Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. לא מסכים איתך, לי נראה (בהינתן דברים שרשם פות"ש) שהוא מבין את הנקודה - אבל אתה לא רק הסברת את הנקודה הזו אלא גם הסברת את סעיף (4) אותו רשמתי קודם לכן (ואיתו אני - ושים לב שעוד רבים אחרים - חד משמעית לא מסכימ/ים):

2. זו אכן אחת התגובות המתבקשות, וגם אני רשמתי אותה.

3. כנראה הגיע הזמן שתתעדכן - כיום עסקים חשופים לביקורת פומבית, וזכותו (ויש שיאמרו- חובתו) של פלוני לספר לחברים שלו על חוויות שהוא עבר. ממש כמו שלפני שאני רוכש פלאפון אני בודק ביקורות, גם בעת יציאה לבילויים אני מתחשב בתכנים שקראתי. לצורך העניין פות"ש סייע לי בכך שאם אעביר הרצאה ברחובות בזמן הקרוב, אדע לא להגיע למקום מסוים שלפי כל הסימנים מאוד לא מתאים להעדפות הפרטיות שלי.

מה שאתה עושה במהלך כל השרשור הזה זה לאנוס את הדיון לכיוון הפרטני שלך, לך היו חוויות עם לקוחות מרגיזים ש'נכנסו לך לכיס' ולכן אתה מחליט שגם פות"ש כזה ושעדיף שיסתום ת'זין. וואלאק, לפי כל מה שהוא מספר הטרוניה שלו נשמעת לגיטימית לגמרי, ולכן גם אמרתי לך מקודם 'לרדת מהעץ' כאשר הכוונה היא: תקשיב שניה לכל מה שהוא אומר, ותבין ש85% מהתכנים שאתה רושם לא רלוונטיים לביקורת שלו. אתה קודם כל החלטת שהפאב שפות"ש מדבר עליו שווה את האקסטרה פרמיה, אח"כ התחלת להמציא (ליטרלי להמציא, חלק לא מבוטל ממה שרשמתי לא קשור למה שהוא רשם) סיבות.

ושתבין - מי כמוני מבין את הגישה שלך. לי אין עסק רווחי אלא יוזמה חברתית שלא מתעסקת ברווחים, וגם אלי באים הרבה אנשים עם טענות וטרוניות כאילו שאני חייב להם הסברים ו/או צידוקים. תבין את האבסורד - אני מתפעל 'עסק' שאין לו לקוחות ברמה הרווחית, ועדיין אנשים רואים לנכון לומר לי שאני גנב/תחמן/עסקן/שרלטן וכו' וכו' ... אם אתה חושב שזה מציק שלקוחות שלך נכנסים לך לכיס, אז עם כל הכבוד זה כאין וכאפס כשלא-לקוחות שלך עושים את זה (:

בסדר, מסננים וממשיכים הלאה.

אני לא יודע איזה עסק יש לך וזה גם לא כל כך רלוונטי לי או לפוסט

אני לא זוכר מתי ב 20 שנה האחרונות התמרמרתי על מקום שדרש ממני תשלום של 5 ש"ח יותר ממה שאני רגיל לשלם.

אני מאוד אוהב את שווארמה שמש ואני לא אוכל אצלו כי לדעתי הוא יותר יקר מכל מקום אחר, ומקטין באופן מכוון את הפיתות שלו. ראית אותי פעם כותב על זה? מתמרמר על זה?

קבלתי את ההחלטה שלי ושם זה נגמר. לא מכבודי לרשום כאן פוסט על מירמור שמסתכם בהפרש של 5 ש"ח על מנת שווארמה,

כי זה שאני קבלתי סיבוב ולא רוצה לאכול שם לא אומר שאני צריך לגרום לאחרים לא ללכת לשם (ומה בעצם הרעיון אם כל הפוסט הזה קוראים למקום XXX במקום להגיד את שמו ?)

בכל אופן,

כמו שאמרתי כמה וכמה פעמים - זה ממש לא משנה אם מדובר בבירה בבר, או בתיק של לואי ויטון או בבית קפה יוקרתי.

פותח השירשור בוחר לראות רק את המחיר לכוס בירה מבלי להתייחס לשום דבר שמסביב.

