Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעדכונים שדומים לסנפצאט, והוי הכחול והנראה לאחרונה, בקרוב יהיה עדכון שיעדכן כל איש קשר איפה המיקום שלו. כמובן שזה יהיה ניתן לביטול כמו שאר התכונות אבל עדיין..

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לא מעט מתחרים ואפילו אפליקציות open source עם תקשורת מאובטחת, בלי מידע שעובר דרך צד שלישי (יענו, שום דבר לא מגיע לתמנון של פייסבוק).

אבל לך תילחם בעדר.

אפילו במשפחה המצומצמת שלי לא הצלחנו להזיז מווצאבוק לשום תחליף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תלוי מה נחשב אצלך קליק ומה לא.

1. בחירת תמונה מאוסף התמונות.

2. בחירה בשיתוף.

3. בחירה בוואטסאפ.

4. בחירה באיש קשר.

5. בחירה באישור "V".

6. הוספת כיתוב לתמונה כן/לא ואז לשלוח.

וואלה טעיתי 6 קליקים.

סבבה

לא התייחסתי לבחירת תמונה ושיתוף.

מתקן, אני מבצע בדיוק את אותן לחיצות כמו בגירסא הקודמת והקודמות לה.

פורסם

איך זה היה מקודם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
במה היא יותר טובה?

*השמדה עצמית של החשבון אחרי אי שימוש לפרק זמן שאתה מגדיר.

*השמדה עצמית של צ'אטים.

*passcode עבור צ'אטים/קבוצות

וזהו בגדול. אה, ופאפא פוטין שעובר על כל הצ'אטים בזמנו הפנוי (לחובבי הקונספרציות).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לא תודה. מעדיף את פאפא צוקרברג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בימיה הראשונים היא הייתה מוצלחת ב 2009 תור תחליף חינמי ל SMS. מאז שנקנתה על ידי FACEBOOK ב 2014 הפכה להיות פח זבל אמיתי.

מומלץ להפטר ממנה ולעבור לדברים מעודכנים יותר

איי איי איי... אני זוכר שראיתי את האפליקציה בפעם הראשונה שעוד היא הייתה 0.99 דולר.. זהב אמיתי. ממשק פשוט, קצר וקולע.

היום הכל זה תחרות ועדכונים מפגרים בין לבין.

פורסם
3-4 קליקים למיטב זיכרוני.

לא רואה על מה אפשר לוותר,אני שולח לא מעט תמונות בוואטס אפ,לי אישית לא מפריע,זה הכול זה מאוד פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא נכון.

אצלי זה בדיוק אותו דבר.

כל מה שתגיד או תעשה לא ישנה את זה.

אצלך אולי מערכת הפעלה שונה או שהשתמשת בקיצור כלשהו, לא יודע.

פורסם
במה היא יותר טובה?

תמיכה בבוטים .

הצפנה מקצה לקצה.

לא צריך מס טלפון על מנת להצטרף לקבוצה.

קוד פתוח.

תמיכה בקבוצות ללא מכסת משתמשים.

העלאת כל סוגי הקבצים עד 2 GB.

פורסם
יש לא מעט מתחרים ואפילו אפליקציות open source עם תקשורת מאובטחת, בלי מידע שעובר דרך צד שלישי (יענו, שום דבר לא מגיע לתמנון של פייסבוק).

אבל לך תילחם בעדר.

אפילו במשפחה המצומצמת שלי לא הצלחנו להזיז מווצאבוק לשום תחליף.

אני מחפש כבר הרבה זמן תחליף טוב

אתה יכול לציין כמה מהתחליפים הטובים שנתקלת בהם ? מאובטחים, open source ובלי לעבור דרך צד שלישי ?

פורסם
אז אתה לא זוכר מה היה לפני 6 חודשים. למעשה השינוי לרעה היה לפני מספר חודשים.

נכון שבגילי הזיכרון כבר לא משהו אבל אני עדיין רחוק מאוד מלשכוח מה היה לפני 6 חודשים.

אולי בגלל שאתה משתמש באייפון?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...