Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות היום שחברת המזרח משיקים מחדש את המותג, לפני מה שנראה כלום לא השתנה בגזרת המחיר, ולדעתי המכירות ימשיכו להיות נמוכות וחבל כי בסה״כ עם המחיר הנכון המותג כן יכל להתרומם, כדאי שמחשהו יתליל להתעורר שם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה מצפה מחברה שמתמחרת את לנד רובר מאוד גבוה (אני זוכר איך הם חתכו משמעותית את מחיר הדיסקוברי ספורט שהושק בהתחלה ב-490 אלף).

או חברה שתמחרה סופר מיני סינית בקצה העליון של מחירי הסופר מיני הידניות.

כנראה לא רוצים למכור יותר מדי רכבים שם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מהם בטח לא מצפה אבל גם להם לא כדאי לצפות כי בקצב הזה הם הולכים להרוג את המותג לגמרי, זה גם לא שיש לרכבים שלהם איזה ערך מוסף שהם יכולים להרשות לעצמם לתמחר גבווהה יותר מכל חברות הפרימיום.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הדיסקברי ספורט התחיל אז במחיר של 470.

היום המחירים נמוכים משמעותית.

בכל מקרה הנחות לא נראה בזמן הקרוב,חברת המזרח לא ייבאו רכב אחד אפילו רגע,מוכרים מלאי ממאיר.

המותג הזה מת מזמן בארץ והוא יעלה לאט לאט אבל בטוח.

תראה את העליה המתמדת במכירות של לנד רובר,ושתבין שרוב הרכבים שנמכרים שם מתחילים מחצי מיליון שקל.

חוץ מזה אני מכיר את המחירים של יגואר בחו"ל,תוסיף מיסים בארץ ותראה שהמחירים לא כאלו רחוקים.

תגיד תודה למדינה שמז*** אתכם כל בוקר מחדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מדהים שחברת המזרח לא שינו שום דבר מהריגת המותג שמאיר עשו ליגואר בארץ.

תמחור מופרך של לנד רובר ועכשיו תמחור מופרך גם של יגואר. יש להם את הF PACE שיכול להיות להיט ובמקום זה תמחרו אותו במחיר מטורף ואיבזור עלוב, חבל כי זה בהחלט רכב פצצה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בתעשיית הרכב יתרון מובנה לגודל וכמות הייצור, כך למשל עלויות הפתוח שהן קבועות יתחלקו על יותר אקסמפלרים, ספקי המשנה ייצרו ויספקו פריטים במחיר זול יותר ליחידה וכו'.

גם שרשרת המכירה והשירות תעדיף לטפל בכמויות, אולם תצוגה עמוס יקטין את ההוצאות הקבועות המיוחסות למכירת פריט בודד וגם במוסך השירות יעדיפו מכונאים עובדים על פני כאלה שממתינים ללקוח הבא.

כך יוצא שיצרנים שלא מצליחים לעמוד בתחרות נאלצים להעלות מחירים ללא הפסקה כדי לשמור את הראש מעל המים ולא להיקלע לתזרים מזומן שלילי.

יגואר לטעמי הוא אחד מיצרני העבר שכשל בתחרות וכדי לכסות את ההוצאות הקבועות הוא נאלץ להעלות את המחיר ליחידה בודדת והיא הופכת לכדאית פחות ופחות.

כך מגיעים לאולם התצוגה של יצרן כזה, מוצאים מכוניות שמחירן מופרך ולאיש המכירות שמבין היטב את גודל בעיית המחיר נותר רק תירוץ אחד "האוטו אקסקלוסיבי...".

פורסם
בתעשיית הרכב יתרון מובנה לגודל וכמות הייצור, כך למשל עלויות הפתוח שהן קבועות יתחלקו על יותר אקסמפלרים, ספקי המשנה ייצרו ויספקו פריטים במחיר זול יותר ליחידה וכו'.

גם שרשרת המכירה והשירות תעדיף לטפל בכמויות, אולם תצוגה עמוס יקטין את ההוצאות הקבועות המיוחסות למכירת פריט בודד וגם במוסך השירות יעדיפו מכונאים עובדים על פני כאלה שממתינים ללקוח הבא.

כך יוצא שיצרנים שלא מצליחים לעמוד בתחרות נאלצים להעלות מחירים ללא הפסקה כדי לשמור את הראש מעל המים ולא להיקלע לתזרים מזומן שלילי.

יגואר לטעמי הוא אחד מיצרני העבר שכשל בתחרות וכדי לכסות את ההוצאות הקבועות הוא נאלץ להעלות את המחיר ליחידה בודדת והיא הופכת לכדאית פחות ופחות.

