Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה "מרשה לעצמו"? זה לא שיש פיקוח על מחירי הבירה כמו על הלחם והחלב. אם יש מספיק טמבלים שמוכנים לשלם, אני בהחלט מבין אותו. אני תמיד מבקש לראות תפריט בכניסה ואם אין אז בשולחן. המחירים לא לטעמי? קם והולך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שכן היה ה"אישיו" זה שאותו פאב לא מציע שום ערך מוסף לדעתי (אוכל סביר, עיצוב נחמד ו"להקה" שמופיעה אולי שעתיים מתוך 15 השעות שהפאב פתוח בהן כל יום) על פני פאבים אחרים שביקרתי בהם, .... ועדיין, המקום נחשב ואנשים נוהרים לשם כאילו שמחלקים שם כסף בחינם.

אני מקווה שברור לך מה תמוה בהצהרה הזו - שכן אם למקום אין שום פרמיה, ואם יש מבחר באזור (מהסאבטקסט הבנתי שיש?), אז למה אנשים מוכנים לשלם?

אני משער שלמקום יש את הפרמיות שלו, פשוט שהן לא תואמות את ההעדפות שלך - לג'יט. 99.9% שאני הייתי חושב *בדיוק* כמוך, לפי כל התיאורים הנ"ל.

אבל אם המקום מלא למרות שהוא מתומחר גבוה, אזי שכנראה הוא לא באמת מתומחר גבוה יחסית לפוטנציאל שלו (שוב: ביקוש/היצע) אלא נמצא איפשהו על התפר - אחרת, כאמור, הוא לא היה מלא.

אבל זה כבר נהיה דיון מיקרו-כלכלי...

בכ"א לא צריך "הצדקה אמיתית (תפעולית)" להעלאות מחירים --> אם אתה מתמחר את המוצרים שלך בX אבל כל הזמן מלא (ואף דוחה אנשים מסוימים שרוצים להגיע ולא יכולים להכנס, כי המקום מלא), ואם אתה מונע משיקולי מיקסום רווחים שזה השיקול של רוב העסקים, אזי שהגיוני להעלות מחירים ל X+d. לא ככה?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה שאנשים מוכנים לשלם על משהו בהכרח אומר שיש לו ערך מוסף או "פרמיות"?

בהנחה ולהיחשב "אין" או להעלות סלפי מהמקום הכי "נחשב" לא נחשב כערך מוסף עבורי.

וזה בהחלט ככה, מצד בעלי העסק, אבל אני הבעתי תמיהה לגבי התנהגות הצד השני, הלקוחות.

פורסם (נערך)
(1)זה שאנשים מוכנים לשלם על משהו בהכרח אומר שיש לו ערך מוסף או "פרמיות"?

בהנחה ולהיחשב "אין" או להעלות סלפי מהמקום הכי "נחשב" לא נחשב כערך מוסף (2)עבורי.

(3)וזה בהחלט ככה, מצד בעלי העסק, אבל אני הבעתי תמיהה לגבי התנהגות הצד השני, הלקוחות.

1. כן

2. בדיוק כמו שאמרתי, לא עבורך (ואני איתך, כמו שרשמתי - גם לא עבורי)

3. מסכים לחלוטין, לא יוצא נגד השרשור עצמו

לצורך העניין בחיפה יש פאב בשם 'הXXXX' [ערכתי את שם המקום החוצה, לא באמת רלוונטי], תמיד מלא, די צפוף, נמצא ספון בתור חניון תת קרקעי, חסר אוורור ומסריח בטירוף מסיגריות, לא זוכר את המחירים אבל הוא בטח לא היה זול --> עבורי ה"ערך המוסף" של החושך סרחון וצפיפות ממש לא מצדיק עצמו ואחרי פעם אחת שם לא חזרתי (ולא אחזור) בחיים, עם זאת אני לגמרי מקבל ומבין את העובדה שהערך המוסף של הפאב קיים וממשי (לדוגמא: עבור מעשנים, עבור פיקאפס, עבור בליינים מסוג אחר וכו') - שכן אחרת הוא לא היה כזה מצליח.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא יודע אם זה בהכרח נכון. אנשים הולכים למקום ש "נחשב" רק כי השם שלו מתפשט ברבים.

