Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יכול להגיע כך במקור היות וזה ווסט ולא דאמפר , כבר אמרתי שיש סיבה לקייומו של הצינור וואקום לווסט.

בוא נפסיק את הפינגפונג אני את דעתי אמרתי ואתה לא חייב להסכים עמי וזה בסדר גמור.

חג שמח.

חיים יוד

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בריאות .

חג שמח.

יש עוד דיעות?

מזכיר שבמקור מגיע מחובר לצינור אוויר, גם לפי דיאגרמת יצרן .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

( מי אמר שאין השפעה על צריכת הדלק?).

זה המצב אצלי בשבי'.

הרכב ישן מאוד (96) הצינור התייבש נשבר ונסתם (מדובר ביחידת צינורות שמחולפת כולה אם ארצה לתקן),לא שמתי לב לשינויים בצריכה.

לגבי ההסבר לא התעמקתי ולא אתווכח על מה שאני לא יודע.

פורסם

אם זה באמת במקורי מחובר לווקאום מצערת, אז זה לא יכול להיות ווסת דלק עם פיצוי לואאקום סעפת, אלא כנראה דמפר, שאת הצד של האוורור לו חיברו לצינור יניקה.

אם זה נכון מה שאני חושב, אז אז לא ישנה שום דבר מבחינת ביצוע המנוע אם יחברו את הצינור לווקאום ספעת.

פורסם (נערך)
אם זה באמת במקורי מחובר לווקאום מצערת, אז זה לא יכול להיות ווסת דלק עם פיצוי לואאקום סעפת, אלא כנראה דמפר, שאת הצד של האוורור לו חיברו לצינור יניקה.

אם זה נכון מה שאני חושב, אז אז לא ישנה שום דבר מבחינת ביצוע המנוע אם יחברו את הצינור לווקאום ספעת.

תודה!

האם יכול להזיק? הרי שהואקום שם חזק הרבה יותר!

הסיבה שרציתי לחבר לשם, היא מכיוון שחששתי שיש דליפת אוויר מהצינור אוויר.

דניאל, זה לא דמפר לדעתי כי ברגע שיש בו בעיה הוא מתחיל לנזול דלק החוצה - לדעתי הוא דיאפרגמה .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

מדובר בוסת חדש דניאל .

אם ככה כיצד אני בודק האם הוא דמפר או וסת?

על פי שמו הוא וסת לחץ דלק בהגדרה המסחרית לפחות .

Screenshot_20170531-190414.jpg

פורסם

אני חוזר בי מדברי לאחר עיון מעמיק בספרות יצרן לדגם רכב זה , זה אכן ווסט דלק אך לחץ הדלק בדגם הזה הוא קבוע, והפיצוי על הלחץ הדיפרנציאלי המשתנה הוא אלקטרוני בזמן הזרקה ולא בלחצי דלק משתנים.

הצינור המחובר הוא רק לבטיחות ,בעם תתפרץ הדיאפרגמה שהדלק לא יפרוץ על המנוע אלה יזרום למנוע כך שאין חשיבות למיקומו וגם לאוויר אטמוספרי זה בסדר.

חיים יוד.

פורסם

קודם כל תודה רבה חברים!

ולעדכונכם -

יש הבדל בפעולת המנוע כאשר מחובר לסעפת היניקה , הנסיעה הרבה יותר קלילה,העברת הילוכים חלקה יותר, והשפעת המזגן על המנוע שהייתה זניחה מלכתחילה כאילו נעלמה .

עכשיו אני עוד יותר מבולבל , אבל תודה לכם על התגובות .

פורסם (נערך)

הייתי בטוח לרגע שהחיבור אצלך לא נכון אך לאחר חיפוש תמונות של מנועים כמו שלך בכולם זה מחובר כך.

ההשערה שלי היא שזה ווסת לחץ דלק קבוע, והצינורית וואקום שמחוברת לצינור היניקה מיועדת למקרה שמסנן האוויר סתום חלקית אז הווסת מקבל מעט וואקום ומוריד את הלחץ משום שברכבך אין מד כמות אוויר על הצינור יניקה אלא זו מערכת מבוססת map אם כי עדיים מוזר לי החיבור הזה.

בכל זאת כאשר מסנן האוויר תקין לא אמור להיווצר מצב של וואקום בצינור היניקה אך כאשר המסנן סתם בהחלט שיווצר וואקום שם.

בכל זאת כדאי להישאר בחיבור המקורי. חיבור לסעפת היניקה יגרום ללחצי דלק נמוכים יותר וזה לא מה שהיצרן רצה לתכנן.

עריכה אחרונה על ידי ba323f

• תוכן חדש...