Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

גם אני וחברה שלי הלכנו ביום ראשון לאותו הפאב ברחובות, איך שפתחנו את הדלת קיבלנו לפרצוף ענן עשן של סיגריות ומוזיקה רועשת בטירוף, באותו שנייה הסתובבנו בחזרה...על הדרך נזכרנו כמה שהמקום הזה נהרס ושהמחירים בשמיים.

בסוף הלכנו לוויצמן 22 שגם ככה ממוקם מטר מהדירה שלנו ושילמנו על בירה 18 שקל לחצי ליטר.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

הדבלין ברחובות זה מקום מחורבן שקהל היעד שלו זה גרושים/גרושות בני 40+.

תוותר עליו. יש מספיק מקומות טובים במרחק הליכה.

פעם הוא לא היה ככה אגב, אני זכרתי לו חסד נעורים והלכנו עם עוד זוג לפני כחודשיים. זוועה.

פורסם

תעבור לתל אביב. תשלם אלפי שקלים בחודש על מחסן, אבל מצד שני, לא חסרים פאבים הרבה יותר זולים, ואם אתה מספיק בטוח בגבריות שלך בשבילך לשתות קוקטיילים, אז במקומות כמו אימפריאל יש 1+1 אפילו בשישי בערב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
במקרה רציתי לשבת שם אתמול (אגב זה בנתניה ופות״ש מרחובות - לא ממש קרוב)

נראה נחמד אבל אין אוכל מלבד פיצה/קבנוס

ישבו 20 גברים על הבר, בלי אף בחורה לרפואה - הזכיר לי פרק ב״נשואים פלוס״ זצ"ל

Sent from my iPhone using Tapatalk

כתבתי. זה לא פאב.

זה לאנשים שבאים כבר עם בת זוג או עם החבר'ה.

מי שרוצה להתחיל עם בנות, יש שרשור מקביל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצד שני, אני גם לא מבין איך אנשים משלמים אלפי שקלים בחודש כדי לגור במחסן "יוקרתי" בלב תל אביב.

כי איכות חיים לא נמדדת רק במ"ר של הדירה ודירה "יוקרתית" בפריפריה לא שווה כלום כאשר זוחלים הביתה אחרי שעתיים בדרכים רק בשביל פיפי ולישון.

פורסם
הדבלין ברחובות זה מקום מ[צונזר] שקהל היעד שלו זה גרושים/גרושות בני 40+.

נשמע טוב, תמשיך.

לא אנקוב בשמו (אגב, מישהו יודע מהי בירת אירלנד?)

מזכיר לי את אחד מסגנונות הכתיבה משפטים של חברי מועדון 106 הנשכח "מי-אמר-ליקווי-מולי".

מקווה שאתה לא בן או נכד של אחד כזה ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כתבתי. זה לא פאב.

זה לאנשים שבאים כבר עם בת זוג או עם החבר'ה.

מי שרוצה להתחיל עם בנות, יש שרשור מקביל.

באתי עם בת זוג, אנחנו עדיין בשלב שמותר לשטוף את העיניים ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה אומר "עדיין" כאילו שזה אי פעם נגמר :)

אגב לי בכלל אין מה לחפש שם. זה רק לחובבי הבירה. אבל אני לגמרי המוזר בסיפור שלא שותה, אז אין לי תלונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

"פאב" בישראל:

1. מחירים הזויים (שכר של כשעתיים עבודה בשכר מינימום לבירה אחת)

2. 0 אווירה (חיוכים מזויפים וזמניים לסלפי בלבד)

3. מוזיקה בטעם נורא, רועשת מידי, באיכות גרועה עם אקוסטיקה של מיכלית בטון

4. בנות בקבוצות כדי להסתגר מגברים שמתחילים איתן

5. אין אפשרות לדבר עם החברים שבאת איתם כי המוזיקה רועשת מידי

6. דחיפות בלתי פוסקות

7. מלצרים צבועים וגרועים וברמנים חסרי ידע בסיסי במקצועם שעושים לך טובה וגם על הדרך נהנים לנצל הנקמנות המתוקה והטיפשית שלהם בגלל העובדה שהם סוף סוף "מעליך" בהיררכיה הנוכחית

8. כסאות לא נוחים שנועדו להיות לא נוחים כדי שלא תוכל לשבת שם יותר מידי זמן והסבב הבא יגיע

9. הרגשה של התגוננות תמידית מרמאויות ו\או שקרים של נותני השירות

בקיצור, יציאות בישראל הן סוג של מלחמה קטנה. לא הזכרתי עוד את החניה (נאלץ להגיע ברכב כי אין תחבורה ציבורית). אין פה הנאה אמיתית ביציאות, זה פשוט לא עובד.

