Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתתי לינק לאתר של המקום. זה התפריט שמופיע. נניח ואתה צודק. שהבירה עולה עוד 3 שקלים. מבחינתי בבילוי של פעם ב... זה לא משנה. לא מכאן יתחיל הצדק החברתי. כבר בבית היית יכול לראות שהמחירים יקרים או לא.

יש מחיר לחצי ויש מחיר לליטר

מה אדוני רוצה לשתות? חצי או ליטר? כי המחיר מופיע בתפריט בברור. כל "קומבינה" אחרת של להביא לך עוד כוס זה כבר התחכמות. אולי בכלל פעם הבאה תביא את הבירה מהבית? או מהקיוסק ליד? למה לא בעצם?

אני מזמין לפי התפריט ומשלם לפי המחיר שמופיע שם. לא מתחיל לעשות "קומבינות" ולתפור קומבינציות או אפשרויות שלא מופיעות שם.

עריכה אחרונה על ידי AssafO

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
http://www.dublin-pub.co.il/menu.html

לכל עסק יש תוכנית עסקית. גם לפאבים ולמסעדות יש.

שילמת בערך 74 ש"ח וזה לגטימי. אני לא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לשבת קרוב לשעתיים על חצי ליטר בירה בלי לסיים את הכוס. בבר ידאגו להוציא לך קצת בוטנים או חמוצים שיגרמו לך להיות צמא ולהזמין עוד. אבל גם אם נניח וישבת כל השעתיים על בירה אחת וצ'יפס אז זה בסדר, זו זכותך ולא מאמין שמישהו יגיד לך משהו.

יש מקומות אחרים שמראש מגדירים מינימום הזמנה וזה מה שטרנספורטר מנסה להסביר. מראש בכניסה אומרים לך שיש מינימום של X ש"ח לבן אדם. מבחינתם גם תיכנס , תשב על כוס מי ברז במשך שעתיים ותהנה מ"האווירה" אבל עדיין תשלם את המינימום שנקבע מראש.

כל מקום והתכנית העסקית.

פותח השרשור הסתכל על התפריט וראה שמופיע שם חצי ליטר הוגרדן ב 39 ש"ח. הוא ראה גם שמופיע ליטר הוגרדן ב 66 ש"ח. אז הוא ניסה להתחכם ולבקש מהמלצרית ליטר הוגרדן ועוד כוס ריקה שזה בעצם שווה ל 2 חצאי הוגרדן ב 33 ש"ח.

דווקא התפריט של המקום מופיע באינטרנט. הוא לא סודי. אפשר לראות לפני שמגיעים לשם. אם זה לא מתאים למישהו אז פשוט מצביעים ברגליים והולכים למקום אחר.

אסף

בירקרק חידשת לי

במואדם זה הבאר מנסה לדפוק אותי כאילו שאוציא עוד כסף, זה לגיטימי

לא לגיטימי אם אני מנסה לחסוך ולא להוציא יותר מדי.

אין לי בעיה עם המוכחל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא אני לא מבין את הפרדוקס.

כי בעל הבית לא חייב לאפשר לי לדפוק אותו.

הוא מוכן שאני אזמין צ'יפס ב-20 שח, המבורגר ב 68 שח, בקבוק קולה ב 14 שח

אבל הוא לא מוכן שנשתה 4 אנשים כוס בירה אחת.

עניין של עקרון שלו. כנראה בגלל שבנאדם ששותה בירה - יכול להסתפק בזה.

אבל בנאדם שאוכל ציפס, כנראה יזמין גם קולה או עוד ציפס, או אדממה או כל דבר אחר ליד.

בסדר, לא מצפה ממך להבין מה לא בסדר בלדפוק את המקום, אתה משקף אופי ישראלי מסויים שכל החיים ניסיתי להרחיק מהעסקים שניהלתי.

ישה משקף את האופי שאתה מתאר?

Say-What-meme-43580.jpg

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לא אני לא מבין את הפרדוקס.

כי בעל הבית לא חייב לאפשר לי לדפוק אותו.

הוא מוכן שאני אזמין צ'יפס ב-20 שח, המבורגר ב 68 שח, בקבוק קולה ב 14 שח

אבל הוא לא מוכן שנשתה 4 אנשים כוס בירה אחת.