הופעה של להקה שיכולה לעלות כמה אלפי שקלים, מבחינתו זה "הופעה של שעתיים מתוך 15 שעות שהמקום פתוח"

הוא לא יודע שהופעה של הרכב מוזיקלי שאני מוכר בחתונה עולה קרוב ל 20,000 ש"ח לשעה וחצי.

אתה צריך להבין שאני לא מנסה להגן פה על הבר, אלא להביע את דעתי נגד הגישה המזעזעת הזאת ש"לי בא לעצום עיניים ולראות רק את הכוס בירה, אפילו אם אני יודע שיש פה עוד יתרונות, בא לי לדבר רק על הכוס בירה כדי שהפוסט יצור יותר עניין"

לגבי הלקוחות שלי - יש לקוחות שאומרים שאני יקר, אני עדיין אשמח לארח אותם במשרד, לתת להם הצעה ולאחל להם בהצלחה. אין לי בעיה עם זה. אני נהנה להיות יקר, אני נהנה שאנשים שעוקבים אחרי בפייסבוק יודעים שאני עובד כמעט יומן מלא ולא מוריד את המחיר, כי אני מספק משהו שהם לעולם לא יוכלו לקבל במחיר מוזל יותר.

גם אני עצמאי כמוך ואפילו מעסיק עובדים שכירים, שחלק מחברי הפורום נעזרו רבות בהם בחינם, על חשבון זמן העבודה אצלי. אחד מהם אפילו הודה לי :smile:

אבל את האמת?

100 ש"ח להמבורגר זו חזירות לשמה.

עם זה נניח אני מסכים.

אין שום סיבה לקחת 100 שח על המבורגר.

אבל כן האווירה במקום היא ללא ספק מיוחדת ואני נהנה לשבת שם.

אז במקום לשלם 100 על המבורגר אני משלם 100 על טוסטון עם כבד אווז

160 על צלעות כבש

100 על מנה קטנה של פסטה

ועדיין יש אנשים שיגידו שאלה מחירי גניבה,

אבל זה לא ישנה את העובדה שהאוכל שם פשוט מדהים, כמובן שלא מתחרה בשום פרמטר באוכל שמציעים בתרזה, והאווירה שם מושלמת.

אני בטוח שיש עשרות אנשים כמו פותח השירשור שימצאו לנכון ללעוג למקום. בסדר.

זה רק מזכיר לי שהזמנתי לשם מקומות הערב, התקשרתי לפני שעה להזמין שולחן נוסף ואמרו שהמקום בתפוסה מלאה.

אז את מי מעניינים כל אותם אנשים שמתמרמרים על המקום ?

אני לא מכיר עסק שמצליח לדבר לכל קהל היעד. באף תחום.

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד

כל הפוסט הזה וההתבטאויות של פותח השירשור מזכירים לי לקוחות שמגיעים אלי יום יום,

רואים בעיניים את הציוד שאני מציע (אני מדבר בכוונה על דברים שאפשר לראות בעין הבדל מוחלט)

ואומרים לי "מבחינתי אין הבדל"

זה לא שמבחינת אותו לקוח אין הבדל, הוא פשוט לא מוכן לשלם את ההפרש

וזה זכותו.

אבל אני כספק לא מוכן להשוות את המחיר שלי למחיר יותר נמוך, כי אני יודע שאני נותן משהו הרבה יותר גבוה.

אני עדיין נהנה להגיש קפה לאותו לקוח "מחושב" ולצחוק איתו ולהגיד לו שזה בסדר גמור ושיהיה לו בהצלחה, פשוט לא איתי.

אני כבר לא בטוח אם אתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה פשוט מנסה בכוח לייחצן את המוצר הסופר איכותי, סופר מושלם וסופר יקר שלך.

אבל בכל מקרה, זה לא קשור לדיון, כי אם אתה לא מכיר את המקום (או אפילו לא יודע על איזה מקום מדובר), אז למה אתה כל פעם דוחף את הטיעון שהוא איכותי יותר אז בגלל זה הוא בהכרח יקר יותר?

פורסם

ועדיין כמו שזכותו של בעל המקום לגבות גם 2,000 שקלים על כוס בירה, זכותו של פותח השרשור לפתוח פוסט ולהתלונן על המחיר ועל האווירה במקום.

