Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכולת שלך לסובב ולכופף עובדות או דברים שנאמרו, כדי שיתאימו לטענות שלך, פשוט מעוררת השתאות.

נתחיל מהסוף - מה שמופיע בתפריט (ליטר בירה במקרה זה) זה לא מבצע, נקודה (אלא אם מדובר בתפריט עסקיות או תפריט לילה וכדומה, שזה לא המקרה כאן, וגם ציינתי זאת).

לכן, הטענה שלך, שוב, אינה רלוונטית (ובטח שלא הדוגמה עם גרופון או כל מיני הנחות בבתי עסק). אולי גם לא ירשו לי לחלוק את הצ'יפס או האדממה שהזמנתי?

דבר שני, את העיצוב ציינתי כדי להיות הוגן, אז לא יודע איך אתה הופך את "מעוצב בצורה חביבה" לקביעה שזה עיצוב שאני לא רגיל אליו. אם זה היה עיצוב שאני לא רגיל אליו אז הייתי מציין שהמקום מעוצב בצורה מטורפת (בדיוק כמו שציינתי לגבי המחירים, שאני בהחלט לא רגיל אליהם).

ושוב, נשארו רק עם ה"להקה", שאף אחד לא יודע כמה היא עולה למקום, אם בכלל (מעבר לכוס בירה), ושגם מההופעה שלה לא נהניתי (כמו שכבר ציינתי).

אז מה נשאר פה מהערך המוסף שאתה מדבר עליו?

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
@Transporter

לא מבין מה הבעיה עם סטודנטים :evil:

אנחנו אנשים נחמדים בדרך כלל, ובפאבים "של סטודנטים" לא פגשתי יותר צעקות ואנשים שיכורים ממקומות so-called "רמה גבוהה".

בגדול, אני אנסה שוב לעמוד על הנקודה העיקרית כמו שחלק מהחברים פה ניסו להסביר אך ללא הועיל:

- מחיר יקר יותר עבור מוצר/שירות כלשהו לא גורר כי המוצר/שירות איכותי יותר (לא חסר דוגמאות, אז אין פה יותר מידי מה לחדש).

-הפאב שציין פות"ש ובפרט מתיאוריו ניתן להסיק כי הוא לא מציע דבר מה מיוחד מעבר לאותה "הופעה חיה"

[*] (עיצוב סטנדרטי וסביר הוא בסיס לכל פאב לשם ההשוואה הנוכחית, בלי כסאות שוברי גב ושאר מרעין בישין). כמובן, שלדעתי, אין סיבה לגבות פרמיה כאשר התמורה (אותה הופעה) בכלל לא מתקיימת.

[*]- בהינתן ההופעות הממוצעות בפאבים ממוצעים ומהיכרותי עמן, הן לא מה שאתה מתאר (איש סאונד, הפקה, תאורה וכו' וכו') אלא חבורה המחפשת קצת זמן במה- בטח ובטח אין פה עילה אמיתית לגביית פרמיה כלשהי על ידי המקום וגם אם כן, 20-22% נשמע לך כמו אחוז הגיוני בתוספת עבור המשקה הנתון?

אבל נזרום, נניח וכל אלו מתקיימים, אזי שיתכבד הבעלים של המקום ויגבה מחיר אחיד עבור כניסה למקום. מי שנכנס לפני ההופעה והולך לפני ההופעה (כך אני מבין את העניין) לא צריך לשלם יותר (בהנחה והבעלים מחליט לגלגל את העלות של ההופעה על האוכל/שתייה).

אין לי שום דבר וחצי דבר עם סטודנטים, 50% מהלקוחות שלי סטודנטים ומקבלים מחירים מיוחדים כדי שיהיה להם יותר נוח וקל לעמוד בהוצאה.

לקחתי את דיזינגוף כדוגמא כי יש שם הרבה ברים, חלקם של חברים טובים שלי שאני נאלץ להיות בהם לפעמים לא בגלל שאני רוצה.

יושבים אחד על השני, שולחנות ארוכים, אנשים שמנסים להיות מגניבים שותים 2 כוסות בירה ומתחילים לצעוק ולצחוק בקולי קולות, אין לי בעיה עם זה גם אני כזה כשאני עם חברים, לא כשיושבים מטר ממני אנשים אחרים או דייט או כל דבר.

לא טענתי בשום מקום שמחיר יותר יקר מבטיח מוצר יותר טוב, אפילו נתתי פה דוגמא בעצמי למוצרים שאני לא מוכן לשלם עליהם אפילו שאני יודע שהם יותר טובים\טעימים, בקטע עקרוני לא בא לי.