עניין של עקרון שלו. כנראה בגלל שבנאדם ששותה בירה - יכול להסתפק בזה.

אבל בנאדם שאוכל ציפס, כנראה יזמין גם קולה או עוד ציפס, או אדממה או כל דבר אחר ליד.

בסדר, לא מצפה ממך להבין מה לא בסדר בלדפוק את המקום, אתה משקף אופי ישראלי מסויים שכל החיים ניסיתי להרחיק מהעסקים שניהלתי.

פעם אחר פעם

אתה תוקף אותי אישית בלי שיש לך מושג קלוש מי אני ומה אני.

כנראה שהפוסל במומו פוסל.

אם אין מינימום הזמנה מה איכפת לבעל הבית אם אני שופך את הבירה למחשוף של המלצרית או לע(ציץ ) או לכוס (מלשון ספל )של החברה.

אתן לך דוגמה

אני אוהב סלט יווני

במסעדה אתה מקבל פיילה מספיקה לשני סועדים בכיף

תמיד הביאו צלחת נוספת ריקה לזוגתי, מבלי לבקש .

אהה

מכיר את המושג דוגיבג

למה לאפשר לי לקחת את מחצית המנה שלא סיימתי הביתה?

תנסה להקיש מכך לנושא שלנו

מקווה שתצליח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה משקף את האופי שאתה מתאר?

[ATTACH=CONFIG]483230[/ATTACH]

download (1).jpg

מבוסס על שרה אמיתית

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בירקרק חידשת לי

במואדם זה הבאר מנסה לדפוק אותי כאילו שאוציא עוד כסף, זה לגיטימי

לא לגיטימי אם אני מנסה לחסוך ולא להוציא יותר מדי.

אין לי בעיה עם המוכחל

אף אחד לא מנסה לדפוק אותך.

כשאני מגיע למסעדה ומזמין בקבוק יין , לפני שאני פותח את התפריט אני שואל אם יש לחם הבית, זיתים, שום, שיהיה לי בקטנה ליד היין.

למה? כי אתה שותה אלכוהול ורוצה משהו קטן ליד, לפני שתתחיל לדחוף קרפציו ואנטריקוט ופטה כבד.

אז כשיש מקומות שמגדילים ראש ונותנים לך בוטנים \ חמוצים \ זיתים \ חומוס על חשבונם, אתה חייב לקחת את זה לכיוון של "באו לדפוק אותי" ?

מתי אתה כן מרוצה אני לא מבין?

אני מעריך ברמן שמוציא לי את הדברים האלה ואפילו רואה שסיימתי אותם וממלא שוב.

אם לא מתאים לי אני לא אגע בזה.

אתה חייב להבין שכולם רוצים לחסוך בסופו של דבר ואף אחד לא יוצא מהבית כדי לזרוק שטרות על הרצפה ולהשאיר לבעל המקום.

אבל זה שאני רוצה לחסוך לא אומר שאני צריך לנסות בכל מחיר לדפוק את המערכת ולחפש להיות לקוח חמדן וגרידי.

מי שרוצה לחסוך לא חייב לשבת במקום X

לא חייב להזמין 4 כוסות בירה, יכול להזמין כוס אחת.

אבל כל ההתעסקות ההזויה הזאת ב"בוא ננסה להתחכם ולדפוק את המקום ב 3 שקל"

באמת- פשוט הזוי, לא מכבד אף אחד מהצדדים, ואני בטוח (או מקווה לפחות) שאם הוא היה יושב עם בחורה הוא לא היה מתנהג ככה כי הוא היה יודע שהיא תזדעזע מהגישה הזו.

אז למה להתנהג ככה כשאתה עם חברים ?

אז תחזור הבייתה בהרגשה של "דפקתי את המקום ואת המלצרית, חסכתי 3 שקל". זה מה שיתן לך לסגור את המשכנתא?

עדיף שתעשה פרסה בכניסה, שב במקום עם תפריט יותר זול ותזמין מה שהמקום מאפשר ותשלם פחות.

