Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אוריס היבריד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

כרגע יש לי יונדאי i10 1.2 שנת 2010.

נוסע רוב הזמן לבד 70 ק"מ ביום (מודיעין-ירושלים).

מחפש להתקדם לרכב יותר יציב וחסכוני.

יד 2 סביב ה 80 אלף ש"ח.

כרגע הכיוון הוא טויוטה אוריס היבריד (זה בערך הגודל שאני רוצה, לא משפחתית גדולה), האם לדעתכם כדאי לי לבדוק עוד אפשרויות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי num
פורסם

לדעתי בחירה טובה מאוד. חסכוני ואמין, אם הוא עונה על הצרכים שלך מבחינת גודל ותא מטען (יש גם גרסה סטיישן) זה רכב מצוין.

פורסם

קח בחשבון שהמושב האחורי די צפוף.

אם אתה נוסע לרוב לבד, תוכל להסתפק לדעתי בסופר מיני ולהתקדם בשנתון, נניח 208 אחרי מתיחת פנים.

פורסם
לדעתי בחירה טובה מאוד. חסכוני ואמין, אם הוא עונה על הצרכים שלך מבחינת גודל ותא מטען (יש גם גרסה סטיישן) זה רכב מצוין.

בהחלט מכונית מצוינת, המלצתי לחבר לרכוש אחת לפני כמה חודשים והוא מאד מרוצה.

פורסם

הכל תלוי מה אתה מחפש ברכב. לאישתי יש אוריס היברידית והיא די מרוצה. אני הייתי אמור להחליף את הi35 שבשימושי כבר 230,000 ק"מ באוריס סטיישן והעדפתי לחכות עוד חצי שנה לרכב אחר. אני לא מוכן לבלות שלוש וחצי שנים ברכב הזה.

פורסם

שילוב של קורולה ופריוס.

לדעתי לך על זה, בחירה מצויינת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קניה נכונה זו הגדרה לא במיוחד ברורה.

עשיתי בעבר נסיעת מבחן על האוריס ההיברידית והיא הרגישה לי כמו הפריוס (ולאחרונה גם כמו הRAV4)... ז"א רכב אנמי, עצל, חסר תחושה, עם מחסור בכח זמין, היגוי ספוגי ובלימה רגנטיבית אגרסיבית ולא לינארית. אם זה לא משנה לך אז זה בסדר, מבחינתי זה הרג את הרכבים האלה לחלוטין...

• תוכן חדש...