Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפגשתי אתמול עם חברים בפאב ברחובות, ואחרי ששמענו המלצות על פאב מסוים שלא אנקוב בשמו (אגב, מישהו יודע מהי בירת אירלנד?), שקיבל גם דירוג מאוד גבוה בפייסבוק, החלטנו לקפוץ לשם (וגם כי כבר היינו באזור, ולא רצינו להתחיל לחפש מקום אחר + חניה).

מפה לשם, פותחים את התפריט - 42 ש"ח לחצי הוגרדן מהחבית, 16 ש"ח לכוס מיץ אשכוליות, 68 ש"ח להמבורגר עם צ'יפס ועוד "הפתעות".

השיא הגיע כשביקשנו להזמין ליטר בירה (שמופיע בתפריט), ועוד כוס ריקה כדי לחלוק (2 אנשים), אבל הסתבר שזה "אסור"... לדברי המלצרית, אסור להזמין בירה ביחד, וכל אחד מזמין לעצמו (זה השלב שהרמתי את הלסת מהרצפה וכבר רציתי ללכת, אבל העצלנות של שאר החבר'ה מנעה ממני).

עכשיו אין לי בעיה עם המחירים ההזויים, או עם ה"חוקים" שלהם (אני פשוט לא אלך לשם יותר ולא אמליץ לאף אחד אחר), אבל אני באמת לא מבין איך מקום כזה מקבל דירוג כל כך גבוה, ואיך הוא כל כך "נחשב".

אז נכון שהוא מעוצב בצורה חביבה, ונכון שיש מוזיקה "חיה" כל ערב, אבל לי זה לא נראה כמשהו שמצדיק את זה (אני יוצא הרבה יחסית, ולא זכור לי שראיתי אי פעם הוגרדן ב-40+ שקל או סירוב לאפשר לחלוק כוס בירה).

מצד שני, אני גם לא מבין איך אנשים משלמים אלפי שקלים בחודש כדי לגור במחסן "יוקרתי" בלב תל אביב.

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפיסקה האחרונה ענית לעצמך. זה "קול" וזה נחשב, אפשר לשים תמונה בפייסבוק משם, ולהראות לכולם איזה קינג אתה ועד כמה אתה "מבין" וכד'. תרבות ההתרברבות וחוסר ריסון עצמי.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

כ-30 סוגי בירה מכל מיני מדינות ומכל הסוגים.

הכל מחבית ונמזג אליך ישר ממנה.

המקום על טהרת הבירה, אין יותר מדי אוכל [רק נשנושים לצידה]: חמוצים, טונה מעושנת, הרינג, קבנוס, כל מיני פיצוחים. מדי פעם "מארחים" פיצרייה מסוימת ואז יש גם פיצה.

העובדים מבינים מה אתה אוהב ומה אתה רוצה וידעו גם להמליץ.

עסק קטן וחדש. כל החברים שלי יושבים שם קבוע.

נשמע יקר נכון? בירה פנסי שמנסי.

המחירים הכי זולים שתמצא בארץ לדעתי, המחירים בתפריט הם מהזול ליקר: כוס של 250 מ"ל, חצי ליטר או בקבוק של ליטר שמבקבקים לך במקום במכונה מיוחד ותוכל לקחת אתך.

חצי ליטר ב15 שקלים, הכי הוגן שאפשר.

http://www.beershop.co.il/

אין במקום בליינים וזה משהו שהם מנסים להימנע ממנו, כל מיני שיכורים וערסים.

מתחילים לסגור סביב 23:00, ועד 00:00 המקום כבר נסגר.

גילוי נאות - אין לי שום קשר למקום, אני לא שותה אלכוהול, לא מכיר אף אחד מהבעלים.

נגררתי לשם עם חברים והם ממש מאוהבים במקום. המחירים פסיכיים וזה בכלל לא הקטע. כלומר המקום לא משווק את עצמו כפאב, או כמקום זול. הם פשוט אוהבים בירה ואוהבים להכיר בירה לאנשים. בגלל זה גם נותנים כל מיני טעימות וכדומה.

דבר נוסף, אם הם מצליחים למכור במחירים כאלו, זה רק מוכיח שאפשר להרוויח גם כך. זה רק מראה כמה כל שוק הפאבים והמועדונים הוא גזילה אחת מתמשכת.

לדעתי, שווה הגעה גם מרחוק.

רק קח בחשבון שהמקום קטן יחסית.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תצביע עם הארנק ואל תלך לשם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בפיסקה האחרונה ענית לעצמך. זה "קול" וזה נחשב, אפשר לשים תמונה בפייסבוק משם

קול ברחובות?

