Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכותם המלאה, אבל התמחור ההזוי ביחס למתחרים גרם לי, כמי שרצה מרצדס חדשה לקפוץ לשכנים ולקבל תמורה רבה יותר בעבור הכסף (עבורי כמובן - איש איש ושיקוליו).

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בישראל יש יבואן אחד למרצדס (כדוגמה).

באירופה ובאמריקה, יש מספר יבואנים לכל יצרן, הם נקראים דילרים.

כאשר דילר מסויים באמריקה, מתמחר גבוה וזו זכותו וקובע מתח רווחים אשר מתאים לו.

באמריקה, לצרכן יש אפשרות בחירה, לפנות לדילר אחר אשר מתמחר בתנאים טובים יותר.

בישראל, לצרכן אין אפשרות בחירה, בין מספר מוכרים ובתנאים שונים.

יש יבואן אחד ולכן היבואן מתמחר איך שהוא רוצה, השוק סגור ודי קרטלי.

לכן הדוגמאות אשר הועלו נכונות לשוק החופשי, לא לישראל.

יש אנשים המאמינים כי כוחות השוק פועלים, והשוק הוא חופשי.

השוק בישראל לא חופשי , עובדים עלינו , אבל בגלל התדמית :wink: קשה להודות בכך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

למה ללכת רחוק בין האולמות.

אפשר להשכיר לחודש כל דגם.. למצות :wink: ולעבור הלאה.

לא מדובר על המחיר האבסולוטי, ברור כי הרכבים הללו יותר יקרים.

מדובר על קביעת מחירים ללא תחרות.

והאפשרות לקביעת מחירים ללא תחרות, תמיד מאפשרת לגזול אחרים, זו הנקודה.

הזמנתי :cool: לחמותי ב.מ.וו - הזהירו אותי הביטוח יקר.

התקשרתי לחברת הביטוח שלי, ובאמת דפקו מחיר.

התקשרתי למספר חברות ביטוח ועשיתי שופינג.

למחרת חזרו אליי מחברת הביטוח שלי לברר מה אני מחליט, שמעו על ההצעות שקיבלתי.

כעבור 10 דקות חזרו עם הצעת מחיר של.. חצי מהמחיר הראשוני אשר נתנו.

איזה כייף "אמריקה" :grin: לחמותי יש רכב יוקרה, ואני לא צריך לשבור עוד בלטה.

רק כאשר יש תחרות השוק חופשי, חמותי מאושרת ולי יש שקט, לכן זה חשוב.

מוצרי יוקרה לא יכולים להיכנס למשוואה של תמחור חזירי.

..כנראה עשיתי טעות.

הייתי צריך לשלם לחברת הביטוח 15.000 כי הרכב יוקרתי.

ואני אהבל - חתכתי חצי ושילמתי רק 7.500 - עכשיו הרכב כבר לא יוקרתי.

עשיתי טעות.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
זכותם המלאה, אבל התמחור ההזוי ביחס למתחרים גרם לי, כמי שרצה מרצדס חדשה לקפוץ לשכנים ולקבל תמורה רבה יותר בעבור הכסף (עבורי כמובן - איש איש ושיקוליו).

אז אתה מדבר על VFM. בדקת אותו במרצדס ובדקת אותו בBMW והחלטת שבBMW הוא טוב יותר בשבילך. לבריאות, אחלה בחירה!

בן אדם אחר, יחליט שהאבזור בBMW לא משנה לו כל כך והוא מעדיף ליסוע במרצדס כי מבחינתו הסמל שלה נחשק יותר.

הוא טועה? לא. כל אחד מתעדף את השיקולים שלו בצורה שונה, שיקולים אמוציונליים ופונקציונליים משתנים אצל כל אחד ואחד.

