Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש למשפחה צעירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח להמלצתכם ביחס לרכישת רכב חדש משפחתי למשפחה צעירה (3 נפשות בקרוב...), בתקציב של 100-130 אש"ח. רכב בטיחותי ואמין (אין צורך ברכב גדול יתר על המידה).

השימוש העיקרי (והכמעט מוחלט) יהיה בנסיעות עירוניות ("לעבודה וחזרה" שכזה).

אגב, אני יודע שבימים אלו מתקיים מבצע של חבר עם פורד ומאזדה - ככל שישנה המלצה רלוונטית בהקשר זה אשמח לשמוע גם כן. ובאותה הזדמנות, בבעלותי כיום פורד פיאסטה - האם ידוע לכם האם דלק מוטורס עורכת טרייד אין במחיר מחירון בקשר עם רכישת רכב חדש ממנה?

תודה מראש לכולם!

פורסם

אם אתם 3 נפשות אז אני מניח שיש לכם ילד אחד. אם אין תוכניות להתרחבות בקרוב (או משהו שהבגאז' של סופר מיני לא יכול להתמודד איתו), אז הייתי בוחר בהונדה ג'אז. קומפקטית יחסית מבחוץ, אבל מאוד מרווחת מבפנים, אמינה, חסכונית, בטיחותית (גם אקטיבית וגם פאסיבית). המנוע לא חזק במיוחד, אבל בנסיעה שרובה עירונית זה פחות מפריע. התקציב שלך חולש גם על גרסת האלגנס הבכירה ביותר, אבל ההבדלים בינה לבין הקומפורט האמצעית לא גדולים בכלל, ולדעתי בכל אופן לא מצדיקים הפרש של 13K.

פורסם

מה הק"מ השנתי הצפוי? אם נוסעים הרבה מאוד בעיר אז אולי שווה לשקול רכב היברידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. טרייד-אין במחיר מחירון הוא (כמעט) תמיד חלופת הנחה - ולכן לא מאמין שתקבל הטבה כזאת במסגרת מבצע חבר, ובהתחשב במדיניותה הכללית של דלק מוטורס כנראה שגם לא ביום יום.

2. מכונית שתענה יפה על דרישותיך היא היונדאי איוניק ההברידית המגיעה עם מערכות בטיחות אקטיביות, וגם חסכונית מאד בגלל היותה הברידית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם!

אני מעוניין ברכב בגודל ׳משפחתי׳ (לרבות, כמו שציינת, בגאז׳ גדול) ולכן פחות בכיוון של הג׳אז...

הק״מ השנתי לא אמור להיות יותר מ-6-7K בממוצע לכל היותר (מאוד נמוך, אני יודע), אם כי עדיין הייתי מעוניין במנוע חזק באופן יחסי (לא משהו שיקרטע אם אחליט לעלות לירושלים...). אני אבדוק בהקשר הזה גם את היונדאי ההיברידית שהצעתם - תודה!

בנוגע לטרייד אין, בדקתי את הנושא היום ואכן לא רלוונטי (ולכן גם העדיפות שהייתה לי במקור לפורד ירדה לחלוטין מהשולחן ואני פתוח כעת לגמרי).

האם יש הצעות לרכבים מומלצים נוספים (כאמור, משפחתי עם בגאז׳ גדול, בסדר גודל של 100-130 אש״ח)?

פורסם

אין דבר כזה רכב שמקרטע בעליות לירושלים, יש רכבים שיהיה להם אולי יותר קל לעלות את העליות, אבל אין דבר כזה רכב שיקרטע. גם סוזוקי אלטו אוטומטית תצלח את המשימה בהצלחה ללא ספק. אולי לאט יותר מאיזו סופרב 2.0TSI או מאזדה 6 2.5, אבל היא תעלה את העליות ולא תתקע. אנחנו לא בשנות ה-80.

לנוכח הדרישות שלך לצריכת הדלק, אין חשיבות להייבריד או לדיזל, אם כי דיזל עם ק"מ נמוך אחרי כמה שנים תוכל להימכר במחיר יפה מאוד ובקלות, אז אולי הייתי שוקל אופציה של דיזל.

לטעמי, אם ניתן, הייתי דוחה את הרכישה במעט. צריכים להגיע דגמים חדשים כמו סיביק עם מנוע טורבו בנזין, מגאן IV, סיאט לאון מתוחת פנים וכו'. אני הייתי שם עין על דגמי סטיישן, לדעתי למשפחה זה פרקטי מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בסביבות 100 אלף שקלים נמכרים מליסינג 0 קילומטרים קיה פורטה או סיד סטיישן. עסקה משתלמת ביותר למשפחתית חדשה ( הנחה גדולה ממחיר רשמי של היבואן ). חסרון - נרשמת יד שניה עם רישום ליסינג ואחריות ל 3 שנים ( אם קונים מיבואן מקבלים 3+4 שנות אחריות, מלאה ל 3 שנים ). עדיין, מי שמתכוון להחזיק ברכב כ 5 שנים - שווה ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בסביבות 100 אלף שקלים נמכרים מליסינג 0 קילומטרים קיה פורטה או סיד סטיישן. עסקה משתלמת ביותר למשפחתית חדשה ( הנחה גדולה ממחיר רשמי של היבואן ). חסרון - נרשמת יד שניה עם רישום ליסינג ואחריות ל 3 שנים ( אם קונים מיבואן מקבלים 3+4 שנות אחריות, מלאה ל 3 שנים ). עדיין, מי שמתכוון להחזיק ברכב כ 5 שנים - שווה ביותר.

מסכים ש-0 ק"מ משתלם למי שמתכנן להחזיק ברכב לפרק זמן כזה 'שסופג' את ירידת הערך. יחד עם זאת, אם אתה מתכנן להחזיק ברכב לפרק זמן סטנדרטי יותר קצר זה יוצא קצת פחות משתלם בסופו של דבר (בטח אם הולכים על רכבים כמו אלו של קיה שציינת, שיש כל כך הרבה מהם יד ראשונה בשוק המשומשות כי הציבור מאוהב בהם).

• תוכן חדש...