Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת למכור את הטויוטה שלי, 2008, עם 253,000 ק"מ. תיארתי לעצמי שהקונה הממוצע יילחץ מהקילומיטראז', ואכן - פירסמתי ביד 2 והתקשרו רק סוחרים. כמובן שהם מנסים להוריד אותי באגרסיביות במחיר. האם יש משהו שכדאי להיזהר ממנו במכירה לסוחרים? איזו עצה שאתם יכולים לתת בטרם אחליט אם למכור לאחד מהם?

תודה רבה מראש!

פורסם

למכור: רק עם העברת בעלות בו את נוכחת פיזית. רק עם זכרון דברים שהקונה מאשר בו שבדק את הרכב לשביעות רצונו ולא יהיו לו טענות כלשהן. כסף מזומן לפני העברת הבעלות. אם את לא מרגישה בטוחה, קחי איתך חבר/קרוב משפחה/שכן/חבר פורום לעזרה.

:turn-l:
פורסם

במכירה לסוחרי רכב את נכנסת מרצון לעסקה רעה עבורך.

לכל רכב יש מחיר בשוק החופשי, גם לטויוטה שלך. לא הייתי ממהר למכור אותה לסוחרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אני חיפשתי לאחרונה רכב וכמעט כל מי שאמר "אני לא יורד ממחיר x" נתקע עם הרכב וראיתי אותו מתפרסם אח"כ ב x פחות 3 או 4 ועדיין אינני יודע בכמה נמכר בסוף.

פורסם

הטויוטות האלה גם ככה אינן סחירות מי יודע מה. והקילומטרז לא מוסיף

פרסמי ב19 מחיר לבוא לקחת

תהיי הכי זולה בלוח

יבואו ויקחו

בכל מקרה זה עדיף לך

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניינת למכור את הטויוטה שלי, 2008, עם 253,000 ק"מ. תיארתי לעצמי שהקונה הממוצע יילחץ מהקילומיטראז', ואכן - פירסמתי ביד 2 והתקשרו רק סוחרים. כמובן שהם מנסים להוריד אותי באגרסיביות במחיר. האם יש משהו שכדאי להיזהר ממנו במכירה לסוחרים? איזו עצה שאתם יכולים לתת בטרם אחליט אם למכור לאחד מהם?

תודה רבה מראש!

מכרתי פעם לסוחר (אל תשאלו), והוא ביקש לקבל ייפוי כח וצילום תז להעברת בעלות במקום שנלך ביחד לדואר. אמר שחוסך לי טרחה. כמובן שבשום אופן לא להסכים, כי אינך יודעת מתי בפועל הבעלות תעבור ועד אז את אחראית למה שיעשה ברכב.

סוחר שקונה רכב כזה -- 50% שאחרי יומיים הרכב במגרש עם, פלאי פלאים, 90,000 ק"מ על מד האוץ. לכן זה לא מדאיג אותם.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אין שום סיבה לא להתפשר על המחיר בשביל מכירה מהירה. לדעתי את עושה טעות גדולה.

הסוחר יודע לגלגל את הרכב הלאה, לעיתים בדרכים לא כשרות - ולך אין דרך לעשות את זה.

לכן - עדיף מראש להתפשר, לסוחר שמציע 17 להגיד שאת מוכנה, אבל ב-18, וברגע המכירה, כשהוא יגיע לספר כמה הרכב גרוע, להוריד בחזרה עוד 500 ש"ח.

לדעתי 17.5K לרכב שהיית מוכנה לקבל עבורו 22K - זה סבבה.

אל תסתכלי על המחירון כי הוא עצמו פיקטיבי לגמרי - טויוטה שעולה 130 אלף בפועל נמכרת אחרי מיקוח ב-10-15K פחות. אז בטח ובטח שגם הטויוטה שלך תימכר בפחות, עם קילומטראז' פסיכוטי.

פורסם

הקילומטראז' רחוק מלהיות 'פסיכוטי'. הרכב הזה עבר בממוצע 25.0 - 30.0 אלף ק"מ בשנה.

לשם ההשוואה, לנדקרוזר מהשנתון הזה עם הק"מ הזה נחשב להיות ק"מ סביר / נמוך. בוודאי לא גבוה. היום נשאלתי מה דעתי על קרוזר 2008 עם 340.0 אלף ק"מ, וגם זה לא 'פסיכוטי'.

יש לזה מחיר. זה הכל.

לשעבר:

פורסם

המוכרת לא מציעה לנד קרוזר למכירה. היא מציעה טויוטה קורולה.

אולי לנד קרוזר מראש בנוי קשוח יותר, כך שהק"מ פחות מציק - אבל הקורולה הזו עברה קילומטראז' של רכב השכרה, בכל שנה ושנה משנות חייה.

זה די ברור שהטויוטה מוצתה עד תום ומעכשיו זו תחילת עידן התקלות היקרות - ובכל מדינה נורמלית רכב כזה היה שווה את מחירו בברזל או נוסע לחיים קשים בכפרים מזרח אירופיים - אבל אנחנו לא שם, ולכן אם מישהו מוכן לתת 17K במזומן על דבר כזה, אומרים תודה וממשיכים הלאה בחיים.

פורסם

כמו שאמרו כבר, ינסו לעשות העברת בעלות ע"י יפוי כוח(לפעמים גם יבואו "שניה" לפני שהדואר נסגר) במועד מאוחר יותר וללא הנוכחות שלך. לא להסכים בשום אופן. מין הסתם הם מנסים לשעות את זה בשביל למנוע הוספת יד נוספת לרכב.

עוד משהו שכבר קראתי עליו, לא להשאיר בשום מצב את הסוחר לבד עם הרכב. כבר היו מקרים של סוחרים שפגעו ברכב בזדון בשביל להוריד מחיר.

פורסם

17 הוא לא מחיר לא הגיוני בהתחשב באלטרנטיבות שיש לקונה הפוטנציאלי. השוק מפוצץ בכלי רכב, וגם מכונית עם קילומטראז' נמוך בהרבה מתקשות להמכר. יש לי הרגשה, שאם תמשיכי עם ההתקשות עוד תתגעגעי להצעה של 17K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...