Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג ספייר בן 10 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילו רעידות , אז לקחתי את הג'נט ספייר והעברתי קדימה. הצמיג חדש , אבל בן 10 , בקשתי להחליף הצמיגאי חושב כמוני , דיבר על התגפרות וכל מיני מושגים שכאלו.

(לקחתי לשם סיני ב200)

קראתי קצת , אבל לא ממש הבנתי , הגומי ממש מתפרק וניהיה פריך?

פורסם
דיבר על התגפרות
הצמיג בן עשר, אולי הוא התכוון להתפגרות? :lol:

אין קשר לגיפור בכלל (תהליך כימי של שינוי תכונות גומי).

גם אם אין בצמיג סדקים או סימני בלאי אחרים אני לא הייתי מרגיש בטוח לנסוע עם גלגל ספייר בן עשר. זה לא שהוא אוחסן בתנאים אופטימיליים בעשר השנים האחרונות. הרכב חונה בשמש, הטמפ' עולה ויורדת וכו'. תחליף ומקסימום עוד 10 שנים תחליף שוב (-:

פורסם

הייתי באותו סיפור

הצמיגאי אמר שעדיף להשאיר את הצמיג שהגיע עם האוטו ב2007

מאשר לקחת צמיג מהזוג שהחלפתי (כי הם קרובים לסוף חייהם והוא נראה במצב מעולה)

קצת הפתיע אותי...

פורסם

חוסר מקצועיות של הצמיגאי. כבר הוכיחו שצמיג ישן מאוד, מעל 7 שנים, שנראה טוב מתפרק כי לא ניתן לראות את היחלשות החומר ברמה הכימית.

גם מה שאתה משאיר במקרה זה עבר את סוף חייו בהרבה.

הזול עולה ביוקר

פורסם

הוא בטח התכוון להתפוררות, לא להתגפרות :-) . הספייר יכול לשכב בלי שימוש גם 20 שנה. הבעיה תהיה ביום שבו הוא יפגוש את הכביש ואוויר העולם. חוסר אחריות לנסוע על צמיג כזה. למה לסכן את החיים ולחסוך עליהם 400 שקלים?

פורסם

א. זה נועד לכמה עשרות קילומטרים...

ב. איך שאני מכיר אותי אני לא אתקן את הספייר אם לא יהיה הכרח... פוץ... מה לעשות

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לגבי צמיגים בכללי, יש מספיק מידע ובאחד השרשורים מסרתי לינקים ומידע מדוייק.

על פי התקנים האמריקאים למשל, צמיג שגילו עד 10 שנים, תקין לשימוש כל עוד אין פה פגם או פגע או כזה אחר אשר פוסל אותו לשימוש.

אין קשר בין מדינות כי לא רק בישראל חם, מיתוס שלא ברור מהיכן נלקח.

לפיכך, הצמיג שלך בהגיעו לגיל 10, יש להחליפו, למען הבטיחות שלך ושל המשפחה שלך.

יש מידע מדוייק ברשת, כדאי לחפש.

פורסם
לא בטיחותי בכלל.

הצמיג הזה בטון.

אתה מוזמן לבדוק את הצמיג הרזרבי ברכבי שלעולם לא נסע ותגלה שהוא לא בטון אלא רך כמו צמיג חדש וגם נראה ככה.

יישנם גופים מוכרים בארצות הברית שטוענים שצמיג בין 10 שנים יכול לשמש כצמיג לשעת חירום אחרים טוענים ל-7 שנים או בקיצור תלוי את מי אתה שואל ואיזה מחקרים קראת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...