Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה

לפי הפוסט הזה אתה לא אמור להחזיק בבית בקבוק מואט אלא בקבוק של שמפניה שמוכרים ב 19.90 בשופרסל

אז לא הבנת כלום!

אדגים בעזרת מכוניות (פורום רכב או לא?), אין לי שום בעיה עם מי שמוציא מליון ש"ח על מרצדס.

אין לי שום בעיה עם מי שמוציא 50 אלף ש"ח על אלטו.

אבל להווציא 300 אלף ש"ח על אלטו ולהתחיל להסביר על הערך המוסף של האלטו, כמובן שזו זכותו, רק שזה מגוחך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגירה

לפי הפוסט הזה אתה לא אמור להחזיק בבית בקבוק מואט אלא בקבוק של שמפניה שמוכרים ב 19.90 בשופרסל

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

לסיכום, הוכחת שאתה לא מבין או מתעלם מטענת השרשור המקורית.

אתה טוען "יש הצדקה למוצרי פרימיום", ונותן בתור דוגמא מסעדות ומכוניות כמו מרצדס ופורשה. זה ברור, השרשור לא עוסק במוצרי פרימיום.

כטבעם של שרשורים גם פה הטענה הראשית הלכה לאיבוד. 42 שח לחצי ליטר בירה זה מחיר מופרע, ומי שמשלם אותו הוא בהכרח צרכן לא נבון. קפוץ לעשרות ברים בת"א במיקומים עם דמי השכירות הגבוהים ביותר ועד 21-21:30 תקבל 1+1 על כל הבר, וגם אחרי המחירים נעים סביב 31-34 לחצי ליטר. לפני שאתה מעלה טענה שאלו "ברים של סטודנטים שצועקים ומשתכרים"- תחסוך.

אח"כ אתה טוען שגם אם התמחור יקר ללא הצדקה, זה סה"כ "עוד כמה שקלים"- שוב, זו חוסר הבנה. לא מדובר בכמה שקלים, אלא ב25% יותר.

לגבי הטענה שלקוח קצה צריך להבין בניהול והעמסת עלויות- אין טעם בכלל להיכנס לזה מרוב שזה תלוש.

פורסם

הכי חשוב שמסה זה קלאסה...אין שם בני נוער שצועקים ורבים...:roll::roll::roll:

טהוניה רובל נפצעה בקטטה

הדוגמנית וזוכת "האח הגדול" טהוניה רובל נפצעה בראשה לאחר שנזרקה עליה כוס במהלך קטטה בין כמה אנשים במסעדת מסה בתל אביב. היא הועברה לטיפול באיכילוב במצב קל, ושוחררה לאחר מכן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4931162,00.html

פורסם

מה אתה רוצה?

זו היתה כוס שמפניה, לא איזו כוס ערקפועלים

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה? על מה אתה מדבר?

אה, על הקטטה? הקטטה שטויות, ממתי נותנים לכושים להכנס לשם???:shock2::shock2::shock2:

(זאת בדיחה כן? תרגיעו!)

פורסם
בגירה

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

קראתי בשקיקה את כל הת'רד הזה כעת לראשונה מתחילתו ועד סופו.

אם אחרי 700 פוסטים שחוץ מלנקד ולהסביר בבדידים עשו הכל כדי להבהיר את פות"ש, תוך כדי שאתה שוב ושוב (ושוב ושוב ושוב...) מסיט את הדיון למקומות אחרים לא רלוונטיים בעליל, אתה עוד כותב כזו הודעה - מה אגיד לך חבר, זה נראה רע מאד. ממש. לא הבנת עדיין את הפואנטה שלשמה התכנסנו.

לגבי מסה, אוברייטד, אוברפרייסד ואובר חרטטולוגיה.

בינוניות במיטבה שבאמצעות תמחור מנסים למצב אותה כהיי-אנד. חרטא בפיתה. שיפודיה שעפה על עצמה. מי שבענין של סלט ערבי קצוץ דק ללא תיבול במיליון שקל. עבד התחפש למלך ואז התפשט ונותר עירום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר מדברים על מקומות שמתמחרים מוגזם בעליל, מישהו כאן היה פעם בתרנגול הכחול ויכול לספר מה הולך שם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן היה אתמול קצת בלאגן במסה,

הייתי שם,

בתור אחד שחצי מהחיים נמצא בתחום חיי הלילה אני רואה דברים כאלה כל ערב.