פורסם

עם זה נניח אני מסכים.

160 על צלעות כבש

100 על מנה קטנה של פסטה.

אולי פיספסתי, אבל מה שם המקום העממי הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני כבר לא בטוח אם אתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה פשוט מנסה בכוח לייחצן את המוצר הסופר איכותי, סופר מושלם וסופר יקר שלך.

אבל בכל מקרה, זה לא קשור לדיון, כי אם אתה לא מכיר את המקום (או אפילו לא יודע על איזה מקום מדובר), אז למה אתה כל פעם דוחף את הטיעון שהוא איכותי יותר אז בגלל זה הוא בהכרח יקר יותר?

אני לא מכיר את המקום

אבל מפריע לי שאתה אומר בזילזול "בסך הכל הייתה שם הופעה של שעתיים"

מבחינתך זה "בסך הכל"

מבחינת לקוח אובייקטיבי - מקום שמספק הופעה חיה יכול לקחת ובצדק כמה שקלים יותר, כי הופעה חיה זה אכן ערך מוסף ועולה יותר.

שוב, אולי גם אני לא הייתי רוצה לשבת שם, אבל הזילזול שלך ואיך שאתה מסתכל על הדברים ומקטין היתרונות של המקום ומסתכל רק על הכוס בירה שלך זה מה שמפריע לי.

זה לא אתה באופן אישי, זו גישה מסוימת, וכשאני מזהה לקוח כזה בטלפון אני אומר לו בצורה הכי מנומסת שזה בסדר גמור שיתקשר למתחרים ואין טעם שיגיע לפגישה ונבזבז שעה שלמה אחד לשני. לא מוכן שאף לקוח יזלזל במה בעסק שאני מזיע בשבילו.

וזה לא משנה אם אני חנות בגדים, קיוסק, מסעדה או בר.

כל התיאורים שלך על המקום מוגשים בצורה שמזלזלת בכל מה שהמקום נותן, ושמה במרכז רק את הבירה שלך שעלתה פאקינג 6 ש"ח יותר, ה' ישמור.

אולי פיספסתי, אבל מה שם המקום העממי הזה?

אני מדבר על המסה, ואלה מחירים שנהוגים במסעדות שף או בכלל מסעדות מהסוג הזה

אם תרצה עוד דוגמאות אשמח בפרטי, אני לא מנסה לנצל את הפוסט כדי ליחצן עסקים שבאמת אין לי חלק בהם, נטו הנאה.

פורסם (נערך)

עם זה נניח אני מסכים.

160 על צלעות כבש

100 על מנה קטנה של פסטה

ועדיין יש אנשים שיגידו שאלה מחירי גניבה,

אבל זה לא ישנה את העובדה שהאוכל שם פשוט מדהים, כמובן שלא מתחרה בשום פרמטר באוכל שמציעים בתרזה, והאווירה שם מושלמת.

אני בטוח שיש עשרות אנשים כמו פותח השירשור שימצאו לנכון ללעוג למקום. בסדר.

זה רק מזכיר לי שהזמנתי לשם מקומות הערב, התקשרתי לפני שעה להזמין שולחן נוסף ואמרו שהמקום בתפוסה מלאה.

אז את מי מעניינים כל אותם אנשים שמתמרמרים על המקום ?

אני לא מכיר עסק שמצליח לדבר לכל קהל היעד. באף תחום.

עם כל הכבוד לאווירה ולאוכל, אני חושב שבעלי המסעדה יצאו מכל פרופורציה. אני מכיר לא רע את העולם הזה ולא דרך הסכין והמזלג אלא דרך הדוחות הכספיים והערכות השווי.

אני שמח מאוד שמצליח להם. באמת. המשקיעים שמו "חבילה" רצינית וזו זכותם המלאה לבקש כל מחיר שירצו, על מנת לכסות את ההשקעה, אך מהיכרותי עם הענף, הם לא יחזיקו הרבה זמן עם רמת מחירים כזו.

הם פשוט קורעים ללקוח את הצורה.

בחיאת, 100 ש"ח לצלחת פסטה קטנה רק בגלל שיש הופעה של נגן על מפוחית?