כמעט בכל מדינה מערבית שבה ביקרתי וגרתי, כל האספקט הזה של יציאות הוא הפוך ב180 מעלות מישראל, החל מהמחירים, דרך השירות וכמובן באווירה.

כשאני בארץ, אני מעדיף לשבת בבית או אצל חברים עם ג'וינט ובירה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

קראת אותי. אתה מוזמן לשבת אצלי על ג'וינטים

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
"פאב" בישראל:

2. 0 אווירה (חיוכים מזויפים וזמניים לסלפי בלבד)

3. מוזיקה בטעם נורא, רועשת מידי, באיכות גרועה עם אקוסטיקה של מיכלית בטון

4. בנות בקבוצות כדי להסתגר מגברים שמתחילים איתן

6. דחיפות בלתי פוסקות

7. מלצרים צבועים וגרועים וברמנים חסרי ידע בסיסי במקצועם שעושים לך טובה וגם על הדרך נהנים לנצל הנקמנות המתוקה והטיפשית שלהם בגלל העובדה שהם סוף סוף "מעליך" בהיררכיה הנוכחית

8. כסאות לא נוחים שנועדו להיות לא נוחים כדי שלא תוכל לשבת שם יותר מידי זמן והסבב הבא יגיע

9. הרגשה של התגוננות תמידית מרמאויות ו\או שקרים של נותני השירות

בקיצור, יציאות בישראל הן סוג של מלחמה קטנה. לא הזכרתי עוד את החניה (נאלץ להגיע ברכב כי אין תחבורה ציבורית). אין פה הנאה אמיתית ביציאות, זה פשוט לא עובד.

כמעט בכל מדינה מערבית שבה ביקרתי וגרתי, כל האספקט הזה של יציאות הוא הפוך ב180 מעלות מישראל, החל מהמחירים, דרך השירות וכמובן באווירה.

כשאני בארץ, אני מעדיף לשבת בבית או אצל חברים עם ג'וינט ובירה.

מאוד תלוי באיזה פאבים היית, אבל כן, בערך 90 אחוז מהם זה כמו שתיארת.

לצערי לא יצא לי כמעט לחוות פאב נורמלי בישראל(מאותם 10) אבל במתכונת הנוכחית, לחלוטין אני מעדיף לשבת עם חברים בבית עם נרגילה ובירות.

וזה לאו דווקא בגלל המחירים, אלא יותר בגלל האווירה.

פורסם

איזה הגזמות, יא באבי..

אם תלך לפאב שמיועד לילדים בני 18, כמו האלו עם המסלולים (תשתכר כמה שאתה יכול ב100 שקל), זה היחס שתקבל.

אבל לא חסרים גם מקומות יותר טובים, עם שירות טוב יותר - החל מהאימפריאל שהזכרתי קודם, ועד למנזר הותיק בנחלת בנימין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא הגזים בכלל.

למעט מקרים נדירים, כלומר ממש צריך לשמוע איזה סוד מפה לאוזן שהועבר במשפחה 62 דורות, הפאבים בישראל הם בול ככה.

במיוחד-

שאלו 2 דברים שמבחינתי אוטומטית פוסלים פאב כמקום בילוי.

מה שקורה זה בד"כ שאתה מדבר (מנסה לדבר...) אך ורק עם החבר שלידך, בסדר הבא- אתה צועק לו באוזן כדי שישמע אותך, מתרחק, מסובב את הראש, ומחכה שיצעק לך באוזן חזרה.

לדבר עם מישהו/י חדש/ה בצד השני של השולחן שהצטרפו היום? לא יקרה.

ועל העינוי הזה שגם גורם לשיעמום, אתה נאלץ לשלם מחיר מופקע בהיסטריה. מחיר של שישיית קולה על 2 כוסות מסכנות, חס וחלילה אם אתה רוצה לשתות אלכוהול ואז בכלל, או 70 שקל על פלטת מטוגנים שמורכבת משניצלונים ממקור מפוקפק במזרח ירושלים וצ'יפס שהוא כנראה משקית ריג'טקים של מקדונלד'ס.

כמובן שלא כל הפאבים ככה, אבל השיחה פה היא על מגמה או על הרוב, המצב הרווח בשוק. ופה אין מה לעשות אלא לקרוא לילד בשמו.

אני לא מבין איך אנשים "נהנים" במקומות האלו.

פורסם

אנחנו נשמעים כמו הזקנים מהחבובות אבל עוד משהו ששכחתם וזה מעצבן מאוד זה העשן של הסיגריות.

אני באמת לא מאוד רגיש לזה וגם פעם באף פעם יכול לעשן איזו סיגרייה.

אבל ברוב הפאבים אחרי חצי שעה כבר דומעות לי העיניים מרוב עשן - בלי לדבר על הריח הנוראי שדובק בבגדים ובשיער.

• תוכן חדש...