יש בחיפה עוד מקום פופולרי מאוד שאת שמו לא אזכיר.

המוזיקה שם מחרישה בצורה הכי גרועה שיש, האקוסטיקה של המקום זוועת עולם והתכנון של איפה לשים רמקולים גרוע יותר- ככה שאתה פשוט שומע רעש. למרות שהמערכת פועלת בקולי קולות אתה לא מצליח להבין בכלל איזה שיר אתה שומע.

המחירים יקרים, המנות ספוגות שמן לרוב, וחוץ מהמצב ה "רגיל" של עשן בכל פינה, המקום פשוט מלוכלך. הייתי במקום 3 פעמים בהפרשים של שנה-שנה וחצי כדי לראות אם משהו השתנה, כי החברים נשבעים ש "זה אחלה מקום"

הפרש של 4 שנים בין הפעם הראשונה לאחרונה, וקיים שם אותו כתם על הקיר.

אולי יש אנשים שזה מה שכיף להם. נשגב מבינתי.

פורסם
אני מקווה שברור לך מה תמוה בהצהרה הזו - שכן אם למקום אין שום פרמיה, ואם יש מבחר באזור (מהסאבטקסט הבנתי שיש?), אז למה אנשים מוכנים לשלם?

אני משער שלמקום יש את הפרמיות שלו, פשוט שהן לא תואמות את ההעדפות שלך - לג'יט. 99.9% שאני הייתי חושב *בדיוק* כמוך, לפי כל התיאורים הנ"ל.

אבל אם המקום מלא למרות שהוא מתומחר גבוה, אזי שכנראה הוא לא באמת מתומחר גבוה יחסית לפוטנציאל שלו (שוב: ביקוש/היצע) אלא נמצא איפשהו על התפר - אחרת, כאמור, הוא לא היה מלא.

אבל זה כבר נהיה דיון מיקרו-כלכלי...

בכ"א לא צריך "הצדקה אמיתית (תפעולית)" להעלאות מחירים --> אם אתה מתמחר את המוצרים שלך בX אבל כל הזמן מלא (ואף דוחה אנשים מסוימים שרוצים להגיע ולא יכולים להכנס, כי המקום מלא), ואם אתה מונע משיקולי מיקסום רווחים שזה השיקול של רוב העסקים, אזי שהגיוני להעלות מחירים ל X+d. לא ככה?

מסכים איתך ב- 100%. זכותו לגבות כמה שבא לו.

אני פשוט יוצא כנגד מסע הצלב שאחד המשתמשים פתח בו בניסיון להגן על התמחור של המקום, כאילו תמיד חייבת להיות סיבה לגיטימית לתמחור הגבוה יותר, והתרגז על פוסט התלונה הלגיטימי בעיני, של פותח השרשור.

פורסם (נערך)
אני לא יודע אם זה בהכרח נכון. אנשים הולכים למקום ש "נחשב" רק כי השם שלו מתפשט ברבים.

שוב -

אני סבור ש"אנשים משלמים יותר עבור פרמיה" זה בהכרח נכון, ואם יש לך הסבר אחר - אתה מוזמן לחלוק.

אני חוזר ואומר: מה שלא בהכרח נכון זה שהפרמיה הזו שווה משהו עבורך - ייתכן שלך לא אכפת ש"המקום נחשב" אבל לאדם אחר זה כן חשוב כי הוא רוצה להסתובב רק בחוגים מסוימים / להכיר אנשים מסוימים / להרגיש טוב עם עצמו, וואטאבר. אני האחרון שיוכל לסנגר על הגישה הזו כי מאז ומעולם לא הסכמתי עם הרציונל שלה...