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

אני מדבר על המסה, ואלה מחירים שנהוגים במסעדות שף או בכלל מסעדות מהסוג הזה

אם תרצה עוד דוגמאות אשמח בפרטי, אני לא מנסה לנצל את הפוסט כדי ליחצן עסקים שבאמת אין לי חלק בהם, נטו הנאה.

1. המחירים של מסה הם ממש, אבל ממש-ממש לא המחירים הנהוגים בכל מסעדות שף, היא מהיקרות ביותר בארץ וולא כל סיבה נראית לעין מעבר לעניין ההוא עם הכלב והבייצים.

2. ממש מצער אותי שבחרת דווקא במסה כדוגמא כי היא מחלוצות ומובילות ה"בא נעשה על האנשים רושם כאילו אנחנו סופר דופר מסעדה מטורפת בזמן שאנחנו אפילו לא בכיוון", מטבח עם ביצועים בינוניים ביותר, אוכל בינוני שבכל מנה "מפציצים" באיזה מרכיב אקזוטי בכדי לקחת מחירים שלא קשורים בכלום לכלום. אמרת מקודם "טוסטון עם חתיכת כבד אווז ב 100 ש"ח" והדגמת מעולה על מה אני מדבר.

3. מסה היא בגדי המלך החדשים הכי קלאסית בעיר, רעש, צלצולים, המון יחצנות ומעט מאוד אוכל טוב ואחרי הכל...זאת מסעדה!

פורסם
עם כל הכבוד לאווירה ולאוכל, אני חושב שבעלי המסעדה יצאו מכל פרופורציה. אני מכיר לא רע את העולם הזה ולא דרך הסכין והמזלג אלא דרך הדוחות הכספיים והערכות השווי.

אני שמח מאוד שמצליח להם. באמת. המשקיעים שמו "חבילה" רצינית וזו זכותם המלאה לבקש כל מחיר שירצו, על מנת לכסות את ההשקעה, אך מהיכרותי עם הענף, הם לא יחזיקו הרבה זמן עם רמת מחירים כזו.

אני לא יודע על איזה מקום אתה מדבר, אבל המקום שאני דברתי עליו קיים כבר שנים.

את מה שאתה כותב כאן אפשר להגיד גם על מלונות יוקרה, גם על מעצבי יוקרה וגם על רכבי יוקרה.

הרי בנאדם שהולך לקלאב הוטל יכול לחשוב שזה חוצפה לדרוש במלון כרמים 2800 שח ללילה.

אבלל לדעתי זה לגיטימי לחלוטין ביחס לתמורה.

אתה כותב "עם כל הכבוד לאווירה"

אבל כן, אם בא לי לשבת בשעה 23:30 במקום שמלא באנשים, רועש, שמח, עם מוזיקה טובה וכמובן אוכל ברמה מאוד מאוד גבוהה, הגיוני שזה יהיה המחיר.

מדובר על מסעדת שף, על שירות מעולה, יחס טוב וטעמים מיוחדים, למה בעל הבית צריך למכור את זה במחיר עממי?

לכל עסק יש קהל יעד,

נכון, מי שמחפש לסיים ארוחה זוגית ב-150 שח לא ימצא את עצמו שם,

אבל אתה שוכח שיש גם קהלים שמבחינתם ארוחה זוגית ב 400-500 זה בסדר גמור.

1. המחירים של מסה הם ממש, אבל ממש-ממש לא המחירים הנהוגים בכל מסעדות שף, היא מהיקרות ביותר בארץ וולא כל סיבה נראית לעין מעבר לעניין ההוא עם הכלב והבייצים.

2. ממש מצער אותי שבחרת דווקא במסה כדוגמא כי היא מחלוצות ומובילות ה"בא נעשה על האנשים רושם כאילו אנחנו סופר דופר מסעדה מטורפת בזמן שאנחנו אפילו לא בכיוון", מטבח עם ביצועים בינוניים ביותר, אוכל בינוני שבכל מנה "מפציצים" באיזה מרכיב אקזוטי בכדי לקחת מחירים שלא קשורים בכלום לכלום. אמרת מקודם "טוסטון עם חתיכת כבד אווז ב 100 ש"ח" והדגמת מעולה על מה אני מדבר.

3. מסה היא בגדי המלך החדשים הכי קלאסית בעיר, רעש, צלצולים, המון יחצנות ומעט מאוד אוכל טוב ואחרי הכל...זאת מסעדה!

