Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Pika

וכל זה אתה עושה כשאתה מעשן, פשוט עינוי אני מרגיש שאני צועק על אנשים ולא מדבר איתם

חצי מהדברים אני לא שומע

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אם יש באמת בעיה זה קודם כל העשן, באופן אישי לא כל כך מפריע לי אבל בלתי נסבל.

שלא לדבר לא חוקי...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אנחנו נשמעים כמו הזקנים מהחבובות אבל עוד משהו ששכחתם וזה מעצבן מאוד זה העשן של הסיגריות.

אני באמת לא מאוד רגיש לזה וגם פעם באף פעם יכול לעשן איזו סיגרייה.

אבל ברוב הפאבים אחרי חצי שעה כבר דומעות לי העיניים מרוב עשן - בלי לדבר על הריח הנוראי שדובק בבגדים ובשיער.

אתה צודק לחלוטין לגבי העשן. ואני לא חושב שזה קטע של להיות זקנים נרגנים, יש דבר שנקרא היגיון בריא וסטנדרטים.

אם אתה מוצא מקום שקצת מעאפן לשבת בו אבל המחירים ממש, ממש רצפה- בסדר. פעם ב. קיבלתי.

אם אתה מוצא מקום יקר יחסית אבל מעוצב בטוב טעם, אווירה מצוינת, נוח, שירות מעולה, ועוד ועוד- שוב, בסדר, גם אם יקר קצת אפשר להינות פה ושם מהחיים.

אבל שהמחירים בתפריט והעשן נותנים אחד לשני פייט על מה גורם לך לשפשף את העיניים יותר, אתה יודע שלא אתה הבעיה- אלא המקום, או במקרה של הפאבים במדינת ישראל, המקומות. כמעט כולם.

פורסם

אחח ..הדבלין ברחובות לפני 10 שנים היה מקום שהיה כיף לשבת בו באווירה צעירה, היום יש שם ערבי מוזיקה מזרחית עם מלא גרושים גרושות ואלמנים אלמנות ,כנראה שהבעלים מסתכלים רק על הכסף וחבל כי למקום הזה היה פעם קסם ..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב, אז ביקרתי לפני מספר ימים ב-beer shop בנתניה. סוף סוף מקום לשבת לשתות בירה בלי שטויות, ובזול.

כ-30 ברזים של בירה קרה (אין גולדסטאר, טובורג ושאר הדברים ה"רגילים", אבל יש הרבה דברים טובים אחרים) ותפריט אוכל מצומצם שכולל רק מספר דברים שזורמים טוב עם בירה (פיצוחים, דגים, דוגמת סלמון ומטיאס, קבנוס ופיצה). המקום עצמו די קטן, בפנים יש כ-10-15 מקומות ישיבה על הבר, ובחוץ עוד מספר שולחנות קטנים.

המחירים? פחות מ-20 שקל לרוב הבירות מהחבית, עבור חצי ליטר, וכ-35 שקל לליטר בירה לקחת הביתה (ישר מהחבית).

האוכל עצמו גם לא יקר (צלוחית בינונית של סלמון או קבנוס בכ-20 ש"ח, ורק הפיצה עצמה מעט יקרה - כ-50 ש"ח).

בקיצור - כל מה שרוסי צריך (רק חבל שזה במרחק של חצי שעה נסיעה ולא מרחק הליכה מהבית).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
כל מה שרוסי צריך .

יש להם פילמני/צ'בורקי/סלט אוליבייה/ששליק/בורש/קומפוט/סירניקי/ביצים ממולאות/קולבסה/סטרוגנוף?

לא?

אז דבר בשם עצמך [emoji14]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש להם פילמני/צ'בורקי/סלט אוליבייה/ששליק/בורש/קומפוט/סירניקי/ביצים ממולאות/קולבסה/סטרוגנוף?

לא?

אז דבר בשם עצמך [emoji14]

שכחת גרנקי:lol:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
אנחנו נשמעים כמו הזקנים מהחבובות אבל עוד משהו ששכחתם וזה מעצבן מאוד זה העשן של הסיגריות.

אבל ברוב הפאבים אחרי חצי שעה כבר דומעות לי העיניים מרוב עשן - בלי לדבר על הריח הנוראי שדובק בבגדים ובשיער.

עד שהונחלה הנורמה ברוב מקומות היציאה (לפחות באזור הצפון) בנוגע לעישון במקומות סגורים - או יותר נכון, האיסור על כך - אנחנו היינו בתקופת 'עוצר יציאות'...

