Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעידכן את האפליקציה במכשירי אנדרואיד כנראה שם לב לאופציה החדשה של יצירת סטטוס עם תמונה או סרטון שייעלמו אחרי 24 שעות. לכול הרוחות מי צריך את האופציה הזו שרק מפריעה לעיניים ? השאלה היותר חשובה מה מסתתר מאחורי העידכון ?

אני לא יודע אם שמתם לב גם שליחת תמונה מהגלריה/תמונות באנדרואיד נהפכה לתהליך מסורבל של 4 או 5 לחיצות לעומת 2 לחיצות בעבר.

למה הורסים את האפליקציה ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לשמוע.

אין לי אותה כבר יותר משנה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בימיה הראשונים היא הייתה מוצלחת ב 2009 תור תחליף חינמי ל SMS. מאז שנקנתה על ידי FACEBOOK ב 2014 הפכה להיות פח זבל אמיתי.

מומלץ להפטר ממנה ולעבור לדברים מעודכנים יותר

פורסם

אמרתי ואגיד שוב

מתי יעיפו את השיחות הקוליות שיהיו בכפתור אחר.. ושיחות רגילות שיקושרו מהואטספ.

פורסם (נערך)

זה נסיון נואש להתחרות בסטורי של סנפצאט

מרבית הנוער היום להבנתי חושב שפייסבוק זה אתר לזקנים (של ההורים שלהם)

בנוסף בניגוד לדור המבוגר שאוהב לשמור דברים הנוער היום מבין שעדיף לצמצם היסטוריה כדי שכמה שפחות דברים יופיעו עליך בחיפוש בעתיד

-> סנפ-צאט היום היא הדבר הלוהט

פייסבוק(+אינסטגרם +ואטצאפ שבבעלותם) עושים הכל כדי להרוס את הפלטפורמה לזקנים (אנחנו) ומצ שני הצעירים לא באים

->-> הרס לכולם...

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

הטאב של הסטטוס הוא אחד המיותרים, אין ספק. אפשר לומר שצריך חלופות עד מחר ; עובדתית המשפחה/קולגות לעבודה/חברים שלכם עדיין בוואצאפ, וזה מה שמכריח את רובנו להתקע עם האפליקציה הבינונית הזו. אני כבר עייפתי מלנסות ולטרנספר אנשים לטלגרם/סיגנל.

אולי ביום בו ספקיות הסלולר בישראל יתמכו ב RCS ניתן יהיה לחזור ולסמס (גם ברמה קבוצתית) כמו בימים הטובים ע"ג הרשת הסלולרית מבלי לחשוף את המידע ה"רגיש" בפני מפתחי האפליקציות (ובתקווה גם שללא עלויות אסטרונומיות).

מתי יעיפו את השיחות הקוליות שיהיו בכפתור אחר

כבר פתרו את זה (בערך) - אצלי לפחות ברגע שנוגעים בטעות בכפתור השיחה קופץ פופאפ שמציע שיחת וידאו/קול ואז נמנעים מהמבוכה של לחייג למישו בטעות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לא רואה הבדל בשליחת התמונות והטאב של הסטעוס מעניין לי את ה#/ השמאלי אז פשוט לא מתייחס לקיומו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תעברו לטלגרם by far טובה יותר.

Sent from my LG-H960

במה היא יותר טובה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תלוי מה נחשב אצלך קליק ומה לא.

1. בחירת תמונה מאוסף התמונות.

2. בחירה בשיתוף.

3. בחירה בוואטסאפ.

4. בחירה באיש קשר.

5. בחירה באישור "V".

6. הוספת כיתוב לתמונה כן/לא ואז לשלוח.

וואלה טעיתי 6 קליקים.

פורסם
לא רואה הבדל בשליחת התמונות והטאב של הסטעוס מעניין לי את ה#/ השמאלי אז פשוט לא מתייחס לקיומו.

אז אתה לא זוכר מה היה לפני 6 חודשים. למעשה השינוי לרעה היה לפני מספר חודשים.

פורסם

כשהאנשים שאני מדבר איתם ישתמשו באפליקציה אחרת, גם אני אעשה את זה. אין לי יכולת לעבור לטלגרם ולדבר עם עצמי.

• תוכן חדש...