Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק PROTEC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחרונה ראיתי תוסף דלק PRO-TEC לא מוכר (לפחות לי),

מישהו מכיר\יודע מה האיכות שלו?

https://www.bluechemgroup.com/en/brands/pro-tec/additives-system-cleaner/fuel-system-petrol/fuel-line-cleaner

http://itzik-parts.co.il/hebrew-CatalogImagesList-showImage-site+images+catalog+extensions_pro_tec-extensions_pro_tec::RO001.jpg-extensions,,pro_tec.html

תודה.

עריכה אחרונה על ידי yb23
פורסם

יש פה ויכוח עתיק האם התוספים יעילים או לא. השאלה האם מישהו השתמש בתוסף הזה ויכול לתת עליו חוות דעת.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

מכמה סרטונים רציניים שראיתי של chrisfix שבהם הוא בודק את ההשפעה של לפני ואחרי התוסף רואים בבירור שהתוסף מנקה חלק מהפיח אבל לא בצורה משמעותית, המסקנה שאני לפחות הגעתי אליה היא שהתוספים האלה עוזרים למנוע התצטברות נוספת של פיח ומשקעים אבל לא עושים עבודה טובה בלנקות אותם.

פורסם
יש פה ויכוח עתיק האם התוספים יעילים או לא. השאלה האם מישהו השתמש בתוסף הזה ויכול לתת עליו חוות דעת.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

איזה חוות דעת בדיוק אתה מחפש?

בוודאות אין פה אחד שהמנוע שבק לו אחרי השימוש בתוסף, גם אין פה אחד שפירק מנוע או העלה אותו על דיינו לפני ואחרי השימוש בתוסף..

אתה מחפש לבדוק את השפעת אפקט הפלסיבו על המח האנושי?

יום טוב גם לך

פורסם
איזה חוות דעת בדיוק אתה מחפש?

בוודאות אין פה אחד שהמנוע שבק לו אחרי השימוש בתוסף, גם אין פה אחד שפירק מנוע או העלה אותו על דיינו לפני ואחרי השימוש בתוסף..

אתה מחפש לבדוק את השפעת אפקט הפלסיבו על המח האנושי?

יגאל, למרות ההתחכמות שלך השאלה שלי פשוטה מאד: מי שהשימוש בתוסף עזר לו (לעבור טסט או שיפור כלשהו במנוע), או לחילופין מי שהשימוש לא עזר לו \ שינה לרעה.

פורסם

עצוב שאתה רואה בזה התחכמות ומסרב להבין את הפואנטה..

אני אנסה בכל זאת, תחושות בטן של אדם שהשקיע כספו בתוסף, ללא גיבוי מספרי (חוץ ממחיר התוסף), הן מדד לכלום.

אותו מידע על שיפור במנוע שאתה מחפש, ברגע שהוא נטו ״תחושה״ של בעל הרכב, הוא לא שווה את תקתוקי המקלדת. לצערי נתונים אמיתיים, מעבר לתחושות, לא תמצא פה.

בהצלחה עם הסקר.

יום טוב גם לך

פורסם

רכשתי לאחרונה רכבר עם 80 אלף קילומטר.

מטופל כמו שעון כל שנה במורשה יבואן.

הרכב נסע במרבת חייו כנראה נסיעות פרבריות קצרות של כ 10 דקות כל נסיעה.

האם כדאי לשים תוסף בתקופה הקרובה? כל כמה זמן?

פורסם

אין צורך הדלק בארץ באיכות טובה את רוצה לפנק את האוטו ב80 שקל יותר תשים 98 אוקטן אותו אפקט או תשלח אותו לסנדת פינוק אצל יעקב אלטר כל חצי שנה.

פורסם

עד היום הייתי בדעה שתוסף זה שטויות צה שערער לי את הביטחון זה סרטון של בחור אמריקאי שפותח 3 פילטרים שונים ומראה כמה לכלוך התאסף בתוכו וכיצד הדלק כמעט לא עובר דרכו ולכן אני כבר לא כלכך בטוח שהדלק כלכך נקי ולא משאיר אחריו משקעים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
עד היום הייתי בדעה שתוסף זה שטויות צה שערער לי את הביטחון זה סרטון של בחור אמריקאי שפותח 3 פילטרים שונים ומראה כמה לכלוך התאסף בתוכו וכיצד הדלק כמעט לא עובר דרכו ולכן אני כבר לא כלכך בטוח שהדלק כלכך נקי ולא משאיר אחריו משקעים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

ארה"ב זה לא בארץ. אמנם יש דלק נחות גם בארץ אבל אם מקפידים לתדלק במקומות טובים הסיכוי לפגוש דלק מהול או ירוד באיכותו היא לא גבוהה.

כאחד שמסנני דלק זה חלק מתחום התעסקותו אני יכול לומר לכם שמסננים שפתחתי לאחר אינטרוול החלפה שהינו צמוד להוראת היצרן היו משמעותית נקיים ממה שהיה פעם (ממבחנים דומים שנעשו שנים אחורה ונשמרו).

אם זאת יש תמיד להיצמד להוראות היצרן. כאשר מחליפים מסנני דלק במועד ומשתמשים במסננים חליפיים איכותיים או מקוריים, מקטינים סיכוי שנדידת הלכלוך תגיע למזרקים כאשר המסנן סיים את יכולת הסינון האופטימאלית שלו ואת תוחלת החיים שלו וזה לדעתי יעיל יותר מכל תוסף.

הזול עולה ביוקר

פורסם

יש רכבים שהחלפה של מסנן דלק יקרה בגלל כמות העבודה שצריך לעשות כדאי להגיע אליו ,לכן פתרון לעצלנים או קמצנים תוסף דלק.

פורסם

ברכבים שאתה מדבר עליהם לרוב יש מסנני intank שהם lifetime ואין הוראות service ומחליפים יחד עם המשאבה במידה של כשל. ובאלה שיש במידה ולא מחליפים ומשתמשים בתוסף אז כל הזבל יוצא מהמסמן למנוע. אם כבר משתמשים בתוסף אז לפני טיפול שכולל החלפת מסנן דלק.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...