פורסם

הרכב הוא לא "מליסינג" אלא נקנה מחברת ליסינג. זה ההבדל, סמנטיקה קטנה אבל הבדל גדול.

זה כמו לקנות רכב "מנהג מונית" או רכב שהוא "מונית לשעבר", זה שהמוכר של הרכב הוא נהג מונית לא אמור להשפיע על מכירת הרכב הפרטי שלו ולשנות את המחירון.

הרכב שנקנה מחברת ליסינג אבל לא שימש כליסינג, ההורדה היחידה צריכה להיות תוספת יד.

אגב, גם "רכב מרופא" לא שווה יותר מרכב של עקרת בית, למרות שהרופאים חושבים שכן.

פורסם

ברשותי מזדה 2 2017 עם 0 ק"מ יד 01 שנקנתה מקל אוטו ב90 אלף במקום 105, הרכב הולך לשמש אותי ללפחות 5 שנים ואפילו 10, בגלל שההפחתה במחירון על ליסינג היא באחוזים, זה משתלם כי אחרי תקופה מסוימת מדובר על סכום זעיר.

בנוסף - יש בידי את הרישיון הראשון של הרכב, שבו מופיעים כל הפרטים כולל הבעלות של קל אוטו (יד 00) ו 0 ק"מ, ברישיון שלי אגב אין תיעוד לליסינג, והאמת שאם מישהו יגיד לי איך מגלים דבר כזה, אם מישהו נגיד מחליט להסתיר.

כמובן שבמעמד המכירה שעוד רחוק מאוד אציג בפני הקונה העתידי את כל הפרטים, והוא ידע שהרכב אומנם יד שניה (01) אבל אני היחידי שעשיתי בו שימוש, כך שהוא יהיה יד שלישית אומנם, אבל ישלם בהתאם.

פורסם

הרכב שנקנה מחברת ליסינג אבל לא שימש כליסינג, ההורדה היחידה צריכה להיות תוספת יד.

.

תוספת יד נועדה רק כדי לגלגל את ההנחה שקיבל הקונה הראשון גם לקונה הבא.

אם ניקח מצב תיאורתי כזה:

1. רכב שנקנה ישירות מיבואן, לאחר שנתיים נמכר ליד שניה ולאחר עוד שנתיים נמכר לי.

אני יד שלישית. לפני שני בעלים.

2. רכב שנקנה מ 0 ק"מ, היה אצל אותם בעלים 4 שנים ואז נמכר לי.

אני יד שלישית אבל לפני היה למעשה רק בעלים אחד.

בגלל כל מיני סיבות לא ענייניות יכול להיות שרכב 1 יעלה יותר מרכב 2, בלי שום הצדקה.

פורסם
האם משתלם לקנות מאזדה 3 ב 114 אלף מליסינג אפס ק"מ או לקנות חדש מהיבואן ב 132 אלף?

זה אותה רמת איבזור שהיבואן נותן דגם sport

ואחריות מהיצרן הרכב נאסף מהיצרן רק שהוא רשום על שם חברת ליסינג ואני כאילו קונה אותו ממנה

במחיר הזה, לאחר מו"מ אינטנסיבי ובתוספת אולי כמה אלפים בודדים, אתה מקבל אצל היבואן את ה"פרמיום".

שים לב, אנחנו נתקלים בפורום יותר יותר במקרים של "יד1, 0 ק"מ" שבהם הרכב מדגם ישן, הרכב ממפרט שלא כפי שהובטח, הרכב מתאריך עליה לכביש לפני יותר משנה ובעצם, הכלי הזה נהפך לצינור שאליו שופכים את כל הבררה ששוק הרכב תקוע איתו וכל זה בלי גילוי נאות והכל מתפיסת עולם של "מתוך 100 רוכשים, 90 בכלל לא ישימו לב, 5 מהעשרה הנותרים נמרח בשטויות והמצאות ואת ה 5 האחרים, מקסימום נבטל עיסקה, נראה בכלל מתי נחזיר להם את מלוא המחיר שהם שילמו...נראה, אולי בכלל נחזיר להם רק אחרי 3 שנים שנגרור אותם בבית משפט, מה יש לנו להפסיד בדיוק?"

זה הגיע למצב כזה שאני ממליץ לאנשים להמנע מרכישת רכבים כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במחיר הזה, לאחר מו"מ אינטנסיבי ובתוספת אולי כמה אלפים.

תוספת כמה אלפים על 132 או על 114?

פורסם

על 132.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז זה יוצא הפרש של כ 25 אלף ש"ח, ברור שזה דגם יותר מאובזר אבל זה סכום גדול שלא כל אחד יכול להוציא בקלות.

• תוכן חדש...