Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. שאפו ליבואנים, אחלה לוביסטים יש להם!

ב. אני מסופק בקשר להוזלה שתתגלגל לידי הצרכן, מדובר בפיתוי גדול מאד שאני לא מאמין שהיבואנים יעמדו בו...

ג. שי, גובה ההוזלה ליבואן בסביבות 4000 שח. אבל על הסכום הזה( של ה4000) אין מס קנייה ואין מעמ ולכן ההוזלה לצרכן היא אכן משמעותית מ4000 שח..!

פורסם

גמישות המחירים לא סימטרית בשתי הכיוונים אז לא ברור כמה מזה יחלחל למחיר הסופי. בכל מקרה, צעד מבורך!

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

איפה מיוצרים הקיה נירו והקיה ספורטג'?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בהתחלה היבואן יגיד שהוא לא מוריד מחיר כי הוא קנה מלאי במחיר מסויים, אחר כך הציבור ישכח והוא ישאב את ההנחה לכיס

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
בהתחלה היבואן יגיד שהוא לא מוריד מחיר כי הוא קנה מלאי במחיר מסויים, אחר כך הציבור ישכח והוא ישאב את ההנחה לכיס

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

לפי מיטב ידיעתי, הצרכן משלם את המכס, או המיסים, בשחרור הרכב, ולא היבואן.

אבל הסיפור שלך בהחלט נכון לגבי האירופאיות, אני עדיין מחכה לראות מתי הם יוזלו, בעקבות ירידת היורו שהייתה מזמן.

פורסם

נכון שהפיתוי של היבואן לגלגל את ההנחה לכיס של עצמו גדול מאוד - מצד שני, אפשר לשבור ככה את השוק בצורה שלא תיאמן, בערך כמו שיונדאי גטס עשתה לפיאט פונטו לפני 14 שנה.

אז הם הצליחו ליצור רכב השכרה מושלם, על ידי זה שהורידו כרית אוויר ו-ABS, הפעם יש להם הנחה מן המוכן.

הם יכולים להציף את השוק במחירים שלא נראו כמותם בעבר ולהרוויח מיליונים בחלקי חילוף לאורך שנים רבות. זה מכניס אפילו יותר כסף מה-4K שהם יכלו פוטנציאלית להכניס לכיס - וזה עוד מבלי להביא בחשבון את אפקט המכירות של העדר.

פורסם

לא הייתי מצפה להורדה של שקל אחד מכל דגם שהוא זול מסונטה. אבל אולי יביאו את הנירו עם מולטימדיה באותו מחיר. :roll:

פורסם

משיחה עם אנשי מכירות בטלקאר. הם אכן מאשרים שישנה בעיה במראה החיצוני של הנירו (קהל היעד לא ממש אוהב את המראה) ובגודל מסך המולטימדיה.

הבנתי שהנושא הובא כבר לידיעת מקבלי ההחלטות בטלקאר ("גלגלים גדולים יותר ומסך גדול יביאו מכירות טובות בהרבה").

אני מאמין שמודל 2018 יגיע משודרג ובאותה רמת מחיר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נירו מזכיר ספורטאז' שחלה הרבה בילדות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
משיחה עם אנשי מכירות בטלקאר. הם אכן מאשרים שישנה בעיה במראה החיצוני של הנירו (קהל היעד לא ממש אוהב את המראה) ובגודל מסך המולטימדיה.

הבנתי שהנושא הובא כבר לידיעת מקבלי ההחלטות בטלקאר ("גלגלים גדולים יותר ומסך גדול יביאו מכירות טובות בהרבה").

אני מאמין שמודל 2018 יגיע משודרג ובאותה רמת מחיר.

אבא של חבר טוב קנה את הנירו, באולם תצוגה הם התפארו בכך שהכל מקורי ואין שום התקנה מקומית.

מקווה שה"שדרוגים" גם יישארו מקוריים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
"גלגלים גדולים יותר ומסך גדול יביאו מכירות טובות בהרבה"

כמה ישראלי לפסול רכב בגלל דברים שניתן להוסיף בקלות לאחר הקניה, בהתאמה אישית ובאיכות גבוהה בהרבה מהזבל שהיבואן ידחוף.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה לא דבר ישראלי. רוב האנשים לא רוצים להתעסק עם התקנות אפטר מרקט. יותר נוח ללכת ליבואן ולקנות הכל כחבילה אחת שלמה. זה בדיוק למה אנשים משלמים 700 שח על חיישני חנייה סוג ז' אצל היבואן ולא 150 אצל מתקין.

פורסם
אבא של חבר טוב

בזמן האחרון, כשמדברים על חבר טוב, לך תדע מי יצוץ לך מעבר לפינה...

השימוש בביטוי הזה קצת מיותר לוגית; חבר הוא מלכתחילה בדרגת קרבה גבוהה. פחות מזה, ידיד או מכר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...