באיזשהו שלב החלטתי שלא ייתכן שאני אצא למקום, אשלם כסף, וכל הזמן אספור את הדקות אחורה בגלל הסירחון והעשן - ועוד בבית אקבל תזכורת רועמת להחלטה האומללה לצאת בערב הקודם כאשר הבגדים שלי מסריחים את החדר מעישון.

כיום אם אני נכנס למקום כזה עם עישון, פשוט מסתובב והולך. למזלי רוב החברים שלי עם מנטליות דומה... לא מוצאים הגיון בלצאת למקום ולהרגיש שאנחנו בעונש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הריח המעושן מהבגדים יוצר אצלי אסוציאציות של כיף, בלגן, חברים, ימים עברו, כך שאני נהנה ממנו. הגברת קצת פחות נהנית..

בעניין בירות(או שתן שמשווק כבירה)-נראה לי שאת תואר הבירה המגעילה ביותר לוקחת טובורג GREEN. שאר הבירות-פיפי קצת מאחוריה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

וואו 42 לחצי ליטר? זה שיא חדש בהחלט!!

לאחר מספר שיטוטים בחול והבנה כי המחירים פה הזויים בקטע אחר - פראג חצי ליטר הכי זול 4 שקל והכי יקר 8, החלטתי כי אני מצמצם את בילויי הבירה שלי כמה שניתן למקומות באמת יחסית שפויים.

תודה על ההמלצה לגבי הבירשופ, חבל שכלכך רחוק יחסית - למה לא פותחים אחד כזה באיזור תל אביב והסביבה?!? הייתי פותח שם כרטיס מועדון עם מחירים כאלו :-P

פורסם (נערך)

בתור אחד שנמצא קרוב ל 15 שנים בתחום חיי הלילה ומכיר באופן אישי בעלים של מקומות באיזור המרכז\שפלה אני יכול להעיד שהרווחים של ברים \ מסעדות (באחוזים) לא גדולים בכלל.

לא הייתי בדבלין שנים אבל יש דברים בסיסיים שנכונים לכל בר\מסעדה בארץ:

במסעדה שעובדת מצוין (עם משמעת צבאית, שהכל מתקתק לפי הספר) הרווחים הם סדר גודל של 22%-25%

בבר שעובד טוב זה סביב ה 30%

אנחנו נוטים להסתכל על סטייק שעולה 150 ש"ח או בירה שעולה 40 ש"ח והסכום שרשום בתפריט זה מה שבעל הבית לוקח הבייתה בסוף היום. ברור לכם שלא.

יש הוצאות מטורפות בתחום הזה,

לא סתם המון מסעדות \ ברים נסגרים כל הזמן.

וגם ברים שמחזיקים, אני יכול להעיד על מקומות מאוד גדולים שמארחים כמה מאות אנשים בערב והבעלים בניגוד לכל מה שכולם חושבים לא באמת נוהג על מרצדס מפוארת וגר בקיסריה כי על כל כוס בירה שאתם קונים יש הוצאות מטורפות שאתם לא חושבים בכלל,

כמו מיסים, אבטחה, עובדי מטבח, השלמות לברמנים באמצע השבוע (אל תשכחו שלא כל בר שעובד 7 ימים בשבוע מארח באמת אלפי אנשי כל ערב והכמויות של הקהל שאתם רואים בסופשים נכונות בד"כ רק לסופשים ובאמצע השבוע יש מקומות שעובדים על השלמה), הרבה שתיה שנשפכת, פינוקים, אוכל שנזרק, ועולים ים כסף, וכמובן הוצאות רגילות של המקום, יח"צ, ההופעות החיות שאתם רואים שם, בלאי לציוד (מאוד יקר!), כל הדברים האלה עולים כסף.

הרבה אנשים לא מודעים לזה, אבל לכל אותם ברים שעובדים בערב ולפעמים אתם מגיעים אליהם ורואים את המקום עמוס בטירוף ואומרים "למה המקום הזה כל כך חמדן שצריך לקחת 40 ש"ח על בירה כפול 200 מקומות ישיבה" יש גם תקופות פחות טובות, יש מקומות שבקיץ עובדים מעולה ובחורף העובדה יורדת ב 70% (וההפך),

לכל המקומות האלה יש גם צוותי הנהלת יום (כן, בשעות היום - צוות שנמצא במקום ומנהל אותו, הזמנות, סחורה, תיקונים, שיפוצים קלים וכו'), בלאי לציוד, תאורה, הגברה - הדברים האלה עולים כסף ולנו יש נטיה להסתכל רק על הכוס בירה שיש לנו ביד ולהגיד "איזה חוצפה שאני משלם את החשבון ובעל הבית לוקח את ה 40 ש"ח האלה לכיס"