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

42 ש"ח לחצי הוגרדן?! לא נעים בכלל. מה שמו של המקום שנדע לא להתקרב.

ולשאלתך למה זה כל כך יקר - כמו בשוק הדירות, אם יש כאלה שמוכנים לשלם את המחיר הזה, אז למה לא?

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה המבורגר, אתה חוצה את הכביש ונכנס להמבורג. יותר זול והמבורגרים מעולים (אוכלים שם עוד מימי הפתיחה כשלא היה אף אחד, עכשיו מעט עמוס).

רוצה אלכוהול, אין לי מה להגיד בנושא הזה כי לא שותה.

נ.ב. מניח שמדובר בדבלין?

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

רחובות מככבת היום בכותרות קארספורום.

במחיר זול יותר אפשר לרכוש שישייה בסופר הקרוב ולדאוג לעצמך לאחלה ערב בבית. להינות מאווירה נעימה (שאתה עיצבת), לשמוע מוזיקה טובה (שאתה בחרת), ולנהל שיחות נפש בכל נושא שתרצה (עם עצמך כמובן).

אבל אולי זה רק אני :-D

פורסם

שכחת את לזרום עם עצמך ללילה בלתי נשכח במיטה שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כ-30 סוגי בירה מכל מיני מדינות ומכל הסוגים.

הכל מחבית ונמזג אליך ישר ממנה.

המקום על טהרת הבירה, אין יותר מדי אוכל [רק נשנושים לצידה]: חמוצים, טונה מעושנת, הרינג, קבנוס, כל מיני פיצוחים. מדי פעם "מארחים" פיצרייה מסוימת ואז יש גם פיצה.

העובדים מבינים מה אתה אוהב ומה אתה רוצה וידעו גם להמליץ.

עסק קטן וחדש. כל החברים שלי יושבים שם קבוע.

נשמע יקר נכון? בירה פנסי שמנסי.

המחירים הכי זולים שתמצא בארץ לדעתי, המחירים בתפריט הם מהזול ליקר: כוס של 250 מ"ל, חצי ליטר או בקבוק של ליטר שמבקבקים לך במקום במכונה מיוחד ותוכל לקחת אתך.

חצי ליטר ב15 שקלים, הכי הוגן שאפשר.

http://www.beershop.co.il/

אין במקום בליינים וזה משהו שהם מנסים להימנע ממנו, כל מיני שיכורים וערסים.

מתחילים לסגור סביב 23:00, ועד 00:00 המקום כבר נסגר.

גילוי נאות - אין לי שום קשר למקום, אני לא שותה אלכוהול, לא מכיר אף אחד מהבעלים.

נגררתי לשם עם חברים והם ממש מאוהבים במקום. המחירים פסיכיים וזה בכלל לא הקטע. כלומר המקום לא משווק את עצמו כפאב, או כמקום זול. הם פשוט אוהבים בירה ואוהבים להכיר בירה לאנשים. בגלל זה גם נותנים כל מיני טעימות וכדומה.

דבר נוסף, אם הם מצליחים למכור במחירים כאלו, זה רק מוכיח שאפשר להרוויח גם כך. זה רק מראה כמה כל שוק הפאבים והמועדונים הוא גזילה אחת מתמשכת.

לדעתי, שווה הגעה גם מרחוק.

רק קח בחשבון שהמקום קטן יחסית.

במקרה רציתי לשבת שם אתמול (אגב זה בנתניה ופות״ש מרחובות - לא ממש קרוב)

נראה נחמד אבל אין אוכל מלבד פיצה/קבנוס

ישבו 20 גברים על הבר, בלי אף בחורה לרפואה - הזכיר לי פרק ב״נשואים פלוס״ זצ"ל

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
רחובות מככבת היום בכותרות קארספורום.

במחיר זול יותר אפשר לרכוש שישייה בסופר הקרוב ולדאוג לעצמך לאחלה ערב בבית. להינות מאווירה נעימה (שאתה עיצבת), לשמוע מוזיקה טובה (שאתה בחרת), ולנהל שיחות נפש בכל נושא שתרצה (עם עצמך כמובן).

אבל אולי זה רק אני :-D

וגם להכיר בחורות שבמקרה נמצאות אצלך בדירה.

קצת שטוחות, קצת דו מימדיות, אבל ממש חרמניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי מה שכתוב מעליך, עדיין עדיף להישאר בבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...