מוצרי יוקרה לא יכולים להיכנס למשוואה של תמחור חזירי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מוצרי יוקרה יכולים להיכנס למשוואה של תמחור חזירי מהסיבה הפשוטה שהם מוצרים. ולקנות משהו בארץ שעלותו בחול נמוכה בהרבה זה מקומם. בכל אופן, יגואר לטעמי יכולים לתת פייט לגרמניות בפרטמר אחד בלבד - מחיר. אם הם מפספסים את הקלף הזה, שישבו על אותו ספסל עם איניפינטי, לקסוס ווולוו.

פורסם

אני מבין מה שאתה אומר, אבל לדעתי אתה טועה.

זה מוצר יוקרה. מעבר להיותו מוצר פונקציונלי שאמור לתת לך מענה לצורך מסוים, הוא נותן משהו אחר, נוסף. משהו שמוצר אחר, זול יותר, לא ייתן לך באותה רמה.

זה יכול להיות רכב, שעון, חולצה, נעליים וכל דבר אחר.

חזירות זה לא.

יקר? כן. מאוד יקר? גם כן. חזירי זה לא.

לגבי ההשוואה לחו"ל, שוב, לא רלוונטי. מה שהולך שם לא בהכרח יילך פה ולהיפך. אם זה כל כך מקומם אותך למה קנית מוצר יוקרה?

או יותר טוב, אם זה כל כך מקומם אותך, למה שלא תעזוב את פתרונות ההקדלה המתקדמים ותקים יבואן?

יאללה, נראה איך יהיה התמחור שלך וכמה תמכור.

בכלל, העסק שלך הוא הכי זול בשוק ההקלדות? אם לא, למה לא? חזיר!

(סמירו, לא לקחת אישי, מקווה שזה מובן שאני קצת ציני)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

התמחור שלי לא זול. ההיפך. אבל אצלי יש ערך מוסף שלאחרים אין. אם כבר, זה להשוות במוו לאופניים. אם תשווה את האיכות והמהירות תגלה שאין תחרות בכלל ביני לבין אחרים.

בלי קשר, למוצרי יוקרה עדיין יש מחיר. זה שבמוו או מרצדס זה מוצר שהוא לא בסיסי ולא פחית שמורים אלא סטייק מיושן, לא משנה את העובדה שלדרוש מחיר הזוי עבור מוצר שלא שווה את זה, זה בסדר.

אגב, אני לא אמרתי שהיבואנים חזירים. רק אמרתי שזה שזה מוצר יוקרה לא מוציא אותו ממשוואת החזירות.

אני אבל אתקן את עצמי ואגיד שיבואנים כן חזירים. למה? כי הם יוצרים פה מונופול שזה בצירוף המיסים גורם לי לקנות במוו 140 במחיר של אמ3 בארהב. השוק לא פתוח לתחרות מהסיבה הפשוטה שיש ידיים שמונעות ממנו להיפתח. וזו חזירות לדעתי. זה שמדובר במוצרי יוקרה לא קשור ולא מוריד מהעניין.

פורסם

אתה טועה. M3 עולה כ$65k שזה משמעותית זול מ140 פה (ושליש מהמחיר שלה פה בארץ).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

היי בנות, קצת נסחפתן הייתי אומר. האם יש פה מישהו שפעם נכנס ללנדרובר וקיבל הצעת מחיר על רכב? התמחור הראשוני הגבוה נובע מהרבה סיבות. כמובן שלא כולן מוצדקות. אני אישית נכנסתי שם לפני כשנה לבדוק רכב לאח שלי וחיכיתי שם עם עוד 2 לקוחות - הם אמרו שיש שרות מעולה ושמטפלים בהם בכפפות של משי. לרכב המדובר קיבלנו הצעה מאוד אטרקטיבית עם הנחה יפה והרבה תוספת אבזור. גם מימון מאוד אטרקטיבי וגם אפשרות טובה לטרייד אין. מי שמצפה למחירים של שלמה סיקסט אז זה לא המקום בשבילו, הכל יקר ורוב האנשים שבאים לשם הם אנשי עסקים ותמיד יש על מה להתמקח. מדובר במכוניות יוקרה שאני אישית בחיים לא הייתי קונה אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...