אבל להתווכח על עצם הקיום שלה זה להתווכח על מהי כלכלה \:

--

נמסיס - :mm_yeah: (אם קראת את השרשור בטח שמת לב שגם אני ציינתי את אותם הדברים בדיוק)

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

פאב X מפוצץ כל הזמן, עם ממתינים בחוץ להיכנס לקודש הקודשים. מה הסיבות? כל אחד מוצא את הסיבות שלו לבוא לשם.

לכן בעל הפאב מתחיל לעלות את המחיר ( סינון טבעי ) כדי שיישאר עדיין מפוצץ.

ולכל הבאים הקבועים בשעריו המחיר של 42 ש"ח הוא סבבה. אולי גם 45 יהיה טוב להם.

לגדי לא מתאים סבבה גם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה בדיוק מה שניסיתי להגיד

כל הפוסט הזה וההתבטאויות של פותח השירשור מזכירים לי לקוחות שמגיעים אלי יום יום,

רואים בעיניים את הציוד שאני מציע (אני מדבר בכוונה על דברים שאפשר לראות בעין הבדל מוחלט)

ואומרים לי "מבחינתי אין הבדל"

זה לא שמבחינת אותו לקוח אין הבדל, הוא פשוט לא מוכן לשלם את ההפרש

וזה זכותו.

אבל אני כספק לא מוכן להשוות את המחיר שלי למחיר יותר נמוך, כי אני יודע שאני נותן משהו הרבה יותר גבוה.

אני עדיין נהנה להגיש קפה לאותו לקוח "מחושב" ולצחוק איתו ולהגיד לו שזה בסדר גמור ושיהיה לו בהצלחה, פשוט לא איתי.

ניסיתי להסביר לפותח השרשור את הנקודה הזאת והוא לא מבין אותה,

אז באמת שאני חושב שהתגובה העיקרית בפוסט הזה צריכה להיות "יקר לך - אל תלך לשם, שבוע טוב"

כל הנסיון הזה להתמרמר על המקום \ בעלים זה בעייני לפחות בגדר חוצפה מאחר ואף אחד לא הכריח אותי או אותך לסעוד שם ולא צוין בפוסט שהבירה הייתה מקולקלת וסירבו לפצות אותו.

ובאמת שאין לי מושג מה שם המקום, זה גם לא מעניין.

אני ממש עכשיו מייצר עמדות עבודה חדשות, ההפרשים בין ההצעות מחיר הם אלפי שקלים,

זה לא אומר שיש לי זכות לבוא בטענות למי שנתן לי את ההצעה הכי גבוהה. אם היא לא מתאימה לי אני פשוט לא אעבור איתו ושם הסתיים הקשר שלנו. ממשיכים בחיים וזהו

פורסם
...זה לא שמבחינת אותו לקוח אין הבדל, הוא פשוט לא מוכן לשלם את ההפרש

וזה זכותו.

אבל אני כספק לא מוכן להשוות את המחיר שלי למחיר יותר נמוך, כי אני יודע שאני נותן משהו הרבה יותר גבוה.

אני עדיין נהנה להגיש קפה לאותו לקוח "מחושב" ולצחוק איתו ולהגיד לו שזה בסדר גמור ושיהיה לו בהצלחה, פשוט לא איתי.

(1)ניסיתי להסביר לפותח השרשור את הנקודה הזאת והוא לא מבין אותה,

(2)אז באמת שאני חושב שהתגובה העיקרית בפוסט הזה צריכה להיות "יקר לך - אל תלך לשם, שבוע טוב"

(3)כל הנסיון הזה להתמרמר על המקום \ בעלים זה בעייני לפחות בגדר חוצפה מאחר ואף אחד לא הכריח אותי או אותך לסעוד שם ולא צוין בפוסט שהבירה הייתה מקולקלת וסירבו לפצות אותו.

...

