Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום שלום רב,

ברצוני לקנות רכב משפחתי אמין. התקציב 50k-70k חשבתי על טויוטה קורולה הדגם 8-13 שנת 12-13...האם הרכב מומלץ? האם יש רכבים אחרים מומלצים בתקציב זה, עד 5 שנים על הכביש.

תודה מראש

פורסם

אין רע בקורולה, אך איני ממליץ עליה (עניין של תמורה לכסף). מכיוון שאתה מדבר על קורולה מהדור הקודם, אני לא מוצא שום יתרון שלה (בטח ברמת אבזור של ליסינג) על פני סובארו אימפרזה משנת 2014 שתעלה פחות מקורולה 2013 ולדעתי עולה עליה בכל פרמטר מלבד צריכת דלק.

אפשרות נוספת היא המיצובישי לנסר ספורטבק, רכב מאובזר ונוח יותר מהקורולה. 2013 תעלה בערך 60 אלף ש"ח.

i35 או פורטה מהשנים האלה הם גם בחירה לא רעה בכלל.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

דרך אגב מישהו יכול להגיד מה הם ההבדלים חוץ מהבדלים ויזואלים בין דגם קורולה עד 2013 לדגם 13-16?

פורסם

ב2016 עברה מתיחת פנים (ניתן לזהות מבחוץ על ידי שינוי קל לפנסים ולפרונט) ותוספת אבזור ומערכות בטיחות אקטיביות.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון להבדל מול הדור הקודם של הקורולה. הבדל די גדול למען האמת.

מנוע חזק במקצת, גיר רציף לא רע מול אוטומטי 4 הילוכים, יותר מאובזר בצורה משמעותית. יותר מרווחת.

הצורה שונה לגמרי, החדשה יפה ומרשימה יותר.

פורסם

לכל מקרה, הוא קיבל את התשובה לשתי האפשרויות...

ההבדל המהותי במתיחת פנים משנת 2016 זה באבזור בטיחות, כל השאר די משני.

פורסם

פורד פוקוס 2014 כמו כן יכולה להיכנס לך לתקציב, וכמו שאמרו מעליי גם אימפרזה של אותה השנה, אומנם הם יהיו חדשים יותר מהקורולה אך פחות אמינים מהקורולה. הייתי ממליץ לך אלטרנטיבה מעניינת אחרת שהיא טויוטה אוריס, שהיא כמעט כמו הקורולה בעלת מנוע וגיר זהים לקורולה אבל פחות פופולארית וכניראה גם יתרון שלא תיראה בכל רמזור עוד אחד כמוך ואולי תתחבר לעיצוב. מעבר לזה הייתי ממליץ להיכנס ליד 2 להכניס את הנתונים שאתה רוצה כמו מעל שנת 2013 ותקציב של 70 אלף ואתה תיראה שם את כל האופציות הקיימות בשוק וזה יכול לעזור לך ולעשות לך סדר בראש.

פורסם

פוקוס משמעותית פחות אמין מכל הרכבים שהוצעו כאן, לא מומלץ וקל מאוד למצוא את הסיבות למה פה בפורום.

אימפרזה פחות אמינה מקורולה? ממתי?

• תוכן חדש...