Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשכור רכב ברומניה - איפה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא שכרתי רכב בחו"ל תמיד העדפתי מוניות.

הפעם אין ברירה וצריכים גלגלים.

מאיפה כדאי לשכור? כדאי להזמין מהארץ? לפנות שם בקבלה במלון?

עצות והבהרות לתייר שקל לבלבל אותו יתקבלו בברכה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להזמין מהארץ. רצוי חברת השכרה בין לאומית מוכרת (sixst, hertz, avis)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מ sixt בארץ יצא לך הכי זול.

אני באופן אישי לא מת עליהם.

שירות על הפנים. אם יש סיכוי קל שתצטרך מהם משהו אתה בבעיה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש את האתר rentalcars.com, חפש שם.

לפי מה שאני רואה, הכי כדאי מבחינת מחיר זה דווקא מחברות מקומיות (מצד שני AVIS וכאלה זה בטח גם משהו שמיוצג ע"י זכיין מקומי). צריך רק לבדוק מה זה כולל (דלק, הגבלת ק"מ אם יש, ביטוח מקיף, נהגים נוספים, GPS אם צריך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יצא לי להזמין פעמיים מחברת enterprise דרך אתר rentalcars.com.

שירות מהיר יחס נחמד, תמיד קיבלתי רכבים חדשים(בני פחות משנה).

פעם קודמת הזמנתי opel insignia שנת 2016 לחמישה ימים ב120$ דרך האתר כולל כל הביטוחים.

שהגעתי כנראה היו בעיות עם הרכב אז שידרגו אותי opel antara חדשה שנת 2016, מה שהתגלה כמאוד נחמד ומועיל בסערות השלגים שהיו.

בנוגע לנהיגה אין שום הגבלות לגבי ק"מ או כבישים מהירים, הכל כלול ומשולם.

לגבי אינטרנט תקנה בשדה תעופה סים מקומי של וודאפון, 12GB גלישה עולה 50 ש"ח, יש גם כרטיסים יותר זולים.

בכל מקרה זה הרבה יותר זול מהחבילות שמציעות החברות בארץ.

פורסם

אני בפעם האחרונה ששכרתי שם רכב הזמנתי דרך rentalcars.

הכל היה בסדר. קיבלתי רכב מsixt לדעתי.

הכי חשוב - אל תוותר על ביטול השתתפות עצמית! בשום אופן. ותעשה אותו דרך החברה שתגיע. לא דרך האתר.

פורסם (נערך)
אני בפעם האחרונה ששכרתי שם רכב הזמנתי דרך rentalcars.

הכל היה בסדר. קיבלתי רכב מsixt לדעתי.

הכי חשוב - אל תוותר על ביטול השתתפות עצמית! בשום אופן. ותעשה אותו דרך החברה שתגיע. לא דרך האתר.

ביטול השתתפות עצמית תקנה בנפרד בארץ מאחת מחברות הביטוח הגדולות. כולן עושות את זה במחיר של 4-6$ ליום ללא קשר מאיזה חברה שכרת רכב. זול בהרבה מהמוצע בדלפק או ממה שrentalcars מציעים (8-12$ ליום).

באופן פרטי לא הייתי נוגע ב rental cars בגלל שירות לקוחות בעייתי מאד

https://www.sitejabber.com/reviews/www.rentalcars.com

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אנחנו שכרנו מSIXT ולא היינו מרוצים, הרכב הגיע במצב לא טוב חיצונית ופנימית, לא דאגו אפילו למלא לחץ אוויר כמו שצריך, וישרים מורחים, די מאכזב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ביטול השתתפות עצמית תקנה בנפרד בארץ מאחת מחברות הביטוח הגדולות. כולן עושות את זה במחיר של 4-6$ ליום. זול בהרבה מהמוצע בדלפק או ממה שrentalcars מציעים (8-12$ ליום)

ממש לא מסכים ולדעתי זאת טעות!

שאתה עושה ביטוח ביטול השתתפות עצמית בכל מקום שהוא לא חברת ההשכרה - במידה וישנה טענה מצד החברת השכרה - אתה קודם כל מחוייב.

במאות אירו. ואחרי זה לך תרדוף אחרי הכסף.

לאחר מכן אתה מגיש את המסמכים ומבקש החזר מחברת הביטוח שברוב המקרים לא תחזיר לך את כל הסכום - וראה מספר מקרים כאן בפורום.