הטענה שלי היא לא לתמחור אלא לדרך שהוצגו הדברים תוך כדי התעלמות מוחלטת מהיתרונות

ולטענה של פותח השרשור לחוקים הבסיסיים שהמקום מציב, כי הוא רוצה לשמור על האינטרסים שלו כעסק שצריך גם מה לעשות להרוויח.

על המילה עיצוב אפשר להתווכח, אבל אני חושב שאם הוא ציין את העיצוב, כנראה הוא ראה שם משהו שהוא לא ראה בבר אחר שהוא היה, אחרת הוא לא היה מציין את זה. (אני לא נוהג לציין פרטים שנראים לי מובנים מאליהם)

הבעלים לא חייב לגבות כניסה למקום, הוא יכול להחליט שכל ערב יש הופעה, והתפריט מתומחר בהתאם.

תכנס, תזמין מה שבא לך, תהנה מהופעה.

שוב זאת לא הייתה הנקודה היחידה

פותח השרשור דאג להסביר כמה שזה לא בסדר שלא נתנו לו לנצל פירצה במבצע שהמקום מציע ולחגוג כולם על מבצע שהציעו פר סועד.

כשקוראים את הטענות שלו אחת אחרי השניה, הדבר היחיד שעולה (לי לפחות) זה חוצפה ישראלית. לקוח שלא מסתפק בזה שבאים לקראתו ורוצה לטפס על המקום.

ולי זה מפריע.

זה לא אומר שגם לך זה צריך להפריע, אני בטוח שחוץ מפותח השרשור יש עוד אנשים שחושבים שמגיע להם הכל בכל מחיר ובכל מקום, אני פשוט לא חייב לחשוב כמוהם.

פורסם
היכולת שלך לסובב ולכופף עובדות או דברים שנאמרו, כדי שיתאימו לטענות שלך, פשוט מעוררת השתאות.

נתחיל מהסוף - מה שמופיע בתפריט (ליטר בירה במקרה זה) זה לא מבצע, נקודה (אלא אם מדובר בתפריט עסקיות או תפריט לילה וכדומה, שזה לא המקרה כאן, וגם ציינתי זאת).

לכן, הטענה שלך, שוב, אינה רלוונטית (ובטח שלא הדוגמה עם גרופון או כל מיני הנחות בבתי עסק). אולי גם לא ירשו לי לחלוק את הצ'יפס או האדממה שהזמנתי?

אני לא מבין אותך.

נכנס למקום, ראית בתפריט הצעה מסוימת, שבעיניך היא הוגנת ואפילו משתלמת.

החלטת - למה לא לחגוג עליה שני אנשים ולהפוך אותה למשתלמת פי 10 ?

המלצרית אמרה לך שעל פי נהלי המקום זה לא אפשרי.

מה אתה רוצה ?

ברוב המקומות יש מנות שמוגדרות "מנות ילדים", אם תבקש אותן יסבירו לך שהמקום לא מאפשר כי הן מיועדות לילדים (הן בתימחור והן בגודל). יצרו אותן במטרה שהורים לא יצטרכו לשלם לילדים 65 ש"ח על שניצל של מבוגר ויוכלו לשלם 35 שח על מנה קטנה.

במקרה הנ"ל הציעו ליטר בירה במחיר יותר נוח למי שבאמת בא לשתות ליטר.

מי שרוצה לשתות חצי ליטר - צריך לשלם מחיר אחר, כי שלפי שיקולי המקום מתאים לחצי ליטר.

המקום לא חייב לאפשר לך לנצל את המחיר המיוחד על ליטר בירה ולחלק אותו לשניים או לשלושה. יש מחיר לחצי ומחיר לשליש. המחיר לליטר הוא לסועד אחד בלבד.

זה קורה כמעט בכל עסק שרוצה לבוא לקראת הלקוח אבל שומר על האינטרסים שלו כעסק כדי לא להפסיד.לקוח שסוגר אצלי חבילה גדולה ולוקח מספר ספקים נהנה ממחיר מוזל במיוחד לכל ספק.

אם מכל סיבה הוא מחליט לבטל חלק מהספקים ולהקטין את החבילה, אני מתמחר לו אותה מחדש, כך שכל ספק יעלה קצת יותר.

למה?

כי מבחינתי ככל שהלקוח סוגר חבילה יותר גדולה ככה אני רוצה+יכול לבוא לקראתו במחיר.

ברגע שהחבילה מצתמצמת גם היכולת שלי לבוא לקראות מצתמצת כי יש פחות בשר.