אני לא יודע לאיזה מסעדות אתה משווה אותה, אבל מנות כמו צלעות כבש עולות 130-160 בכל מקום.

הפסטה קצת יקרה, כן.

אבל כבד אווז 100-120 גר' במסעדת שף עולה תמיד 90-100 שח.

קינוחים 60-70 שח זה מחיר ממוצע למסעדת שף

אני נפגש עם המחירים האלה לא רק במסה.

אני מכבד את זה שלדעתך היא מסעדה של "בואו נעשה כאילו"

אבל לדעתי בודדות המסעדות שיכולות להתחרות באווירה שהבר במסה מספק.

מעבר לזה,

יש גם תג מחיר שמתאים למסעדת גורמה \ שף.

אם שיפוד כבד אווז בשיפודיה עולה 65-70 שח

למה שבמסה הוא לא יעלה יותר, אם בנוסף לשיפוד אתה מקבל חוויה שלא תמצא בשום שיפודיה?

אין ערך לדברים האלה יותר?

אם במסעדת פועלים אתה יושב על כיסא שהורס לך את הגב

ובמסה אתה יושב על ספה מפנקת, אין ערך לזה?

אם במסעדת פועלים יושבים לידך אנשים שמקללים וצועקים ומתנהגים כמו ברברים כי זאת מסעדה של "על הדרך"

ובמסה יושבים אנשים מסוג אחר, אין מחיר לזה?

גם אני לא מסכים עם כל מה שכתוב שם בתפריט אבל אני מבין לגמרי ואני מבקר שם לפחות פעם בשבוע

פורסם

שמע, ם אתה מבקר במסה לפחות פעם בשבוע, בסוהו פעמיים שלוש בשבוע, ועוד בארים כאלה ואחרים שמוכרים וודקה רד בול ב-70 ש"ח, זה לחלוטין שם בפרופורציה את חוסר ההבנה שלך למי שמתלונן על מחיר מופרז של בירה. זה גם שם בפרופורציה את טענותיך לגבי בעלי הבארים שלא מושכים מיליונים.

פורסם

קודם כל ברכותיי על כך שמצבך הכלכלי מאפשר לך לבקר במסה פעם בשבוע.. במקביל, ברכותיי על כך שאתה ממן את בגדי המלך החדשים כי עובדים עליך בעיניים. אתה לא מקבל שם שום תמורה לכסף מעבר למה שממה שהתרשמתי, הוא זה שאולי מעניין אותך, להזכיר שאתה מבקר במסה פעם בשבוע.

פורסם
אני לא מכיר את המקום

אבל מפריע לי שאתה אומר בזילזול "בסך הכל הייתה שם הופעה של שעתיים"

מבחינתך זה "בסך הכל"

מבחינת לקוח אובייקטיבי - מקום שמספק הופעה חיה יכול לקחת ובצדק כמה שקלים יותר, כי הופעה חיה זה אכן ערך מוסף ועולה יותר.

שוב, אולי גם אני לא הייתי רוצה לשבת שם, אבל הזילזול שלך ואיך שאתה מסתכל על הדברים ומקטין היתרונות של המקום ומסתכל רק על הכוס בירה שלך זה מה שמפריע לי.

זה לא אתה באופן אישי, זו גישה מסוימת, וכשאני מזהה לקוח כזה בטלפון אני אומר לו בצורה הכי מנומסת שזה בסדר גמור שיתקשר למתחרים ואין טעם שיגיע לפגישה ונבזבז שעה שלמה אחד לשני. לא מוכן שאף לקוח יזלזל במה בעסק שאני מזיע בשבילו.

וזה לא משנה אם אני חנות בגדים, קיוסק, מסעדה או בר.

כל התיאורים שלך על המקום מוגשים בצורה שמזלזלת בכל מה שהמקום נותן, ושמה במרכז רק את הבירה שלך שעלתה פאקינג 6 ש"ח יותר, ה' ישמור.

"בכל מה שהמקום נותן"... איך אתה יודע מה הוא נותן, חוץ מההופעה יש לך עוד נימוקים?

אגב, למה בעצם לקוח שבא רק לאכול צהרים ישלם על הלהקה שמופיעה בערב, שבינינו אף אחד לא יודע כמה היא עולה למקום?