כך מגיעים לאולם התצוגה של יצרן כזה, מוצאים מכוניות שמחירן מופרך ולאיש המכירות שמבין היטב את גודל בעיית המחיר נותר רק תירוץ אחד "האוטו אקסקלוסיבי...".

הבעיה של יגואר זה היצרן ולא היביאן. בחול הF PACE עולה קצת יותר מQ5 בארץ הרבה יותר. היבואן חזיר, אותו דבר לגבי לנד רובר ומלך החזירים זה מרצדס ופורש.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

תחושתי היא שהיבואן צריך להרוויח יותר על כל יחידה שנמכרת כיוון שבכל זאת מישהו צריך לממן עלות אנשי המכירות המשועממים, את הארנונה ואת כל האופרציה הכרוכה ביבוא רכב.

גם אז ספק אם היבואן יגיע לרווח תפעולי.

פורסם
הבעיה של יגואר זה היצרן ולא היביאן. בחול הF PACE עולה קצת יותר מQ5 בארץ הרבה יותר. היבואן חזיר, אותו דבר לגבי לנד רובר ומלך החזירים זה מרצדס ופורש.

דווקא היבואן הנוכחי של פורשה הוריד מחירים - ועושה רושם ששיפר גישה, לאור הנסיון שלו מחו"ל.

לעניין חברת המזרח, דווקא השיתוף עם לנד רובר בהחלט יכול ליצור סינרגיה מעניינת. עם זאת, בהחלט יש מקום להורדת מחירים, אם היבואן רוצה לבנות את המותג מחדש ולהעלות כמה מאות רכבים על הכביש בשנה. יגואר אינה נתפשת כיום כמותג אטרקטיבי במיוחד.

בנוסף, עליו לדאוג ל:

-טרייד אין ראוי והוגן למכוניות יגואר, שיתרום לייצוב ועליית מחירי המשומשות.

-מתן שירות ומוצרים נלווים(מימון, ביטוח) בעלויות הוגנות, על מנת למכור לא רק חויה ומכונית אלא גם חבילה משתלמת.

-שירות איכותי ואחריות ראויה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בנוסף, עליו לדאוג ל:

-טרייד אין ראוי והוגן למכוניות יגואר, שיתרום לייצוב ועליית מחירי המשומשות.

-מתן שירות ומוצרים נלווים(מימון, ביטוח) בעלויות הוגנות, על מנת למכור לא רק חויה ומכונית אלא גם חבילה משתלמת.

-שירות איכותי ואחריות ראויה.

האם היבואן החדש דואג לכל השירותים הנ"ל לשאר המותגים שהוא מייבא?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

17 יחידות כ F PACE ב2017 אומרות הכל בזמן שהמתחרות חוגגות. לגבי פורש. המקאן 2 ליטר עולה באירופה 20 אחוז יותר מQ5 מקבילה. עסקאות על Q5 נסגרות סביב ה290-300 אלף, גם אם המקאן היתה עולה בארץ 400 זה עוד היה סביר הבעיה היא שהיבואן רוצה עליה החל מ480 בלי איבזור.

פורסם
עסקאות על Q5 החדשה (לא הדגם המוחלף) נסגרות על 290?

הדגם הישן. גם הזמן שהוא היה חדש.

פורסם
האם היבואן החדש דואג לכל השירותים הנ"ל לשאר המותגים שהוא מייבא?

אין לי מושג. מאחר ו-SUV ממש לא מדברים אלי, שנים שלא ביקרתי בסוכנות של לנד-רובר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפני כשנה וחצי התעניינתי ביגואר XE-S . אני אוהב מכוניות קומפקטיות אבל הייתי צריך רכב משפחתי וזו האופצייה שהכי אהבתי לנהיגה . הייתי די חם על הרכב וכבר הגעתי לסגור עסקה אבל בסוכנות הציעו לי הצעה די מזלזלת (הנחה של כ-10% בסוף שנה) ובהתחשב בירידת הערך של הרכב והמוניטין ה"לא מזהיר" העדפתי ללכת על "בטוח" וקניתי ב.מ.וו M135 . אני מאוד אוהב את הרכב (כפי שכתבתי ההעדפה שלי היא לרכבים קומפקטיים) אבל אשתי והילדים מיללים שהרכב קטן ואין מקום. חשבתי שלאור העובדה שמאז הקנייה , ארע הברזיט והליש"ט ירד באיזה 20% או יותר , אולי היבואן החדש יעדכן את המחירון , אבל ממה שראיתי , "גורנישט". המחירון הרשמי נותר אותו דבר , כך שגם אם יתנו הנחה קצת יותר גדולה , עדיין המחיר מופרז. אם היו מורידים את המחיר ב-20% (כמו ירידת הליש"ט) ה-XE היה הופך לאופצייה מאוד מעניינת עבורי.

• תוכן חדש...