Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף מנוע 2.0 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף במצב טוב קילומטר 107000 שנה 2001 מנוע 2000 יד שניה אני פחות מבין ברכבים אז אשמח לדעת חוות דעת צריכת דלק האם קימות בעיות בשנים האלה בדגמי אוטומט האם כדאי לקנות מה מו הבן אדם בעיקרון דורש 7 אלף אם לא זה אני קונה C3 הילוכים 2003 מה דעכתם?

פורסם

יש בעיות "אופייניות" לוואגיות מתחילת העשור (לדוג'- חלונות חשמל שנופלים/לא עובדים- בערך 1000-1500 ש"ח לתיקון, לכלוך בחיישני ה-ABS בגלגלים עלול לגרום להחלפתם בעלות של כמה אלפים טובים), וגם הגיר יכול לחבוט בהחלפת הילוכים וצריך לשלוח אותו לשיפוץ...

גם הרכב לא כזה חזק, למרות שהוא 2.0, יש לו 115 סוסים ו-17 קג"מ, ובשידוך לגיר 4 הילוכים מתקבל אוטו לא זריז במיוחד, אבל בכלל בכלל לא איטי.

אם אתה מסתדר עם C3 (או 206) ידניות, הן נראות לי אופציה עדיפה, אם טופלו בזמן וכראוי.

פורסם
יש בעיות "אופייניות" לוואגיות מתחילת העשור (לדוג'- חלונות חשמל שנופלים/לא עובדים- בערך 1000-1500 ש"ח לתיקון, לכלוך בחיישני ה-ABS בגלגלים עלול לגרום להחלפתם בעלות של כמה אלפים טובים), וגם הגיר יכול לחבוט בהחלפת הילוכים וצריך לשלוח אותו לשיפוץ...

גם הרכב לא כזה חזק, למרות שהוא 2.0, יש לו 115 סוסים ו-17 קג"מ, ובשידוך לגיר 4 הילוכים מתקבל אוטו לא זריז במיוחד, אבל בכלל בכלל לא איטי.

אם אתה מסתדר עם C3 (או 206) ידניות, הן נראות לי אופציה עדיפה, אם טופלו בזמן וכראוי.

וואו תודה לך , תאמת לא ציפיתי שמישהו יענה לי כלכך מהר אמ דבר ראשון ששאלתי תתפלה זה בעניין החלונות ודלתות כי יש הרבה רכבים בשנתונים האלה עם הבעיה של הדלתות ויש את האפשרות ראיתי של דווקא 307 אוטומט אבל

אז מה לפי מה שאתה אומר גולף זה חרא אה?

פורסם

לא חרא, בכל זאת זה רכב נחמד למדי, פשוט לדעתי יש חלופות עדיפות.

אם אתה יכול גיר ידני, הייתי מעדיף את ה-307 ידנית (ואפילו תקבל מנוע 2.0).

פורסם
לא חרא, בכל זאת זה רכב נחמד למדי, פשוט לדעתי יש חלופות עדיפות.

אם אתה יכול גיר ידני, הייתי מעדיף את ה-307 ידנית (ואפילו תקבל מנוע 2.0).

תודה רבה אח וה307 אוטומט מה דעתך עליה? ואין לי בעיה עם ידני בעיקרון בערך יש לך מושג כמה אוכלת הC3 ידנית?

פורסם

רכב סבבה לגמרי, שים לב לתיבת ההילוכים- AL4, שלא נודעה באמינותה המופלגת או בחלקותה.

בנוגע לסיטרואן, זה תלוי במצב הרכה, בתוואי הנסיעה, בסגנון הנהיגה והמספר הנוסעים אבל הערכה גסה תהייה 1-13.

• תוכן חדש...