Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג ספייר בן 10 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בהקשר זה שכבר שאלתי בעבר:

מה עושים כל אלו שיש להם באוטו צמיג רזרבי קטן חוסך מקום, נראה חדש אבל עברו 15 שנים מתאריך הייצור שלו?

איפה מוכרים צמיגים כאלה? כמה הם עולים?

פורסם

אין קשר בין מדינות כי לא רק בישראל חם, מיתוס שלא ברור מהיכן נלקח.

יבואני הרכב בארץ משנים את כל זמני הטיפולים בתואנה שישראל מדינה חמה .

לשמחתי אני לא מקשיב ליבואנים אלה בודק בעולם ומגלה שישראל ממש לא המדינה היחידה עם 90% לחות ו 38 מעלות חום בקיץ.

יש מקומות עם 98% לחות וגם 47 מעלות בקיץ או מקומות לא פשוטים כלל וכלל עם המון מלח על הכביש, קור, חום,שלג וכו'.

עשו מישראל יותר מדי מדינה קטסטרופלית לרכבים... סה"כ מזג האוויר נעים מאוד ונוח בסוף הקיץ עד לבואו שוב פעם וגם אז, זה לא שכל יום זה 40 מעלות כן.

פורסם
שאלה בהקשר זה שכבר שאלתי בעבר:

מה עושים כל אלו שיש להם באוטו צמיג רזרבי קטן חוסך מקום, נראה חדש אבל עברו 15 שנים מתאריך הייצור שלו?

איפה מוכרים צמיגים כאלה? כמה הם עולים?

להזמין מייבואן הרכב או הזמנה מיוחדת מייבואן צמיגים. לצערי לי יש צמיג חוסך מקום והוא כבר בן 10 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדיוק.

הנקודה היא שאף אחד לא עושה את זה, ולדעתי עלות צמיג כזה תהיה גבוהה מאוד. לא 200 ש"ח וכנראה גם לא 500 אלא יותר.

לא מכיר מישהו שהחליף צמיג רזרבי חוסך מקום, גם אחרי 20 שנה.

אם מישהו פעם החליף צמיג כזה, אשמח לדעת איפה נרכש, לאיזה רכב ומה היה המחיר שלו.

פורסם

יצא לי לנהוג כמה ימים עם צמיג ספייר בן 19 (גיליתי זאת רק מאוחר יותר, הוא נראה חדש עם צבע על הסוליה ושמר על לחץ) ועוד בירידות המפותלות של חיפה.

לא הרגשתי בהבדל כלשהו.

רוצה לומר שלא צריך להגזים עם הגישה לצמיג בן 9, אבל שוב לנסוע עם צמיג בן 20 לא הייתי נוסע.

פורסם

הצמיג הישן שהיה לי לא עבר מימיו , אפילו ללא אבק עליו , לגומי הייתה תחושה דביקה גרגירית ... יכולתי לשרוט אותו בציפורן...!

• תוכן חדש...