1. לא מסכים איתך, לי נראה (בהינתן דברים שרשם פות"ש) שהוא מבין את הנקודה - אבל אתה לא רק הסברת את הנקודה הזו אלא גם הסברת את סעיף (4) אותו רשמתי קודם לכן (ואיתו אני - ושים לב שעוד רבים אחרים - חד משמעית לא מסכימ/ים):

הטיעון הרביעי שהוא טוען (במישרין/עקיפין), ונדמה לי שהוא סלע המחלוקת העיקרי:

4. אם הבר דורש פרמיה נוספת, אזי שבהכרח יש לכך הצדקה.

2. זו אכן אחת התגובות המתבקשות, וגם אני רשמתי אותה.

3. כנראה הגיע הזמן שתתעדכן - כיום עסקים חשופים לביקורת פומבית, וזכותו (ויש שיאמרו- חובתו) של פלוני לספר לחברים שלו על חוויות שהוא עבר. ממש כמו שלפני שאני רוכש פלאפון אני בודק ביקורות, גם בעת יציאה לבילויים אני מתחשב בתכנים שקראתי. לצורך העניין פות"ש סייע לי בכך שאם אעביר הרצאה ברחובות בזמן הקרוב, אדע לא להגיע למקום מסוים שלפי כל הסימנים מאוד לא מתאים להעדפות הפרטיות שלי.

מה שאתה עושה במהלך כל השרשור הזה זה לאנוס את הדיון לכיוון הפרטני שלך, לך היו חוויות עם לקוחות מרגיזים ש'נכנסו לך לכיס' ולכן אתה מחליט שגם פות"ש כזה ושעדיף שיסתום ת'זין. וואלאק, לפי כל מה שהוא מספר הטרוניה שלו נשמעת לגיטימית לגמרי, ולכן גם אמרתי לך מקודם 'לרדת מהעץ' כאשר הכוונה היא: תקשיב שניה לכל מה שהוא אומר, ותבין ש85% מהתכנים שאתה רושם לא רלוונטיים לביקורת שלו. אתה קודם כל החלטת שהפאב שפות"ש מדבר עליו שווה את האקסטרה פרמיה, אח"כ התחלת להמציא (ליטרלי להמציא, חלק לא מבוטל ממה שרשמתי לא קשור למה שהוא רשם) סיבות.

ושתבין - מי כמוני מבין את הגישה שלך. לי אין עסק רווחי אלא יוזמה חברתית שלא מתעסקת ברווחים, וגם אלי באים הרבה אנשים עם טענות וטרוניות כאילו שאני חייב להם הסברים ו/או צידוקים. תבין את האבסורד - אני מתפעל 'עסק' שאין לו לקוחות ברמה הרווחית, ועדיין אנשים רואים לנכון לומר לי שאני גנב/תחמן/עסקן/שרלטן וכו' וכו' ... אם אתה חושב שזה מציק שלקוחות שלך נכנסים לך לכיס, אז עם כל הכבוד זה כאין וכאפס כשלא-לקוחות שלך עושים את זה (:

בסדר, מסננים וממשיכים הלאה.

פורסם
אני לא יודע אם זה בהכרח נכון.

אנשים הולכים למקום ש "נחשב" רק כי השם שלו מתפשט ברבים.

יש בחיפה עוד מקום פופולרי מאוד שאת שמו לא אזכיר.

המחירים יקרים, המנות ...

,,,,הייתי במקום 3 פעמים בהפרשים של שנה-שנה וחצי כדי לראות אם משהו השתנה,

כי החברים נשבעים ש "זה אחלה מקום"

הפרש של 4 שנים בין הפעם הראשונה לאחרונה, ,,,,

אולי יש אנשים שזה מה שכיף להם. נשגב מבינתי.

יפה, עניתה על-הדיון.

זה היפה בכלכלה, היא במדעי החברה ולא המדעים המדויקים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני פשוט כלל לא מבין את הבכיינות.

אתם הבעלבתים של עצמכם ורק אתם מחליטים על עצמכם.

התיישבתם בפאב, פתחתם תפריט, ראיתם בירה ב 42 ש"ח?