מה כל כך קשה לך להבין את זה?

מצטער לי פשוט קשה להבין את הדברים האלה. אני נכנס לקנות משהו, רואה מבצע, מסבירים לי שיש תנאים כדי לקבל את המבצע, אני זורם עם זה או מוותר. מעולם לא חשבתי להתלונן על זה. אחרי הכל אף אחד לא חייב לי את המבצע הזה.

פורסם
התייאשתי לחלוטין מהדיון הזה. מה שכן, אני מתחיל להבין למה כל הלקוחות של Transporter יוצאים בסוף מרוצים.

הלקוחות שלי יוצאים מרוצים, חלק גדול מהעבודה שלי מגיע מפה לאוזן, כי מדובר באנשים שמעריכים מוצר טוב. את אלה שמחפשים רק מחיר זול אני משאיר לאחרים ואני בטוח שהם לא אומרים עליי שום דבר רע, כי הם מקבלים יחס לא פחות ממעולה כשהם נפגשים איתי.

פורסם

בנאדם אחד אומר לך שאתה חתול, הוא כנראה משוגע

בנאדם שני אומר לך שאתה חתול, הוא כנראה דלביוב

בנאדם שלישי אומר לך שאתה חתול, כנראה הוא לא יוצא מהבית

בנאדם רביעי אומר לך שאתה חתול, כנראה הוא לא פגש חתול מימיו

...

בנאדם n אומר לך שאתה חתול, כנראה הוא חושב ש'אבודים' נגמרה טוב

אבל כשבנאדם n+1 גם אומר לך את זה... לא יודע, אולי כדאי שתפסיק ללקק את עצמך ותנסה להבין מה הולך פה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא הבנתי את התגובה הכביכול מתחמקת אבל מנותקת בעליל מהמציאות.

במסעדה שפתוחה כבר הרבה שנים, ואני מבלה כל שבוע, פעם אחת הייתה קטטה.

לא הבנתי מה מצחיק\יוצא דופן בזה? אתה לא חושב שזה יכול לקרות בכל מקום ? זה לא קורה בכל מקום? רק שם ?

אם אתה חושב ככה, ממליץ לך להוציא את הראש מהמסך ולצאת קצת מהבית. זה קורה בכל מקום, גם בגן שעשועים ברמת אביב שהורים לוקחים את הילדים לשחק.

זה עדיין לא אומר שיושבים שם סטודנטים שיכורים שצועקים ומדברים שטויות.

מי שהיה מעורב בקטטה בכלל לא ישראלי ואפילו לא תושב הארץ.

בתור בנאדם שנמצא\עובד\מתפרנס גם במועדונים, אני רואה קטטות יום יום.

גם בזה - לא הבנתי מה מצחיק בזה ?

מועדון מאכלס מאות\אלפי אנשים בערב. יש אנשים טיפשיים שמגיעים למצב של קטטה. חידשתי לך ? הפתעתי אותך? מה הפואנטה ?

לא הבנתי את כל הבלאגן סביב זה?

כשכתבתי שאני לא אוהב ללכת לברים צפופים עם סטודנטים שמשתכרים וצועקים ומדברים שטויות, לא העלתי בכלל את הנושא של אלימות, כי אין קשר בין הדברים.

אלימות יכולה לקרות בכל מקום.

למה לכתוב לגופו של אדם?

איך הסקת משהו על הרגלי הבילוי שלי ראה המואדם.

ואם לא הבנת את האבסורד במה שאתה כותב, זה מעיד עליך.

לו זה היה תלוי בי הייתי מוחק את כל התגובות שלך המפרסמות אותך ואת עסקך ואת כל העסקים של החברים שלך שפרסמת גם..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מחיר יקר יותר עבור מוצר/שירות כלשהו

לא גורר

כי המוצר/שירות איכותי יותר (לא חסר דוגמאות, אז אין פה יותר מידי מה לחדש).

בדיוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה אתה רוצה ?

ברוב המקומות יש מנות שמוגדרות "מנות ילדים", אם תבקש אותן יסבירו לך שהמקום לא מאפשר כי הן מיועדות לילדים (הן בתימחור והן בגודל). יצרו אותן במטרה שהורים לא יצטרכו לשלם לילדים 65 ש"ח על שניצל של מבוגר ויוכלו לשלם 35 שח על מנה קטנה.

בלי סיסמאות בבקשה!

ציין בבקשה את המסעדה/מקום שלא ימכור לי מנת ילדים כי אני לא ילד

מי שרוצה לשתות חצי ליטר - צריך לשלם מחיר אחר, כי שלפי שיקולי המקום מתאים לחצי ליטר.