יכול לקרות בכל מקום.

פורסם
אם כבר מדברים על מקומות שמתמחרים מוגזם בעליל, מישהו כאן היה פעם בתרנגול הכחול ויכול לספר מה הולך שם?

יוצא לי לאכול שם לא מעט, לא בגלל שאני רוצה, אלא בגלל חברים שגרים באיזור ונוח לנו לשבת שם בספונטני בלי להוציא את האוטו.

אני לא אוהב את המקום, אף פעם לא נהנתי מהאוכל שם וגם השירות לוקה לא לטעמי.

אתה רוצה בשר טוב - סע ל NG \ "מקום של בשר" בנווה צדק

לא תתחרט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את "מקום של בשר" אני מכיר. לתרנגול הכחול נכנסתי פעם עם חבר בשביל הצחוקים אחרי ששמענו כמה מוגזמים המחירים שם. דווקא השירות היה מאד מפנק. למרות שכל מה שהזמנו היה 2 כוסות קולה, הביאו לנו כמה צ'ייסרים על חשבון הבית והברמנית היתה מאד נחמדה למרות שידעה שאנחנו לא הולכים להזמין שום דבר מעבר לזה. סתם מעניין לדעת מה רמת האוכל שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לסיכום, הוכחת שאתה לא מבין או מתעלם מטענת השרשור המקורית.

אתה טוען "יש הצדקה למוצרי פרימיום", ונותן בתור דוגמא מסעדות ומכוניות כמו מרצדס ופורשה. זה ברור, השרשור לא עוסק במוצרי פרימיום.

כטבעם של שרשורים גם פה הטענה הראשית הלכה לאיבוד. 42 שח לחצי ליטר בירה זה מחיר מופרע, ומי שמשלם אותו הוא בהכרח צרכן לא נבון. קפוץ לעשרות ברים בת"א במיקומים עם דמי השכירות הגבוהים ביותר ועד 21-21:30 תקבל 1+1 על כל הבר, וגם אחרי המחירים נעים סביב 31-34 לחצי ליטר. לפני שאתה מעלה טענה שאלו "ברים של סטודנטים שצועקים ומשתכרים"- תחסוך.

אח"כ אתה טוען שגם אם התמחור יקר ללא הצדקה, זה סה"כ "עוד כמה שקלים"- שוב, זו חוסר הבנה. לא מדובר בכמה שקלים, אלא ב25% יותר.

לגבי הטענה שלקוח קצה צריך להבין בניהול והעמסת עלויות- אין טעם בכלל להיכנס לזה מרוב שזה תלוש.

מה שאתה מסרב להבין זה

שבר מעוצב + מספק הופעות חיות נחשב בר פרימיום ביחס לבר שכונתי קטן שחוץ מ 4 קירות לא נותן לך כלום, נטו בירה זולה וכסאות ששוברים לך את הגב.

זה בסדר גמור שאתה בוחר להתעלם מזה כמו פותח השרשור,

אבל מבחינתי כלקוח יותר נעים לי לשבת במקום גדול, מעוצב, עם הופעה חיה

ולא במקום קטן (גם אם הוא נמצא בדיזינגוף, הוא עדיין יכול להיות קטן וחנוק) ולשמוע מוזיקה ממחשב.

אני בתור לקוח רואה ערך מוסף, אתה לא. אין בעיה עם זה

פורסם

אני בתור לקוח רואה ערך מוסף, אתה לא. אין בעיה עם זה

יש בעיה והיא שאתה עושה דה לגיטימציה לביקורת בית עסק שכתב פות"ש רק כי אתה "יודע טוב יותר".

סורי, אבל לא כך המדיה עובדת היום. פות"ש יכול לכתוב מה שהוא מרגיש, כל עוד הוא לא מוציא דיבה.

בית העסק יכול לקחת את הביקורת ברצינות או לבחור שלא לכוון ללקוחות דוגמת פות"ש וזה בסדר. אבל חשוב שכולם ידעו למי בית העסק מכוון לפני שמגיעים אליו.