קומו ולכו!!!

לכו למקום זול יותר.

גם אם זאת מסעדה, גם אם הזמנתם מקום, תייבשו (ותביישו) את הבעל בית בזה שאתם לא משתפים פעולה עם המחירים שלו.

(כמובן רק במידה ומדובר במוצר מדף בעל ממוצע מחירים קיים, מה שקיים בשליש גולדסטאר ולא קיים בלדוגמא, אוסובוקו שועל).

אני לאחרונה עשיתי את זה כמה פעמים בהקשר של חולרה חדשה יחסית (שנה שנתיים?) בתחום הבירה, בתפריט מצויין כוס גדולה וכוס קטנה בשביל לגרום לך להבין לבד שמדובר בשליש וחצי אבל האמת היא שהכוסות הן סביב ה 280 ו 420.

התמחור כמובן הוא במחירים מקבילים לחצי ושליש.

או יותר גרוע, תמחור אחד בלבד ל"כוס בירה".

מה הנפח? לך לשרותים ותמדוד כי פתאום אף אחד לא יודע.

כבר יצא שאמרתי למלצרית "שמעי, אם מנסים לעקוץ פה את הלקוחות אנחנו קמים ויוצאים" וזה מה שעשינו.

אגב, מישהוא זרק פה נתוני רווח של 33%, אני לא יודע על איזה רווח מדובר (תפעולי, גולמי וכו') אבל רווח נטו לאחר מיסים (יעני מה שהבעל בית לוקח הביתה בסוף החודש) הוא הרבה-הרבה יותר נמוך, 10% זה מעולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יפה, עניתה על-הדיון.

זה היפה בכלכלה, היא במדעי החברה ולא המדעים המדויקים.

אייל.

פעם כשטענתי פה שכלכלה זה לא מדע מדויק, אמרו לי שאני פוסט מודרניסט וכו'.

תזהר, בסוף יגידו לך שגם אתה סמולני :p

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

באף בר שכונתי אין את האווירה שיש שם, אז למה אני צריך להתמרמר על זה שהמבורגר קטן עולה שם 100 ש"ח ולא 50 שח כמו מוזס ?

גם אני עצמאי כמוך ואפילו מעסיק עובדים שכירים, שחלק מחברי הפורום נעזרו רבות בהם בחינם, על חשבון זמן העבודה אצלי. אחד מהם אפילו הודה לי :-)

אבל את האמת?

100 ש"ח להמבורגר זו חזירות לשמה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
1. לא מסכים איתך, לי נראה (בהינתן דברים שרשם פות"ש) שהוא מבין את הנקודה - אבל אתה לא רק הסברת את הנקודה הזו אלא גם הסברת את סעיף (4) אותו רשמתי קודם לכן (ואיתו אני - ושים לב שעוד רבים אחרים - חד משמעית לא מסכימ/ים):

2. זו אכן אחת התגובות המתבקשות, וגם אני רשמתי אותה.

3. כנראה הגיע הזמן שתתעדכן - כיום עסקים חשופים לביקורת פומבית, וזכותו (ויש שיאמרו- חובתו) של פלוני לספר לחברים שלו על חוויות שהוא עבר. ממש כמו שלפני שאני רוכש פלאפון אני בודק ביקורות, גם בעת יציאה לבילויים אני מתחשב בתכנים שקראתי. לצורך העניין פות"ש סייע לי בכך שאם אעביר הרצאה ברחובות בזמן הקרוב, אדע לא להגיע למקום מסוים שלפי כל הסימנים מאוד לא מתאים להעדפות הפרטיות שלי.

