Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתקרב לטיפול 150000 ומחפש מוסך לטיפול,הציעו לי במוסך בחיפה טיפול ב 3400(טלפונית) נשמע לי מחיר גבוה מאוד,

רנו פלואנס 2012 2000סמ"ק

הטיפול כפי שנאמר לי כולל שמן מנוע+מסנן

פילטר מזגן

פילטר אוויר

החלפת נוזל בלמים

החלפת נוזל קירור

פלאגים מיוחדים+אטמים לסעפת שצריך להחליף כתוצאה מהחלפת הפלאגים או משהו דומה(שזה החלק היקר נאמר לי משהו כמו 1000 ש"ח עלות?? )

אין לרכב הזה רצועת טיימינג רגילה כככה שלא מחליפים אותה,נראה לי מחיר יקר מדי לטיפול כזה !

פורסם

באזור התעשיה של עיר גנים (בערך 1 ק"מ אחרי איקאה אזה"ת של ק.אתא,רח' שלמה בן יוסף אאל"ט) יש לך את "שני שירות לרכב"- הם מתמחים ברכבים צרפתיים

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחיר נשמע בהחלט מפוצץ אבל מכיוון שהרכב כבר לא באחריות למה שלא תיקנה את החלפים בעצמך ותיעזר פה באנשים ויש פה לא מעט שמחזיקים צרפתיות ומטפלים בהם בעצמם. גם עלות החלפים כניראה לפי הצעת המחיר שקיבלת היא מוגזמת כך שאם תפעל בשיטה העצמאית אתה תחסוך לדעתי קרוב ל 1500-2000 שח. כדאי לך לשקול חושבים.

פורסם

תוציא רשימת מק"טים או פשוט תפנה לחנות חלפים טובה (כמו אבי חלפים) ותזמין דרך הרשת.

עם החלפים תיעזר בחבר (פורום או שאתה מכיר) בעל כלי עבודה או תלך למוסך מתמחה שאינו מורשה. אני לא מאזורך אז חכה להמלצות מחברי פורום נוספים.

העלות בהחלט גבוהה ואני מחזק מאוד את מאור30 בנוגע לחיסכון המדובר, אתה יכול לחסוך הרבה כסף, חבל.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...