שכן הביטוח לא פעם מכסה את הנזק עצמו אבל לא את הנזק שנגרם לחברת ההשכרה אול חילופין שהם ידרשו מסמכים כמו אישורי משטרה וכו'.

מה גם שאתה מחזיר את הרכב לחברת ההשכרה -שאתה רוכש ביטוח ביטול השתתפות עצמית - היא לא ממש בודקת את הרכב. לפחות מניסיוני, לעומת מקרים בהם לא רכשת והם יותר מקפידים.

אגב, רנטלקארס באמת יקרים בביטוח שלהם. וברוב המקרים בחברת ההשכרה הוא זול יותר.

אני ממליץ לקנות רק דרך חברת ההשכרה. גם אם בטוטל זה יעלה עוד כמה גרושים - זה הביטוח הכי טוב.

פורסם (נערך)

שמע... בהחזרה בשדה גילו לי שריטה בטמבון. לא תאונה. שריטה קטנה אולי מאבן.

חתמתי באין ברירה על הטופס.

צילמתי דוח נזק,הגשתי להראל גם את החיוב הויזה וזהו. בלי משטרה.

ביטוח ביטול השתתפות עצמית בדלפק או באתר הבית כ 15€ ליום. כנראה שזה הכי יקר שיש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אנחנו שכרנו מSIXT ולא היינו מרוצים, הרכב הגיע במצב לא טוב חיצונית ופנימית, לא דאגו אפילו למלא לחץ אוויר כמו שצריך, וישרים מורחים, די מאכזב.

יש לך ברנטלקארס דירוג של הסניף המקומי.

ככה תוכל להשוות.

אגב בדקתי. בסוף אני שכרתי מאויס דרך רנטל קארס. מאוד מרוצה

פורסם

להביא בחשבון שגם במותגים הגדולים מדובר בחברות מקומיות. אבל כנראה עם איזה פיקוח מלמעלה.

בשנים האחרונות שכרתי מספר פעמים באמצעות רנטלקארס - בדרך כלל הייתי מרוצה מהשירות שלהם. לעומת זאת פעמיים היו לי בעיות עם אנטרפרייז המקורית (באוקטובר בבלגיה, ולפני חודש בסרביה. חפשו פוסט שלי מאתמול).

המלצה חמה לקנות ביטוח ביטול השתתלות עצמית מחברת ההשכרה - זה חוסך את כל הטרדות של כן שריטה לא שריטה - כך או כך אתה מבוטח. הבעיה היא במדינות בהן אין ביטול השתתפות עצמית אלא רק צמצום שלה (נניח מ-6000 ל-600 אירו). במקרים אלה כדאי לקנות את הרחבת הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור לטובת חיזוק השאלה,

אני מתכנן השכרת רכב ברומניה בספטמבר - בשדה התעופה אוטופני בבוקרשט.

אני קורא ביקורות על חברות ההשכרה מכיוון שאני יודע שברומניה העסק יכול להיות טריקי(רכבים ישנים וחברות השכרה מאוד לא שירותיות בחלק מהמקרים) אני כן שם דגש יותר על חברת ההשכרה ממנה אני שוכר - אני קראתי המון ביקורות שליליות על טריפטי ויורופקאר ברומניה לדוגמא(סיקטס ובאדג'ט איפשהוא באמצע).

חברות מקומיות קצת מפחיד אותי, לא יודע מה במידה ותהיה בעיה אני אוכל לעשות ולמי לפנות - מה גם שבחלקן נושא הביטוח הוא קצת מעורפל, לא מוסבר התנאי שהתתפות עצמית וגם ניסיונות לפנות אליהם באינטרנט יצר קצת קצרים בתקשורת(הרגיש כאילו הנציג בצד השני נורא נחמד, אבל הוא מנסה לקרוא את ההודעות שלי בגוגל טרנסלייט או משהו ולא ממש הבין מה אני כותב) אבל כן נראה על פניו שיש קצת יותר המלצות אליהם(קלאס וואגן וDUO לדוגמא, שנראה שגם הצי שלהם קצת חדיש יותר - בחור שהעלה ביקורת לפני שנה על סיקטס קיבל קורסה בת 5 עם קילומטרז גבוהה) - הקיצר, אני מבולבל כבר.

למי יש ניסיון? המלצות וכו', ספציפית לרומניה?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...