ושוב, כנראה שלא קראת את מה שאמרתי, כי זה ממש לא הסתכם במחיר של הבירה (אם כי זה היה אחד הדברים שהפריעו).

פורסם (נערך)

+++++

אכלתי במסה ובאמת שלא הבנתי על מה המהומה. כנ"ל גם קלואליס ופרונטו. אוכל בינוני מאוד. במול ים וכתית עליהן השלום נהנתי הרבה יותר

על סוהו והשכנה שלו לופט באמת מעדיף שלא להתבטא, אוכל בינוני ומטה במקרה האופטימי ותפריט על אייפד, שיא הסאחיאדה

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בקיצור ולעניין , מסה היא סמן סטטוס של נובורישים. לא תראה שם את אנשי ה"כסף ישן". וסליחה אייל, אני מחווה את דעתי על מסה, לא עליך ואין חוח כל כוונה לפגוע ואם בטעות עשיתי זאת. סליחה.

פורסם (נערך)
שמע, ם אתה מבקר במסה לפחות פעם בשבוע, בסוהו פעמיים שלוש בשבוע, ועוד בארים כאלה ואחרים שמוכרים וודקה רד בול ב-70 ש"ח, זה לחלוטין שם בפרופורציה את חוסר ההבנה שלך למי שמתלונן על מחיר מופרז של בירה. זה גם שם בפרופורציה את טענותיך לגבי בעלי הבארים שלא מושכים מיליונים.

לא זה באמת לא העניין. אני יכול לבקר במסה, להסתכל על המבורגר ב-100 שח ולצחוק.

זה עדיין לא יגרום לי לבוא ולכתוב כאן מגילות, כי אני הוגן - כיף לי שם. מה אכפת לי כמה עולה המבורגר?

נתקלתי במנה, נראה לי הזוי, המשכתי הלאה בחיים. מה יש לחפור על זה?

מצד ימין שלי יכול לשבת שולחן שמכור להמבורגרים והוא כבר במסה ואומר יאללה, עוד 20 שח על המבורגר לא נמות מזה, ומזמין.

למה להתעכב על הקטנות האלה?

אני נוהג להתלונן רק על מקומות שבשירות שלהם פגעו בי או לא סיפקו את מה שהתחייבו.

אם נתחיל להתלונן על כל מה שיקר בוא נפתח שירשור ונתלונן על לואי ויטון, מרצדס, פורש.

נראה לי חוצפה שהם מוכרים רכבים במחירים כאלה בזמן שאפשר לקנות מאזדה 3 ב 120,000

קודם כל ברכותיי על כך שמצבך הכלכלי מאפשר לך לבקר במסה פעם בשבוע.. במקביל, ברכותיי על כך שאתה ממן את בגדי המלך החדשים כי עובדים עליך בעיניים. אתה לא מקבל שם שום תמורה לכסף מעבר למה שממה שהתרשמתי, הוא זה שאולי מעניין אותך, להזכיר שאתה מבקר במסה פעם בשבוע.

אני באמת לא יודע למה אתה מגיב ככה.

כתבתי כאן כמה פעמים, השעות עבודה שלי לא סבירות וביום טוב אני מסיים לעבוד ב 22:00

אני רוצה ללכת לאכול\לשתות\לצאת עם בחורה ולא בא לי שבשעה 23:00 יכבו אורות ויגידו לי להתראות

במסה המקום פתוח עד 1-2, אווירה מזמינה, מוזיקה רועשת, ערב שנות ה-80 מדהים(!)

אין סיכוי לבוא לשם ושבשולחן לידי ישבו ילדים בני 20 שיכורים שצועקים ומקללים, או כל דבר אחר שמעצבן אותי בארוחה.

האוכל טעים לי.

למה אתה קורא לזה עבודה בעיניים? כי אתה לא אוהב?

"בכל מה שהמקום נותן"... איך אתה יודע מה הוא נותן, חוץ מההופעה יש לך עוד נימוקים?

אגב, למה בעצם לקוח שבא רק לאכול צהרים ישלם על הלהקה שמופיעה בערב, שבינינו אף אחד לא יודע כמה היא עולה למקום?

ושוב, כנראה שלא קראת את מה שאמרתי, כי זה ממש לא הסתכם במחיר של הבירה (אם כי זה היה אחד הדברים שהפריעו).