המקום לא חייב לאפשר לך לנצל את המחיר המיוחד על ליטר בירה ולחלק אותו לשניים או לשלושה. יש מחיר לחצי ומחיר לשליש. המחיר לליטר הוא לסועד אחד בלבד.

ואם אני אזמין שניצל אחד וארצה לחלוק אותו עם חבר/ה? גם לא ייתנו לנו צלחת ריקה או מזלג נוסף?

ז

מצטייר כמו מאפיינים של חמדנות.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
מצטייר כמו מאפיינים של חמדנות.

לא לעניין להזמין ליטר בירה ולחלק בין שניים/שלושה אנשים.

אתה תופס שולחן שעבורו המקום חייב להכניס כסף.

2 אנשים יצאו ב-50 ש"ח כשבאותו מצב השולחן יכל להכניס 300 ש"ח. כבעל עסק אתה תעדיף את ה-50 ש"ח?

לא מדובר בחמדנות. מדובר בשיקול כלכלי נטו.

פורסם

^^^^

נכון ולא נכון

האם יש הגבלת זמן ישיבה? מינימום הזמנה לשולחן?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
^^^^

נכון ולא נכון

האם יש הגבלת זמן ישיבה? מינימום הזמנה לשולחן?

גם אם אין או יש הגבלת זמן ומינימום הזמנה לשולחן, זה לא רלוונטי.

בעל המסעדה הוא לא פילנטרופ. הוא לא יכול לסבסד שולחנות שיחלקו בינהם את המנות והשתייה.

כל דקה עבורו צריכה להכניס כסף.

פורסם

אז אם הזמנתי בירה ב 50 ש"ח וישבתי כל הערב זה בסדר

ותפסתי שולחן שיכול היה להכניס 500 ש"ח

זה חלק מה"סיכונים" של בעל הבית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אז אם הזמנתי בירה ב 50 ש"ח וישבתי כל הערב זה בסדר

ותפסתי שולחן שיכול היה להכניס 500 ש"ח

זה חלק מה"סיכונים" של בעל הבית

יש הבדל בין לשבת לבד על בירה ב-50 ש"ח לבין לשבת 2 על בירה ב-50 ש"ח גם כי רוב הסיכויים שתעזוב מהר יותר את השולחן כשאתה לבד מאשר 2 שבאו יחד.

אגב, אם תגיע לבד, סביר להניח שינתבו אותך לשבת על הבר ולא בשולחן.

פורסם
אני לא מבין אותך.

נכנס למקום, ראית בתפריט הצעה מסוימת, שבעיניך היא הוגנת ואפילו משתלמת.

החלטת - למה לא לחגוג עליה שני אנשים ולהפוך אותה למשתלמת פי 10 ?

המלצרית אמרה לך שעל פי נהלי המקום זה לא אפשרי.

מה אתה רוצה ?

שמע, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים שלך, אבל על סמך מה אתה קובע שהמחיר לליטר הוא לסועד אחד בלבד? בחיים לא נתקלתי במסעדה שלא אפשרה לי לחלוק משהו מהתפריט (ושוב, תפריט ילדים לא קשור כאן, אמרתי שמדובר בתפריט רגיל לחלוטין), ולא משנה אם זה ליטר בירה או מנה עיקרית (כי לא היינו מספיק רעבים כדי לאכול כל אחד מנה שלמה).

ורגע - גם חצי ליטר בירה עולה פחות (פר 100 מ"ל) משליש, האם גם אותו אסור לחלוק?

כנ"ל לגבי צ'יפס גדול (שמשתלם יותר מצ'יפס קטן) ועוד שלל דוגמאות.

לא לעניין להזמין ליטר בירה ולחלק בין שניים/שלושה אנשים.

אתה תופס שולחן שעבורו המקום חייב להכניס כסף.

2 אנשים יצאו ב-50 ש"ח כשבאותו מצב השולחן יכל להכניס 300 ש"ח. כבעל עסק אתה תעדיף את ה-50 ש"ח?

לא מדובר בחמדנות. מדובר בשיקול כלכלי נטו.

ולהזמין מנה ראשונה או קינוח ל-2 אנשים זה לעניין? הרי גם אז המקום "מכניס" פחות כסף פר שולחן.

ואנחנו יצאנו עם חשבון של כ-350 ש"ח, אז להציג את זה כאילו שנינו רק רצינו לשתות ליטר בירה (שאגב ממש לא עולה קרוב ל-50 ש"ח) זה דמגוגיה בגרוש.

• תוכן חדש...