פורסם (נערך)
פעם אחר פעם

אתה תוקף אותי אישית בלי שיש לך מושג קלוש מי אני ומה אני.

כנראה שהפוסל במומו פוסל.

אם אין מינימום הזמנה מה איכפת לבעל הבית אם אני שופך את הבירה למחשוף של המלצרית או לע(ציץ ) או לכוס (מלשון ספל )של החברה.

אתן לך דוגמה

אני אוהב סלט יווני

במסעדה אתה מקבל פיילה מספיקה לשני סועדים בכיף

תמיד הביאו צלחת נוספת ריקה לזוגתי, מבלי לבקש .

אהה

מכיר את המושג דוגיבג

למה לאפשר לי לקחת את מחצית המנה שלא סיימתי הביתה?

תנסה להקיש מכך לנושא שלנו

מקווה שתצליח

אני קורא את התגובות שלך ומנסה להבין באיזה גיל ניסיתי להתחכם ככה כדי לצאת צודק.

17\18 ? כשחיכינו לגיוס והשתעממנו בלילות והיינו יושבים בפאבים ומחפשים טעויות בתפריט כדי להעביר את הזמן ?

לא יודע, מצטער. אני לא נתקל בזה בגלל זה קשה לי להבין.

אתה מספר כאן שישבת במסעדה והזמנת סלט ובגלל שהמלצרית הגדילה ראש היא נתנה לך עוד צלחת. נו ו ?

כשאתה מזמין קולה ויושבים איתך עוד כמה חברים המלצרית מביאה 3 כוסות כדי שתתחלקו ?

כמו שאסף הסביר לך כבר 5 או 50 פעמים

בעל המקום לא מציב מינימום הזמנה בכניסה כי כשהוא בנה את התפריט ותימחר אותו הוא ידע שיש אפשרות שתבוא ותשב על כוס בירה ששווה 38 שקל

הוא גם ידע שאתה יכול לבוא לשבת על ציפס וקולה ולשלם 34 שקל

והוא ידע שיש אפשרות שתבוא לאכול המבורגר, תוסיף קולה, ואז יבוא לך גם בירה ותגיע קרוב ל 100 שקל.

סביר להניח שבכל התרחישים האלה זה בסדר מבחינת הריווחיות שלו על השולחן.

אבל ברגע שהמחיר של הכוס בירה נהפך ל 15 שקל, זה כבר לא ריווחי. אחרת הוא היה רושם בתפריט שליש בירה ב-15.

אין לו עניין למכור את הכוס ב 15

לכן הוא שם את המגבלה על החלוקה של הליטר בירה.

זה בדיוק כמו אותם מתחכמים שרואים בסופר מבצע "קנה ב-100 ש"ח וקבל X במחיר מוזל מאוד"

מגיעים לחשבון של 50 ש"ח ובאים לקופה "אני קניתי ב-50 כי זה מה שאני צריך לבית, אתם לא יוכלים להכריח אותי לקנות ב 100. תפסיקו לעשוק את הלקוחות!! אה ותתנו לי את מה שמקבל מי שקונה ב-100"

בדיוק ככה זה נראה

"בוא ננסח מחדש את הכללים של המקום כדי שיתאימו לי כי אני הלקוח ואם לא אני אכתוב פוסט נגד המקום"

נתתי לינק לאתר של המקום. זה התפריט שמופיע. נניח ואתה צודק. שהבירה עולה עוד 3 שקלים. מבחינתי בבילוי של פעם ב... זה לא משנה. לא מכאן יתחיל הצדק החברתי. כבר בבית היית יכול לראות שהמחירים יקרים או לא.

יש מחיר לחצי ויש מחיר לליטר

מה אדוני רוצה לשתות? חצי או ליטר? כי המחיר מופיע בתפריט בברור. כל "קומבינה" אחרת של להביא לך עוד כוס זה כבר התחכמות. אולי בכלל פעם הבאה תביא את הבירה מהבית? או מהקיוסק ליד? למה לא בעצם?

אני מזמין לפי התפריט ומשלם לפי המחיר שמופיע שם. לא מתחיל לעשות "קומבינות" ולתפור קומבינציות או אפשרויות שלא מופיעות שם.