ברוב המסעדות נהוג להציע בצהריים תפריט עסקי

מה שאומר שהוא הרבה יותר כלכלי ומשתלם מהמחיר שאתה משלם בערב על בירה + הופעה.

בקיצור ולעניין , מסה היא סמן סטטוס של נובורישים. לא תראה שם את אנשי ה"כסף ישן". וסליחה אייל, אני מחווה את דעתי על מסה, לא עליך ואין חוח כל כוונה לפגוע ואם בטעות עשיתי זאת. סליחה.

זכותך לחשוב ככה.

אני אוכל שם המון ולא מרגיש מה שאתה מרגיש

הפולנטה שם אחת הפולנטות הטעימות שטעמתי מעולם (ירדה מהתפריט כבר)

לברק ברוטב יוגורט - מושלם. והמחיר בכלל לא יקר. 130 שח לדג זה מחיר שנהוג במסעדות שף.

בזקן והים לצורך העניין, מסעדה עממית לגמרי, דג עולה 110 שח, ומוגש בצורה הרבה יותר זולה. אז מה הבעיה לשלם עוד 20 שח בשביל דג ברוטב מיוחד עם תוספת מעניינת?

הקינוח לוטוס וקינוח שכבות עם התותים הם קינוחים שלא טעמתי שום דבר קרוב אליהם בארץלא יודע מה יש לך נגד המקום, זכותך לא לאהוב כמו שזכותי לאהוב ולחזור לשם. חבל שאתה חושב שמי שחוזר לשם הוא לקוח טיפש שעובדים עליו בעיניים.

לדעתי בסוהו יש את הסושי הכי טעים בארץ. הכי טעים. האורז, האצה, השילוב של המרכיבים ביחד, איך שהכל נמס בפה. רוצה להתווכח גם על זה?

גם המנת שקדי עגל שלהם - לא חושב שטעמתי במקום אחר בארץ שקדי עגל שמוגשים בצורה כל כך נכונה.

גם לגבי המוקפצים - שילוב מושלם של טעמים. כאילו מישהו שילב שם הרבה דברים ביחד ויצר טעם מושלם.

אני בכוונה לא מדבר על האנטריקוט וכו' כי זה פחות ייחודי ויצא לי לאכול יותר טעימים.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
אני לא יודע על איזה מקום אתה מדבר, אבל המקום שאני דברתי עליו קיים כבר שנים.

את מה שאתה כותב כאן אפשר להגיד גם על מלונות יוקרה, גם על מעצבי יוקרה וגם על רכבי יוקרה.

הרי בנאדם שהולך לקלאב הוטל יכול לחשוב שזה חוצפה לדרוש במלון כרמים 2800 שח ללילה.

אבלל לדעתי זה לגיטימי לחלוטין ביחס לתמורה.

אתה כותב "עם כל הכבוד לאווירה"

אבל כן, אם בא לי לשבת בשעה 23:30 במקום שמלא באנשים, רועש, שמח, עם מוזיקה טובה וכמובן אוכל ברמה מאוד מאוד גבוהה, הגיוני שזה יהיה המחיר.

מדובר על מסעדת שף, על שירות מעולה, יחס טוב וטעמים מיוחדים, למה בעל הבית צריך למכור את זה במחיר עממי?

לכל עסק יש קהל יעד,

נכון, מי שמחפש לסיים ארוחה זוגית ב-150 שח לא ימצא את עצמו שם,

אבל אתה שוכח שיש גם קהלים שמבחינתם ארוחה זוגית ב 400-500 זה בסדר גמור.

אני כבר כתבתי - זו זכותו המלאה של בעל העסק לקרוע ללקוח את הצורה, אך שלא יתפלא מדוע הוא מתרסק.

העניין הוא שגם אני אכלתי שם לפני שבועיים (יותר נכון הוזמנתי) וחוץ מספה נוחה, לא ראיתי שום הצדקה לשרוף שם כל כך הרבה כסף על המנה, שהיתה בינונית מאוד.

מי שרוצה לשפוך 500 ש"ח על ארוחה זוגית בינונית רק בשביל להרגיש ב"מרכז העניינים". שיהנה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi

• תוכן חדש...