ברור שתמיד יהיו ברים שכונתיים עם 20 מקומות ישיבה, פחות מפוארים, שמחזיקים צוות יותר קטן וימכרו בירה במחיר יותר עממי ושכונתי, לפעמים הם יחזיקו מעמד ולפעמים יגלו אחרי שנה -שנתיים שהמחירים האלה לא ריאלים, אבל אתם לא יכולים להשוות אותם למקום אחר שאולי יותר גדול ואולי מספק חוויה אחרת שעולה יותר יקר לספק אותה.

רובכם בטח לא חושבים שבר שמביא הופעות חיות צריך לספק גם הגברה תואמת (במיוחד אם מדובר במקום גדול), כנ"ל תאורה תואמת, לרוב צריך גם איש סאונד, הטיפול בהגברה ובתאורה מאוד יקר, ויכול להסתכל בהפרשים מאוד גדולים ביחס לבר קטן ששם הגברה סולידית ומנגן מוזיקה ממחשב, וגם אותה משמיע ממערכת ממוצעת שנשמעת ככה ככה. זאת סתם דוגמא אחת מתוך עשרות.

ככל שהמקום יותר גדול ומאכלס קהל מכל הגילאים יש גם יותר פגיעה בציוד, ספות, שולחנות , כיורים, שירותים, שנניח בבר שכונתי פחות ייפגעו כי פחות מגיעים לשם ילדים קטנים שבאים להתפרע.

יש עד המון דוגמאת שלא עולות לי בראש כרגע

אני באופן אישי מבלה הרבה במסעדות שנחשבות יקרות, לא כל אחד מסכים לשלם את המחירים שדורשים שם והדעה שלי היא - מי שלא מתאים לו שילך למקום אחר.

מיותר להעביר ביקורת על תימחור של עסק מסוים לפני שבדקתם מה ההוצאות שלו.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)

אתה צודק לחלוטין לגבי העשן. ואני לא חושב שזה קטע של להיות זקנים נרגנים, יש דבר שנקרא היגיון בריא וסטנדרטים.

אם אתה מוצא מקום שקצת מעאפן לשבת בו אבל המחירים ממש, ממש רצפה- בסדר. פעם ב. קיבלתי.

אם אתה מוצא מקום יקר יחסית אבל מעוצב בטוב טעם, אווירה מצוינת, נוח, שירות מעולה, ועוד ועוד- שוב, בסדר, גם אם יקר קצת אפשר להינות פה ושם מהחיים.

אבל שהמחירים בתפריט והעשן נותנים אחד לשני פייט על מה גורם לך לשפשף את העיניים יותר, אתה יודע שלא אתה הבעיה- אלא המקום, או במקרה של הפאבים במדינת ישראל, המקומות. כמעט כולם.

אבא שלי היה מעשן כבד מאד ופיתחתי אי סבילות קשה לעניין בגיל צעיר. בימים בהם עוד היה מותר לעשן באוטובוס לא הייתי מעיר למעשנים, אלא מסתפק בפתיחת חלון לרווחה, גם אם היה מדובר בסערה של ינואר. היה פועל כמטה קסמים.

העלויות של כל אותן "יציאות" גבוהות. כבר שנים רבות שאני ממעט בהן מאד, ובמקום להוציא את הכסף באופן שוטף אני משתמש בו כחלק ממימון חופשות קצרות, בעבר בארץ, וברמת המחירים הנוכחית בחו"ל. את הדוגמא הטובה ביותר נתן לי בני הבכור בשבוע שעבר, נסע עם עוד 2 חברים לסופ"ש ארוך בריגה, נהנה מכל שניה וכל הסיפור עלה לו פחות מ-1000 ש"ח - כולל הכל בכל. ולא מדובר בבחור שאינו ומבלה, אבל בהחלט שומר על פרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם מגזימים, אני בן 24 ואני יוצא לפאבים כבר המון שנים,

יש להפריד בין פאבים שהם באמת פאבים ורובם עם אוכלוסייה סבבה שבאים נטו להינות ולשתות קצת עם החבר'ה, לבין פאבים שנהפכים לדאנס ברים עם אוכלוסייה גרועה(ערסים יהודים וערבים בעייתיים).

אין כמו פאב טוב בחמישי-שישי עם חבר\חברים טובים\חברה ולשכוח משבוע של עבודה קשה.:-D

• תוכן חדש...