הזוי.... 17 עמודים מתעסקים בלמה זה מוצדק לעקוף את נהלי המקום כדי לחסוך 3 ש"ח ורק בנאדם אחד בא ואומר "אומרים לי לשלם X אני משלם X בלי לשחק משחקים"

אף אחד חוץ ממך לא חושב שמגיעים למסעדה וצריך לשלם את מה שרשום בתפריט. אין מילים.

אולי נתחיל לצאת למסעדות ולשלם "כפי יכולתך", מה שנראה לי בסדר נשלם, מה שלא לא, כי לא מתאים שבעל המקום החמדן ידפוק אותי"

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

הזוי.... 17 עמודים מתעסקים בלמה זה מוצדק לעקוף את נהלי המקום כדי לחסוך 3 ש"ח ורק בנאדם אחד בא ואומר "אומרים לי לשלם X אני משלם X בלי לשחק משחקים"

***אף אחד חוץ ממך לא חושב שמגיעים למסעדה וצריך לשלם את מה שרשום בתפריט***. אין מילים.

וואו, אתה סובל מתסמונת *קשה* של קריאה סלקטיבית.

מה שאתה רושם כאן זה כבר לא סתם עיוות או פרשנות, אלא ממש שקר...!

לא אצטט כאן את כל מי שרשם דברים שמפריכים את הציטוט שלך (ניר, סלואורייד, אני, ...), אבל מי שבאמת קרא את השרשור כנראה מבין מספיק טוב במה מדובר. יש אנשים שלא מסכימים אבל לפחות נותנים כבוד מינימלי של קריאת התוכן של הצד השני, ויש אנשים שפשוט יורים באוטומט. לפני שאתה יורה באוטומט תחזור שני עמודים אחורה, תקרא שוב, ואולי הפעם כן תרד מהעץ ותחזור בך כי זה כבר נהיה ממש אבסורד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
http://www.dublin-pub.co.il/menu.html

. בבר ידאגו להוציא לך קצת בוטנים או חמוצים שיגרמו לך להיות צמא ולהזמין עוד.

אסף

הגדלתי לך בשקל ותשעים. זה לגיטימי? הם לא עושים זאת מאהבת מרדכי אלא כדי להגדיל את הכנסות העסק.

ואת זה כתב מי שמחזיק בדעה שלך ושיבחת והיללת אותו

ופות"ש מנסה הפוך.

אני קורא את התגובות שלך ומנסה להבין באיזה גיל ניסיתי להתחכם ככה כדי לצאת צודק.

17\18 ? כשחיכינו לגיוס והשתעממנו בלילות והיינו יושבים בפאבים ומחפשים טעויות בתפריט כדי להעביר את הזמן ?

לא יודע, מצטער. אני לא נתקל בזה בגלל זה קשה לי להבין.

אתה מספר כאן שישבת במסעדה והזמנת סלט ובגלל שהמלצרית הגדילה ראש היא נתנה לך עוד צלחת. נו ו ?

כשאתה מזמין קולה ויושבים איתך עוד כמה חברים המלצרית מביאה 3 כוסות כדי שתתחלקו ?

יש גבול לשטויות שבן אדם אחד יכול לכתוב גם אם הוא כותב זאת ב 3 לפנות בוקר.

מי שמנסה להסביר לכולם שהוא צודק והם טועים זה אתה.

אני אתרגם לך את המשפט המוכחל לסיטואציה של פות"ש. כי כנראה הפטה עלה לך לראש.

הזמין ליטר = הפיילה של הסלט היווני כי בהזמנה של ליטר הם מרוויחים ובלשונך

"סביר להניח שבכל התרחישים האלה זה בסדר מבחינת הריווחיות שלו על השולחן."

קיבל 2 כוסות. = הצלחת הנוספת למה? כי כבר הרוויח על השולחן.

מי שיזמין במסעדה בקבוק ליטר וחצי / שני ליטר יקבל מספר כוסות.

עזוב מסעדה

במזנון של תחנת דלק.

ובזה אסיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתמול היה יום קשה.

קשה מאוד.

הזדמנתי אתמול בלילה לשוק אוכל חדש באלנבי (פינת שד' רוטשילד).