יום טוב גם לך

פורסם
יש בעיה והיא שאתה עושה דה לגיטימציה לביקורת בית עסק שכתב פות"ש רק כי אתה "יודע טוב יותר".

סורי, אבל לא כך המדיה עובדת היום. פות"ש יכול לכתוב מה שהוא מרגיש, כל עוד הוא לא מוציא דיבה.

בית העסק יכול לקחת את הביקורת ברצינות או לבחור שלא לכוון ללקוחות דוגמת פות"ש וזה בסדר. אבל חשוב שכולם ידעו למי בית העסק מכוון לפני שמגיעים אליו.

אבל אתה ציטטת אותי אומר בפירוש שאני רואה ערך מוסף וזה בסדר גמור שהוא מתעלם מזה.

זכותו להתעלם

הטענה שלי בכל התגובות שלי כאן היא על ההתעלמות שלו ושל הרבה לקוחות ישראלים מאותו ערך מוסף.

"אז מה אם יש הופעות חיות והמקום יותר גדול" ?

על כל דבר אפשר להגיד "אז מה אם"

"אז מה אם הבד של הבגד יותר איכותי, אני רוצה לשלם את המחיר שעולה לי חיקוי מבד זול בשוק"

אבל הדברים האלה שפותח השרשור מזלזל בהם הם בדיוק הדברים שלטעמי (וכנראה לטעמם של עוד הרבה אנשים שממלאים את המקום) מאפשרים לגבות עוד כמה שקלים על בירה.

פורסם (נערך)
אבל אתה ציטטת אותי אומר בפירוש שאני רואה ערך מוסף וזה בסדר גמור שהוא מתעלם מזה.

זכותו להתעלם

הטענה שלי בכל התגובות שלי כאן היא על ההתעלמות שלו ושל הרבה לקוחות ישראלים מאותו ערך מוסף.

"אז מה אם יש הופעות חיות והמקום יותר גדול" ?

כי באמת אז מה? לא נכנס לראש הזה שלך שלדעת פות"ש, החוויה שהמקום מספק לא טובה? מה לעזאזל צריך לעניין מישהו אם המקום גדול או קטן, מקום גדול גם מכיל יותר אנשים- כמה יהיה צפוף בפנים, לדוגמה, זה עניין של תכנון פנים. יש פאבים קטנים שאפשר לשבת בהם בנוח ופאבים גדולים שאתה נאלץ לבלות את הערב במשחק "טוויסטר" כי הם לא ממש מגבילים את מספר האורחים שנכנסים והשולחנות ממוקמים במרחק של 2 דוקים אחד מהשני.

אותו סיפור לגבי הופעות חיות- זה לא בדיוק שמביאים את אלטון ג'ון להנעים את זמן האורחים, וברוב המוחלט של המקרים לא תצליח אפילו להבין מה שרים על הבמה, כי המקומות האלו, כמו שכבר נאמר פה, עם אקוסטיקה של מערבל בטון. גם אולי פות"ש לא היה בזמן ההופעה החיה? לא זכור לי שמורידים מחירים מתי שאין הופעה.

מהפוסטים שלך זה אשכרה נראה כאילו אתה תסכים לשבת על כיסא שהמושב שלו משובץ יהלומים רק כי הוא משובץ יהלומים- ואיכשהו תצליח להתעלם מהעובדה שזה דוקר לך בתחת. כי יהלומים וזה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

על כל דבר אפשר להגיד "אז מה אם"

"אז מה אם הבד של הבגד יותר איכותי, אני רוצה לשלם את המחיר שעולה לי חיקוי מבד זול בשוק"

אבל הדברים האלה שפותח השרשור מזלזל בהם הם בדיוק הדברים שלטעמי (וכנראה לטעמם של עוד הרבה אנשים שממלאים את המקום) מאפשרים לגבות עוד כמה שקלים על בירה.

אם אתה בוחר לשלם על so called איכות זו זכותך, אם פות"ש בוחר שלא, זו זכותו. צורמת הטענה, וסליחה שאני לא מצטט במדוייק, שאין לפות"ש זכות לכתוב את מה שהוא כתב כי הוא פשוט לא מבין מה הוא מקבל..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...