Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפאביה כול הפלסטיק קשיח.

הפולו הרבה יותר איכותית מהבחינה הזאת ולמעשה היחידה בקטגוריה שהדש בורד הרך הולך מהאמצע ועד השמשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגאז יש יתרון על הסיטרואן מבחינת מרווח פנים, הסיטרואן מאחור לא ממש מרווחת בטח לעומת הגאז.

גם תא מטען פחות פרקטי מאשר בגאז.

זהו, שלא. נהגתי בשתיהן באותו שבוע ומקדימה ה-C3 משמעותית יותר מרווחת, יחידת הינע הרבה יותר טובה, בטיחות וטכנולוגיה מתקדמות יותר. אכן מרווח רגליים מאחור הוא יותר לילדים מאשר מבוגרים אבל כך גם הג'אז. בסיטרואן החומרים לפחות באותה רמה, כל מיני טריקים נחמדים של עיצוב חכם, מושבים נוחים מאוד. ואני אומר זאת אחרי שכבר קנינו ג'אז במשפחה. ה-C3 כיפית, מאובזרת, חזקה עם הטורבו הממזרי ומצב הספורט שלה ובעיני הצלחה. לגבי סחירות נחיה ונראה, היצרן עשה כאן משהו מיוחד. אה וחמש שנות אחריות למי שדואג מ"צרפתיות" (היפנים נותנים שלוש).

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יחדית הנעה מסכים, לי היה מרווח גם בגאז.

הגאז מאחור הרבה הרבה יותר מרווחת לרגליים לא מבין איך אתה אומר שהיא מתאימה יותר לילדים, ישבתי כבר כמה פעמים מאחור בגאז וזה פשוט מדהים כמה היא מרווחת מאחור.

לגבי סחירות ,השם שהונדה בנתה לעצמה פשוט רחוק מהשם שיש לסיטרואן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא אוהב את השירות שמקבלים במוסכים של לובינסקי.

יקר, לא תמיד מקצועי, לא אוהבים לפתור בעיות שהם מעבר להחלפה פשוטה - וגם עלות החלפים יחסית גבוהה, במיוחד בחלקים מקוריים.

לכן, למרות שהרכבים שלהם מציעים עסקה טובה בשוק המשומשות, לאור ירידת הערך הגבוהה - אני מעדיף להמנע.

הייתי מעדיף להחליף לאנדרואיד מאשר לקנות אותו בגלל הצימוד לאייפון. יונדאי I20 חדשה לגמרי תעלה 90K אחרי מיקוח בחברות הליסינג, ובכסף שנשאר לך תשקיע במערכת איכותית לפי בחירתך.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1410

פורסם

באיזה מוסך יבואן המחירים זולים?

בפיאט? ממש לא, מיצובישי? ממש לא.

היונדאי הרבה פחות טובה מאשר הסיטרואן למעט מרווח מאחור.

פורסם
אני אישית לא אוהב את השירות שמקבלים במוסכים של לובינסקי.

יקר, לא תמיד מקצועי, לא אוהבים לפתור בעיות שהם מעבר להחלפה פשוטה - וגם עלות החלפים יחסית גבוהה, במיוחד בחלקים מקוריים.

לכן, למרות שהרכבים שלהם מציעים עסקה טובה בשוק המשומשות, לאור ירידת הערך הגבוהה - אני מעדיף להמנע.

הייתי מעדיף להחליף לאנדרואיד מאשר לקנות אותו בגלל הצימוד לאייפון. יונדאי I20 חדשה לגמרי תעלה 90K אחרי מיקוח בחברות הליסינג, ובכסף שנשאר לך תשקיע במערכת איכותית לפי בחירתך.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1410

אתה מכיר את כולם בפריסה ארצית? בכל המוסכים האלה לא אוהבים לעבוד? די, באמת.

לא אוהב, אל תלך למוסכי לובינסקי. האחריות לא מתנה זאת. קרסו אתה אוהב? חלפים מקוריים של VAG זולים?

בחיי, איזה אמירות. הבחור מתלבט אם לקנות רכב עם 5 שנים אחריות מה אכפת לו מחיר החלפים?

פות"ש אומר שהוא חולה על אייפון אתה אומר לו תחליף לאנדרואיד כששוק הרכב הנוכחי מפוצץ באופציות? (לא שאני אוהב אפל, אבל זו ההעדפה הברורה שלו).

בסוף אתה שולח אותו לקנות רכב מבאס, 0 ק"מ, להחליף טלפון, לעשות התקנות מקומיות - באמת שאפו על ההמלצה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
היי חבר׳ה,

כמה דברים שחשובים לי לקראת קניית רכב:

- מרווח מבפנים ובבגאז׳ (ילדים בתכנון - אם כי עדיין אין).

- אני חולה אייפון ואפל ולכן Apple CarPlay חשוב לי.

- התקציב שלי: עד 95,000 ₪

בדקתי את הסקודה פאביה (שאפילו יקרה יותר), סיאט איביזה, דאצ׳יה סנדרו סטפ-וואי (שהורדתי מהפרק בגלל מספר סיבות). כולן קטנות ומכווצות (לא בהכרח בשורה הראשונה אבל בשורה השניה).

שורה תחתונה - מכל רכבי הסופר מיני שראיתי, היחידה שנותנת עדיין מענה למשפחה אפילו לא קטנה ועומדת בכל הקריטריונים זו הסיטרואן C3.

אני מאוד מתפתה אבל הרבה אומרים לי להיזהר מהצרפתיות. האם זו סתם שמועה/קלישאה שאנשים חוזרים ואומרים כי ככה זה נכנס לתודעה שלהם?

מה כבר יכול להיות גרוע ברכב הזה?

והאם אני מפספס עוד דגמים שהם במחיר של סופר מיני אך עדיין גדולים מספיק למשפחה? (מתחילה לפחות).

תודה מראש!

עוד כיוונים:

קודם-כל, מה ככל הנראה לא תתאים: מאזדה 2 דמיו היתה עשויה להתאים בגלל מולטימדיה מקורית ואיכותית (כנראה מסתדר עם האייפון), ותא-מטען גדול. הבעיה היא שזאת מאזדה 2 מוגדלת עם בגאז', מה שאומר שהיא תהיה צפופה מאחור.

מה כן:

תקנה מה שאתה רוצה, תשקיע עוד 4K, ותשים ברכב apple caplay מהתקנה מקומית. ניתן לגגל carplay בישראל.

לכל הרכבים הבאים ניתן לקבל הנחה מ-0 קמ מליסינג, או לבוא ליבואן עם הצעה של 0 ק"מ מליסינג ולקבל הנחה דומה, או זהה:

יונדאי i20 מרווחת יחסית לסופר-מיני.

יש גם את היונדאי- i25 המרווחת (מנסיון אישי, לי הרכב לא היה טוב בעיקר בגלל נוחות נחותה).

אפשר להוסיף עוד 5K, ולנסות לקבל מליסינג 0 קמ מכוניות תת-משפחתיות(חצי דרגה מתחת למשפחתית):

סקודה ראפיד

פיאט טיפו.

אפשר לנסות גם תת-משפחתית פיז'ו 301:

חדשה מהיבואן עם מנוע 1.6(אם עדיין מוכרים), ותיבת-הילוכים אוטומאטית של 6 הילוכים.

בליסינג 0 קמ יש 301 עם מנוע 1.2 וגיר רובוטי (רק תוודא שאתה מסתדר עם הגיר הרובוטי-חד-מצמדי הזה).

בהצלחה

• תוכן חדש...