Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתרון היחיד של האוקטביה הוא תא המטען)

ממש לא. אי אפשר להתעלם מזה שהיא מרווחת בצורה יוצאת דופן, שגם זה שיקול למשפחה.

פורסם
הכיסא של האיביזה נוח לי יותר. עדיין לא מצאתי תנוחת ישבה נוחה בגולף.

כן, אני חושב שהדעה הרווחת שהכיסאות הבסיסיים בגולף לא מוצלחים. מה שלי אישית עזר אחרי מאבק ממושך עם מציאת תנוחת ישיבה נוחה הוא כוונון קדימה של המשענת. ברגע שהייתה לי תמיכה נורמלית לגב ולכתפיים והתאמתי את מיקום המושב וההגה לתנוחת הישיבה הגבוהה יותר הכל הסתדר.

אני עדיין מעדיף את המושב והפדלים של הלאנסר, אבל בהתחשב בכל הדברים שטובים יותר בגולף, למדתי לחיות עם זה.

בכל מקרה, תתחדש. אני חודשיים וחצי עם הגולף שלי וסה"כ מבסוט. כשרק קניתי אותו עשיתי סתם למען הסקרנות בדיקה לראות איזה רכב אחר בסגמנט הייתי יכול לקחת שהיה יותר טוב, ובאמת שלא מצאתי כזה. סיכוי טוב שהרכב שאני אקנה עוד 3-5 שנים יהיה גם גולף.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

תמיד תוכל לשפר גם הגולף. ואז היא תרגיש יותר חזקה מהאיביזה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
ממש לא. אי אפשר להתעלם מזה שהיא מרווחת בצורה יוצאת דופן, שגם זה שיקול למשפחה.

אין שום בעיית מרווח במושב האחורי של הגולף, אם כי אכן לאוקטביה יתרון גם כאן, אולם הוא לא דרמטי כמו בתא המטען.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

התחדש - כמיטב המסורת הגרמנית מדובר ברכב איכותי, נוח ומאובזר.

לגבי החישוקים - ללקוח פרטי נותנים לבחור מבין כמה דוגמאות?

אגב, הגולף נמכרת ב- 112K ש"ח 0 ק"מ במוטודיל - עסקה מצוינת לטעמי.

פורסם

STIO,

זו עסקה מצויינת דרך ה-0 ק"מ (במיוחד למי שמתכוון להחזק ברכב לאורך מס' שנים ולא למכור מייד).

נ.ב החודש, צריכה להגיע לאולמות התצוגה בארץ הגולף החדשה (דור 7.5). מקווה שגם היא תימכר בעוד מס' חודשים במחיר טוב בעסקאות ה-0 ק"מ.

פורסם
התחדש - כמיטב המסורת הגרמנית מדובר ברכב איכותי, נוח ומאובזר.

לגבי החישוקים - ללקוח פרטי נותנים לבחור מבין כמה דוגמאות?

אגב, הגולף נמכרת ב- 112K ש"ח 0 ק"מ במוטודיל - עסקה מצוינת לטעמי.

עכשיו שהגולף החדשה תכף באולמות התצוגה ייתכן וניתן לקבל הנחה על מלאי אם יש דרך היבואן ואם אין אז המחיר של מוטודיך פיקטיבי כי אין רכבים באמת.

בכל מקרה מסכים איתך. לגולפים יש נטייה להגיע למחיר סביר לקראת סוף חיי הדגם.

פורסם

תתחדש. בחירה איכותית.

מתוך סקרנות - למה בחרת להתקין גגון, אם מדובר בצורך נקודתי לא עדיף לרכוש תיקי גג למיניהם?

פורסם

זה כמעט לא הגיוני להשוות אותה לאוקטביה. לא רואים כשמסתכלים עליה, אבל הגולף היא באורך של 4.25 מטר רק, לעומת האוקטביה, שהיא 4.69 מטר.

עשו עבודה מדהימה על הפרקטיקה של שני הרכבים האלה.

פורסם
תתחדש. בחירה איכותית.

מתוך סקרנות - למה בחרת להתקין גגון, אם מדובר בצורך נקודתי לא עדיף לרכוש תיקי גג למיניהם?

מתכנן לנצל את הגגון להתקנת מתקן אופניים.

בנוסף, לא התחברתי לצ'ימיגג, הוא יכול להפריע לכריות האוויר הצדדיות.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...