עשר בלילה, מוזיקה עם DJ, מלא צעירים וצעירות (ופחות צעירים כמו עבדכם הנאמן) כל הדוכנים עובדים בשצף-קצף ודוכן הבירה מוכר 10 סוגי בירה מהחבית (בכוסות חד פעמיות של לדעתי 330-350 ב....10 ש"ח לכוס וצייסר ב 5 ש"ח.

אווירה מגניבה עם אחלה ווייב באויר.

אז יצאתי בזחילה אחרי 4 כוסות גולדסטאר החדשה (10%) ו 4 צייסרים ג'יימסון.

וזה עוד אחרי יום שבצהריים עשיתי סדנאת טעימות וויסקי(ואכלתי המבורגר מיט בר לעיסקית והמבורגר "אמריקן בורגרס" בערב:lol:

וזה רק מוכיח שאוירה וגרוב וכל העניין הזה לא ממש מחייב מחירי פרמיום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז זהו שלא. יש מחיר לבקבוק, יש מחיר לשישיה.

אתה כלקוח תחליט אם בא לך בקבוק או שישי, אבל אתה לא יכול לדרוש לקנות בקבוק אחד במחיר שבו מוכרים בקבוק בשישיה.

המקום (הבר) יכול לאכוף מה שבא לו כדי שלא ינצלו את המבצעים שלו לרעה. יש הרבה בני 18-20 שמגיעים לבר במטרה לנצל את המקום, לשתות כמה שיותר, לשלם כמה שפחות. בעל המקום לא יעמוד בכניסה ויתחיל לעשות אבחנה בין האנשים.

יש נהלים במקום והמטרה שלהם שהמקום לא יפסיד והלקוח עדיין יוכל להנות ממחיר טוב. זה הכל.

אנא קרא שוב.

פורסם (נערך)
אתמול היה יום קשה.

קשה מאוד.

הזדמנתי אתמול בלילה לשוק אוכל חדש באלנבי (פינת שד' רוטשילד).

עשר בלילה, מוזיקה עם DJ, מלא צעירים וצעירות (ופחות צעירים כמו עבדכם הנאמן) כל הדוכנים עובדים בשצף-קצף ודוכן הבירה מוכר 10 סוגי בירה מהחבית (בכוסות חד פעמיות של לדעתי 330-350 ב....10 ש"ח לכוס וצייסר ב 5 ש"ח.

אווירה מגניבה עם אחלה ווייב באויר.

אז יצאתי בזחילה אחרי 4 כוסות גולדסטאר החדשה (10%) ו 4 צייסרים ג'יימסון.

וזה עוד אחרי יום שבצהריים עשיתי סדנאת טעימות וויסקי(ואכלתי המבורגר מיט בר לעיסקית והמבורגר "אמריקן בורגרס" בערב[emoji38]

וזה רק מוכיח שאוירה וגרוב וכל העניין הזה לא ממש מחייב מחירי פרמיום.

הלכתי לשם אחרי שקראתי שהוא נפתח במאקו. נכנס מלא התרגשות להמבורגרים ונודלס וגם גלידה.

5 שיפוציניקים מדברים על אורך קורה מסתכלים עליי במבט רחום, "הדוכן היחיד שפתוח זה הנודלס בכניסה" הם אומרים לי.

יוצא החוצה רואה 7 היפסטרים אוכלים נודלס וכנראה מסבירים אחד לשני שזה טעמים של סמטה ביפן.

מקלל את העיר הזו פעם שלישית באותו יום והולך לויטרינה.

תגיד יא באגירה, השוק שווה והאוכל טוב או שזה כמו שרונה כזה? מלכדות של אנשים לא גרים בתל אביב.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דוכן הנודלס נראה סבבה, כנל ההמבורגרים (רק המבורגר שלישי באותו יום???) חנות הירקות הייתה שוממה (מי קונה ירקות באמצע מסיבה ב 11 בלילה?), דוכן האלכוהול מגניב.

דוכן הגלידות מעוצב פצצה!

תכלס, שום דבר מיוחד, הרבה יותר קטן משרונה.

b3b2ac8b105986abea4f3c3e6492a256.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...