מה שאתה עושה במהלך כל השרשור הזה זה לאנוס את הדיון לכיוון הפרטני שלך, לך היו חוויות עם לקוחות מרגיזים ש'נכנסו לך לכיס' ולכן אתה מחליט שגם פות"ש כזה ושעדיף שיסתום ת'זין. וואלאק, לפי כל מה שהוא מספר הטרוניה שלו נשמעת לגיטימית לגמרי, ולכן גם אמרתי לך מקודם 'לרדת מהעץ' כאשר הכוונה היא: תקשיב שניה לכל מה שהוא אומר, ותבין ש85% מהתכנים שאתה רושם לא רלוונטיים לביקורת שלו. אתה קודם כל החלטת שהפאב שפות"ש מדבר עליו שווה את האקסטרה פרמיה, אח"כ התחלת להמציא (ליטרלי להמציא, חלק לא מבוטל ממה שרשמתי לא קשור למה שהוא רשם) סיבות.

ושתבין - מי כמוני מבין את הגישה שלך. לי אין עסק רווחי אלא יוזמה חברתית שלא מתעסקת ברווחים, וגם אלי באים הרבה אנשים עם טענות וטרוניות כאילו שאני חייב להם הסברים ו/או צידוקים. תבין את האבסורד - אני מתפעל 'עסק' שאין לו לקוחות ברמה הרווחית, ועדיין אנשים רואים לנכון לומר לי שאני גנב/תחמן/עסקן/שרלטן וכו' וכו' ... אם אתה חושב שזה מציק שלקוחות שלך נכנסים לך לכיס, אז עם כל הכבוד זה כאין וכאפס כשלא-לקוחות שלך עושים את זה (:

בסדר, מסננים וממשיכים הלאה.

אני לא יודע איזה עסק יש לך וזה גם לא כל כך רלוונטי לי או לפוסט

אני לא זוכר מתי ב 20 שנה האחרונות התמרמרתי על מקום שדרש ממני תשלום של 5 ש"ח יותר ממה שאני רגיל לשלם.

אני מאוד אוהב את שווארמה שמש ואני לא אוכל אצלו כי לדעתי הוא יותר יקר מכל מקום אחר, ומקטין באופן מכוון את הפיתות שלו. ראית אותי פעם כותב על זה? מתמרמר על זה?

קבלתי את ההחלטה שלי ושם זה נגמר. לא מכבודי לרשום כאן פוסט על מירמור שמסתכם בהפרש של 5 ש"ח על מנת שווארמה,

כי זה שאני קבלתי סיבוב ולא רוצה לאכול שם לא אומר שאני צריך לגרום לאחרים לא ללכת לשם (ומה בעצם הרעיון אם כל הפוסט הזה קוראים למקום XXX במקום להגיד את שמו ?)

בכל אופן,

כמו שאמרתי כמה וכמה פעמים - זה ממש לא משנה אם מדובר בבירה בבר, או בתיק של לואי ויטון או בבית קפה יוקרתי.

פותח השירשור בוחר לראות רק את המחיר לכוס בירה מבלי להתייחס לשום דבר שמסביב.

הופעה של להקה שיכולה לעלות כמה אלפי שקלים, מבחינתו זה "הופעה של שעתיים מתוך 15 שעות שהמקום פתוח"

הוא לא יודע שהופעה של הרכב מוזיקלי שאני מוכר בחתונה עולה קרוב ל 20,000 ש"ח לשעה וחצי.

אתה צריך להבין שאני לא מנסה להגן פה על הבר, אלא להביע את דעתי נגד הגישה המזעזעת הזאת ש"לי בא לעצום עיניים ולראות רק את הכוס בירה, אפילו אם אני יודע שיש פה עוד יתרונות, בא לי לדבר רק על הכוס בירה כדי שהפוסט יצור יותר עניין"

לגבי הלקוחות שלי - יש לקוחות שאומרים שאני יקר, אני עדיין אשמח לארח אותם במשרד, לתת להם הצעה ולאחל להם בהצלחה. אין לי בעיה עם זה. אני נהנה להיות יקר, אני נהנה שאנשים שעוקבים אחרי בפייסבוק יודעים שאני עובד כמעט יומן מלא ולא מוריד את המחיר, כי אני מספק משהו שהם לעולם לא יוכלו לקבל במחיר מוזל יותר.

• תוכן חדש...