Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 15 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב ל3 שנים הקרובות

מתלבט בין סובארו אימפרזה 2006/7,מיצובישי לנסר 2006/7,פורד פוקוס 2007/8 , סיטרואן C4 2009 או אחרות?

פורסם

אתה מחפש משפחתית דווקא? או שגם רכב קטן יכול להכנס למשוואה.

אם משפחתית הייתי מחפש גם יונדאי אקסנט 2008 וגם ניסאן אלמרה 2006/7 שתיהן אמינות מאוד ואפשר למצוא עדיין רכבים שמורים כאלה עם פחות מ-150K ק"מ.

אם אתה רוצה לחסוך בדלק ולא משנה לך אם הרכב קצת קטן הייתי חושב על פולו 2006/7 או על פונטו גרנדה 2008/9.

פורסם

הייתי קונה את זאת שתמצא ב-15K שהיא במצב הכי טוב, לא משנה באיזה דגם מדובר מהרשימה, הייתי מוסיף לרשימה מאזדה 3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן גם ידני הולך אם שווה את זה, אם לא עדיף אוטומט, ובקשר ליונדאי הרגשתי שהיא פחות טובה בהכל משאר הרכבים, הייתי רוצה לדעת מה יש לבדוק טוב מה המחלות של הרכבים האלה ופונטו ופולו אני פחות מעדיף מהסיבה של אמינות וגם שוקל להוריד את הרנו מגאן וסיטרואן C4 עקב מחירי חלקים ואמינות .

פורסם

הסיטרואן C4 אמינה, ומחירי הטיפולים והחלפים שלה סבירים לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...